Avondjurken

Beige avondjurken

Beige avondjurken

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kleur functies
 2. Wie is geschikt?
 3. modes
 4. Combinatie met andere kleuren
 5. Avondjurken in de stijl van naakt
 6. accessoires

Bij het kiezen van een avondjurk letten de meeste meisjes vooral op de kleur ervan. De stijl kan later worden opgehaald. De primaire taak is om een ​​aanraking te bepalen. Het is geen geheim dat verschillende kleuren er anders kunnen uitzien op die of andere jonge dames. Het hangt af van de huidskleur, oogkleur, haarkleur en zelfs lichaamstype. Beige avondjurken gaan al tientallen jaren niet uit de mode. Dit is een kalme pasteltint met de kleur van de huid, die de voordelen van de dame kan benadrukken en tegelijkertijd bepaalde gebreken in de figuur kan verbergen.

Kleur functies

Velen geloven om de een of andere reden dat beige te simpel is. In feite is het dat niet. In kleding kan beige kleur zich op verschillende manieren manifesteren.

Je houdt van experimenten, maar het lijkt je dat zo'n kleur saai, discreet en volledig anoniem is? Tevergeefs. In feite is beige vaak de kroon van beroemde ontwerpers.

Het moet worden begrepen dat onder de ongewone namen van complexe, zoals roze vanille, bleke zeekreeft of ijsmocha, het eigenlijk een beige kleur verbergt.

Dit is geen vervaagde schaduw. Hij is heel goed in staat om vrouwelijk, ongelooflijk zacht te zijn. Als u zomeroutfits beige kiest, creëert u een licht, gewichtloos beeld. Als u meer dichte stoffen prefereert, kunt u elegantie en elegantie aan uw uiterlijk toevoegen.

Velen gaan met succes van de toch al irritante zwarte naar beige. Dit is een geweldig alternatief dat met nieuwe kleuren kan spelen en nieuwe indrukken kan geven. Geen wonder dat onlangs op de rode loper de sterren van het toneel en de televisie steeds vaker in beige outfits verschijnen.

Wie is geschikt?

Tegenwoordig biedt de modewereld een zeer breed scala aan avondjurken, gemaakt in beige tinten. Het zegt alleen dat elk meisje en elke vrouw in staat zal zijn om de perfecte optie voor zichzelf te kiezen.

Als je bruin haar hebt, raden we je aan om een ​​beige jurk te kiezen. Honingblond kan op dezelfde manier gaan, want beige biedt een modieus spa-effect, dat wil zeggen, het maakt het gezicht fris, benadrukt de natuurlijke aantrekkingskracht van het lichaam en gezicht.

Het is belangrijk om te onthouden dat de kleur van de jurk en de schaduw van de huid op geen enkele manier samen mag vallen. Gebruik de mogelijkheden van gestructureerde stoffen, satijn, prints en kant om deze situatie te voorkomen. Een treffend voorbeeld is de combinatie van zwarte en beige avondjurk, die ideaal is voor blonde schoonheid.

modes

U kunt korte modellen kiezen, niet alleen voor reizen naar avondvergaderingen. Dit is een zeer elegante optie die je schoonheid kan benadrukken tijdens een feest of een cocktailparty.

Lange opties voor jurken worden nu gepresenteerd in allerlei vormen. Onder deze variëteit zou ik vooral de outfit willen benadrukken met een diepe V-hals in het nekgedeelte, evenals met inkepingen op de rug. Voeg toe aan deze lichte en transparante stof, die een uniek luchtig beeld zal creëren. Je zult in de lucht zweven.

Vergeet niet dat we te maken hebben met een neutrale kleur. Dit duidt op een zeer belangrijk punt - u zult een ongewone snit moeten gebruiken met gordijnen, kralen. Dergelijke outfits moeten worden aangevuld met borduurwerk, veren, stenen en pailletten of andere toevoegingen aan de jurk zelf, of er moet nadruk worden gelegd op heldere en goed gekozen sieraden. Je kunt maar één ding kiezen.Dit alles draagt ​​bij aan de hoge prijs van de jurk, benadrukt de verfijning en vrouwelijkheid van het beeld.

Als u van plan bent om op een romantische date te gaan, dan is een beige jurk het beste te doen op basis van kant, guipurekant of stop de keuze op een cocktailjurk. Het passende model is perfect te combineren met zwarte jassen, leren jassen en batilions met een hoge hak van een vergelijkbare tint.

Combinatie met andere kleuren

Het is geen geheim dat effen jurken er prachtig uit kunnen zien, maar dan is er een speciale vereiste voor sieraden en accessoires. Wat betreft de outfits, waarin niet één maar twee of meer kleuren worden gebruikt, zijn er ook bepaalde specifieke nuances.

Beige is een ongelooflijk flexibele kleur die met succes kan worden gecombineerd met bijna alle pastelkleuren.

Daarnaast maakt hij graag een tandem met klassieke bloemen:

 • zwart;
 • grijs;
 • rood;
 • wit;
 • purple;
 • emerald;
 • wijn;
 • donkerblauw, etc.

U kunt de belangrijke voordelen van beige gebruiken - een goede combinatie in contrasten.

Bepaalde situaties of de aard van het evenement kunnen echter vereisen dat je outfit meer ingetogen is. Voor dergelijke gevallen is het beter om beige tinten te combineren met pastel en witte oplossingen.

Zoals de praktijk laat zien, is beige jurk ideaal voor evenementen die meer dan een paar of zelfs enkele uren duren. Hier hebben we het over bruiloften, proms. Een goede toevoeging in dit geval is een sjaal of jas. Je kunt ze dragen als de vakantie 's middags begon en pas' s avonds eindigde, toen het wat koeler werd.

Avondjurken in de stijl van naakt

De laatste twee seizoenen geven duidelijk aan dat de enorme populariteit van lingerie en naaktstijl is gekomen. Lente-zomer van dit jaar toonde veel collecties van populaire ontwerpers, waarin doorschijnende stoffen, netten, kant, verbluffende sneden, open rug gebieden een belangrijk element werden.

De basis voor het maken van een jurk met een naakt effect kan een doorschijnende of transparante stof zijn, of eenvoudige zijde, satijn met een dichte structuur, vloeiende stoffen. In de regel is het ontsluitingseffect specifiek relevant voor avondjurken. Ze vereisen bepaalde decoraties die er het mooist uitzien, zoals kralen, stenen of borduurwerk.

Natuurlijk vullen ze de bikini- of bustezone aan. Het blijkt een heel interessant spel. Het lijkt erop dat aan de ene kant alle charmes zijn afgedekt, maar aan de andere kant - het is voor deze 'schandelijke' plaatsen dat de meeste aandacht van anderen wordt aangetrokken. Het beeld is niet vulgair, maar tegelijkertijd ongelooflijk aantrekkelijk.

Allemaal dankzij een beige tint. Het is tenslotte de beste manier om het effect van het naakte lichaam te creëren. Jaloerse vrouwen zullen zeker proberen om te zien of je iets extra's hebt laten zien, of je alles hebt kunnen sluiten met kralen en borduurwerk. Maar in feite zul je perfect gekleed zijn, zonder extra seksualiteit, openhartigheid.

Maar je moet niet de lijn van ware vrouwelijkheid overschrijden en naar de elementen van vulgariteit gaan. Deze dame zal dit niet toestaan, zelfs niet wanneer ze een avondjurk kiest om met haar geliefde naar een restaurant te gaan.

Het is opmerkelijk dat het naakteffect vaak een echte trend wordt in het kader van de Oscars. Veel sterren hebben al outfits gebruikt, met de nadruk op de geneugten van huid en lichaam.

Het moet duidelijk zijn dat de nude-kleur gewoon een poging is om de kleur van je eigen huid met een jurk te kopiëren. Het is hierdoor dat de indruk wordt gewekt dat je helemaal naakt bent, en dat slechts een kleine kraal of kant "schande" verbergt.

Niemand heeft het over ontsluitingen, het gebruik van volledig transparante stoffen. Het is te vulgair en uitdagend. Het juiste gebruik van het effect van blootstelling stelt u in staat om de dame verfijning, elitarisme, waardigheid te geven en de ware smaak te tonen in termen van kledingkeuze.Maar houd er rekening mee dat het gebruik van naaktkleuren, zoals karamel, zand, crème of vaste stof, tot op zekere hoogte overeenkomt.

Dus het effect van belichting zal niet tolereren als het beeld laks en revolutionair is. In dit geval mogen we in geen geval vreemde, stoere kapsels maken, gebruik maken van progressieve schoenen, waarvan de stylistische richting niet bekend is.

Aan de andere kant is een discrete stijl van klassieke vormen, of een modieus, maar netjes en goed verzorgd kapsel, perfect voor een naakt effect. Het is onmogelijk dat het haar in alle richtingen uitsteekt en nog meer werd verzameld in een of andere vormloze bundel.

Hetzelfde kan gezegd worden over de keuze van schoenen. De ideale oplossing zal dienen als een klassieke boot. Of het platform op hen zal zijn of niet, is een puur individuele beslissing. U kunt ook sandalen, klompen gebruiken, aangevuld met glanzende banden. Als de schoenen zijn versierd met stenen, zal dit het meest winstgevende beeld opleveren, gecombineerd met het effect van het naakte lichaam.

accessoires

Er worden behoorlijk wat zachte, verfijnde looks gecreëerd met beige outfits. Het maakt een competente benadering van de keuze van accessoires. Kies bijvoorbeeld schoenen of prachtige sandalen in een traditionele, klassieke stijl. Maar draag geen hoge hakken. Willen helderheid geven, schoenen en accessoires zijn beter om zachte tinten te nemen - blauw, koraal, roze, enz.

Als je een goud- of zandoutfit kiest, is het beter om helderdere sieraden en accessoires te gebruiken.

Velen vergeten het belang van kousen en panty's. Maar in feite moet er ook voorzichtig zijn. Onthoud, panty om de juiste huidtint te kiezen. Sommige stylisten zeggen echter het tegenovergestelde: de zwarte panty is de perfecte keuze voor hen. Hier kun je kiezen, proberen en experimenteren.

Zoals je kunt zien, is de beige kleur niet zo saai en eentonig, zoals velen denken. Natuurlijk is het noodzakelijk om een ​​jurk competent te kiezen om het gewenste resultaat te bereiken. In feite kunnen vergelijkbare woorden aan elke kleur worden toegeschreven.

Een belangrijk voordeel van beige is dat het niet nodig is om een ​​ideaal figuur of verhoudingen te hebben voor gebruik in de avondlook. Bepaal eenvoudig de stijl, lengte, kies de juiste accessoires, leg accenten op de voor de hand liggende voordelen en gebruik ook effectieve methoden om fouten te verbergen.

De keuze voor een avondjurk is een moeilijk, maar in veel opzichten interessant proces. Hier kun en moet je experimenteren, duidelijk de grens voelen tussen vrouwelijkheid en vulgariteit, en ook het beste gebruik maken van wat de natuur je heeft gegeven. Vergeet nooit hoe mooi je bent en dat je alleen het beste verdient. De mooiste decoratie voor een jurk is je glimlach en vertrouwen in je eigen aantrekkingskracht. Onthoud dit altijd.

Comments
 1. Alice
  11.08.2015

  Wanneer een beige in huidskleur is, wordt een zeer provocerende jurk verkregen ...

 2. Katia
  24.07.2015

  Beige jurken zijn erg mooi, maar niet allemaal geschikt. Maar in mijn garderobe is deze kleur vaak.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate.Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen