Kleuren van jurken

Welke kleuren jurken zijn geschikt voor blondines?

Welke kleuren jurken zijn geschikt voor blondines?

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Wat zijn blondines?
 2. Keuze door oogkleur
 3. Door haarschaduw

Elke vrouw is erg gevoelig voor de keuze van kleding. En niet tevergeefs, want een goed gekozen model kan het vrouwelijke beeld drastisch veranderen. En vice versa - de discrepantie zal alle voordelen van uiterlijk in nadelen veranderen. De mening dat blondjes in alles passen, is verkeerd. Overweeg de regels voor het kiezen van de kleur van de jurk voor blondines: je zult een onweerstaanbare vrouw zijn met een perfecte smaak.

Wat zijn blondines?

Het gesprek hier gaat niet over persoonlijke verdiensten, maar over de onderscheidende kenmerken in uiterlijk. Verrassend genoeg zien niet alle kleuren er even goed uit op een blond meisje.

Elk blond haar heeft een eigenaardige schaduw. Het kan licht beige, koud platina, rokerige as, champagne, goud, honing en vele andere tinten blond zijn. De eerste drie opties zijn heldere vertegenwoordigers van de "koude" blondines. De kleding die bij hen past, is absoluut gecontra-indiceerd voor "warme" blonde jonge dames.

De kleurkeuze wordt beïnvloed door de volgende parameters:

 • oogkleur;
 • huidtint en de aanwezigheid van blozen;
 • koude of warme haarkleur;
 • tijd van het jaar:
 • toon van het evenement.

Als een meisje bijvoorbeeld een bleke huid heeft en haar ogen blauw, groen of grijs zijn, kan haar kleding een enkele tint met ogen of paars zijn. Door de aanwezigheid van een donkere huid en natuurlijke blos kun je heldere jurken kiezen.

Al deze momenten zijn erg belangrijk, dus laten we erachter komen welke blondjes je bent en wat je kunt dragen.

Keuze door oogkleur

Meisjes met blond haar zijn verdeeld in lichte ogen (met grijze en blauwe ogen) en donkere ogen (hazelnoot en groen).

Grijs en blauw

Voor eigenaren van lichte ogen en een bleke huid, moet u kiezen voor turquoise jurken en jurken van delicate tinten roze en groen, evenals grijs-blauw, perzik en asfalt. De helderheid van de afbeelding zal de bosroze tint toevoegen.

Als de huid donker is, kies dan voor heldere tinten. Bijvoorbeeld, mokka of cappuccino, geel en oranje, blauw en groen zijn de kleuren van een appel.

Groen en bruin

Jurken in groene en bruine tinten zijn goed geschikt voor groene ogen, het is mogelijk om een ​​violette tint toe te voegen met gele elementen.

Je moet bruin-oranje, donkerroze, koraal-outfits niet vermijden. Donkere kleuren zijn beter gereserveerd voor de winter en in de zomer kun je jezelf toestaan ​​om helder en gedenkwaardig te zijn.

De meest succesvolle optie bij het kiezen van kleding voor blondine met bruine ogen zullen verschillende tinten chocolade zijn. Kom niet langs de zijkant van de jurk, roodbruine, grijsgele en lichtpaarse bloemen.

Donkere ogen en een donkere huid worden gunstig geaccentueerd door maangele en donkerblauwe tinten. Een jurk in de kleur van rijpe kersen kan ook worden gebruikt. Een interessante is een afbeelding gemaakt van blauwe en oranje tinten.

Grijze outfits kunnen worden gebruikt, maar altijd met heldere accessoires, anders wordt de donkere huid grijs.

blauw

Als de ogen blauw zijn en het gezicht heldere, goed gedefinieerde functies en een natuurlijke blos heeft, kunt u veilig kleding met heldere kleuren kiezen. Dit uiterlijk in combinatie met blond haar creëert geen problemen bij het kiezen van kleding.

Alle tinten blauw en groen, zelfs de helderste, zullen een succesvolle combinatie met een blos creëren.Het gezicht lijkt nog malser en het beeld - mooi en helder.

Werken mag grijze jurken dragen, verdund met expressieve accessoires. Nou, het restaurant kan gekleed en marine-outfit.

Klassieke combinaties (zwart met wit of rood met wit) kunnen in gedachten worden gehouden en bij elke gelegenheid vergelijkbare afbeeldingen weergeven.

Maar lichtgele, zuurpaarse en lichtroze outfits zouden helemaal niet in je garderobe moeten worden bewaard.

Door haarschaduw

Blonde kleur heeft veel verschillende tinten. Blondjes bij haarschaduw kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: warm en koud. Het is het overwegen waard bij het kiezen van de kleur van kleding.

Voor "warme" blondines

Als je haar zonnig kan worden genoemd, en de schaduw ligt tussen goud en abrikoos, dan behoor je tot de "warme" blondines.

Zulk haar zou moeten schijnen en kleding op een positieve manier benadrukken. U kunt dit resultaat bereiken door de volgende tinten:

Kleding in zulke kleuren kan op een feestje worden gezet in het geval dat u de enige blonde bent. Een rode jurk met een verleidelijke en onfatsoenlijke halslijn is een chique optie voor een dergelijke gelegenheid. In de oranje jurk kun je een date- of avondwandeling maken.

U hebt het recht zelf de lengte en stijl van een dergelijke jurk te kiezen, waarbij u zich richt op de kenmerken van uw figuur en de aard van het feest. Je kunt er zeker van zijn dat alle aandacht van mannen zal worden gericht aan jouw persoon.

Turquoise. De zoektocht naar de meest tedere en romantische kleur eindigt op turquoise. Voor de zomer is dit de meest actuele kleur die perfect is voor blondines met warme tonen op hun haar. Door de turquoise jurk kun je tegelijkertijd sexy, zacht en romantisch zijn.

Met turquoise gaat het goed met witte en beige kleuren. Onder de jurk van turkoois is het beter om schoenen met hoge hakken en gouden accessoires op te halen

Blue. Onlangs zijn blondines populaire overalls geworden in rijke blauwe tinten, maar dit betekent niet dat de avondjurk naar de verste plank van je kast kan worden gegooid. Voor een feest, een romantisch diner, het kantoor van "warme" blondines, kun je ongetwijfeld blauwe jurken van elke stijl dragen.

Pastelkleuren. Creëer een speciale afbeelding die opvalt en onthouden wordt, het is niet alleen mogelijk bij heldere jurken.

Voor meisjes met gouden haar is het mogelijk om beige en roze jurken te kiezen, maar zorg ervoor dat u pasteltinten gebruikt. Abrikozen- en karamel-outfits kunnen ook worden opgenomen in de lijst met beschikbare.

Laat ze voor de expressiviteit van het beeld antwoorden met felle accessoires, modieuze schoenen of contrasterende details op de jurk zelf. Smaragden worden perfect gecombineerd met een pastelafbeelding.

Green. Jurken in rijke tinten gras zijn populair bij eigenaars van haar met warme lichte tinten. Dergelijke outfits kunnen deelnemen aan de vorming van alledaagse beelden, ceremoniële en kantoorbogen. Alle omringende dames kijken naar je groene jurk, gele riem en modieuze schoenen met echte jaloezie.

Geel en perzik. Bij gele jurken moet je uiterst voorzichtig zijn, maar het is zeker de moeite waard om zulke modellen in je zomergarderobe op te nemen. Een mooie figuur zal er nog verleidelijker uitzien in een correct gekozen jurk met gele of sappige perzikkleur.

Coral. Koraaljurk ziet er in combinatie met "warm" haar erg mooi uit.

Donker violet. De kleur van goed gerijpte druiven ziet er geweldig uit op blondines. Ze zien er sexy uit. Bij het kiezen van een dergelijke outfit moet je aandacht besteden aan het edele materiaal en de hoogwaardige afstemming.

Een keuze uit ivoorkleurige jurken in goudtinten is ook toegestaan.

Welke soort "warme" blonde kleur zou moeten oppassen?

Alle koele tinten zullen de dofheid en saaiheid van de huid vergroten, terwijl de blik niet indrukwekkend en saai lijkt.Deze eigenschappen hebben schakeringen van munt en olijf, bleke tonen van gele, roze, blauwe kleuren.

Als er in je garderobe een jurk is van een grijsbruine schaal van tinten, verwijder deze dan meteen. Dankzij dergelijke kleding zal het voor de mensen om je heen schijnen dat je haar niet goed verzorgd is, en het is niet goed genoeg geverfd. Na de grijsbruine jurk moeten zilveren jurken en sneeuwwitte outfits verdwijnen.

Welke kleur in kleding moet worden gekozen door "koude" blondines?

De aanwezigheid van de maanschaduw in je haar maakt je een "koud" blondje. Dergelijk meisjeshaar kan parelmoer, roze of asymmetrische tinten verkrijgen. Voor chique looks moet je je aan de regels houden bij het kiezen van de kleur van je jurken.

CSierlijke en blauwachtige pasteltinten. Deze jurken zijn evengoed geschikt om tijd door te brengen met vrienden en belangrijke feesten.

KDe rood. Zelfs niet alleen rode, maar heldere en verzadigde jurken waarin je opvalt, en zelfs een fatale vrouw. Verbeter het effect van porselein leer en het gebruik van ornamenten met groene stenen.

Mint, groen en hemelsblauwe pasteltinten. Dergelijke jurken zijn geschikt voor alle "koude" blondines, maar ze zijn vooral goed te combineren met platina-gekleurd haar.

Roze en lila. Met lila jurken is de zaak duidelijk - iedereen houdt van deze kleur, maar blondjes met een koude haarkleur zien er ongelooflijk mooi uit in zulke gewaden.

Maar voor roze tinten, niet iedereen voedt zich met liefde. Je kunt deze kleur maken door verschillende kledingstukken te combineren. Een andere mogelijke optie is een roze jurk met zwarte of blauwe accenten.

Aantekeningen van seksualiteit zullen in staat zijn om het imago van de jurk sneeuwwitte en grijze kleuren te geven. Dergelijke outfits moeten noodzakelijkerwijs in je kast plaatsvinden. Ze zullen beslist niet afstoffen - je kunt een heleboel redenen vinden voor hun demonstratie. Het gebruik van witte en asjeachtige jurken is mogelijk, maar hun combinatie met gele kleur en een vleugje ivoor is buitengewoon ongewenst.

Welke kleuren moeten oppassen?

Eigenaars van haar met een koude tint blond moeten worden vermeden en niet eens in de richting van jurken van oranje en gouden kleuren kijken. Je prachtige haar raakt gewoon verdwaald op de achtergrond van zulke jurken. Een ander taboe zijn jurken in warme tinten met de toevoeging van rode en turquoise tinten.

Het is op deze regels gebaseerd moet zijn op al uw boodschappen. Dan zullen al je afbeeldingen correct, mooi en gewoon perfect zijn.

Comments
 1. xenia
  26.01.2016

  Blondjes zijn bijna allemaal kleuren, je hoeft alleen maar de juiste make-up te kiezen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen