Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Mode avondjurken in grote maten

Mode avondjurken in grote maten

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Igigi
 2. Kyionna
 3. Eva Collection
 4. Shami van Tadashi
 5. Jenny Packham
 6. Badgley mischka
 7. Jovani plus maat

Wie zegt dat een volle dame geen mooi, elegant avondjurkje kan dragen? Meer dan kan. En soms ziet de weelderige schoonheid er veel aantrekkelijker uit dan een platte borst en een dun riet. Ze hebben tenslotte iets te tonen en bekende modeontwerpers dragen hiertoe bij. Bovendien beslissen ze wat hun dit jaar in de mode is, waar ze op moeten letten en wat ze moeten weigeren. De tijd is gekomen dat een meisje met gewelf zich gepaste silhouetten, felle kleuren, strass steentjes, borduurwerk kan veroorloven, in andere zaken zie je zelf wat modeontwerpers aanbieden.

Igigi

Dit merk heeft immense populariteit verworven onder eigenaars van prachtige vormen. Voor het maken van collecties worden moderne technologieën gebruikt, een unieke snit wordt gebruikt, waarmee u een jurk kunt naaien op basis van de individuele kenmerken van de figuur. Hierdoor wordt het beeld uniek en luxueus.

Bij het naaien van collecties worden alleen hoogwaardige stoffen gebruikt en worden de afbeeldingen gemaakt door toonaangevende ontwerpers. Het is niet verrassend dat tijdens de modeshows deze jurken de hoogste waardering krijgen.

Nog een interessant feit. De meeste modellen worden in strikt beperkte hoeveelheden gemaakt. Daarom probeert Igigi de exclusiviteit van hun eigen kleding te benadrukken. Omdat je het tweede dergelijke avondtoilet nauwelijks kunt vinden. Het is vermeldenswaard een verscheidenheid aan stijlen, kleuren.

Kyionna

Dit populaire Amerikaanse merk heeft het mogelijk gemaakt een sensatie te creëren in de wereld van mode voor vrouwen met obesitas. Het merk heeft duidelijk laten zien hoe aantrekkelijk en wenselijk dames ondanks hun grootte gewelfd kunnen zijn.

Elk seizoen produceert het bedrijf steeds meer nieuwe collecties, de opwinding om hen heen is ongelooflijk. En het is geen verrassing, want Kyionna richt zich op vrouwelijkheid, benadrukt prachtige vormen, richt zich op lijnen en bochten met behulp van contrasterende inserts, opengewerkt, ruff en ruches. Hierdoor ziet de mollige schoonheid er fantastisch uit, toont ze haar charmes, maar verbergt ze tegelijkertijd alles dat overbodig is.

Eva Collection

Al meer dan 20 jaar creëert dit merk mode voor weelderige schoonheden. Toen het bedrijf met zijn activiteiten begon en zich concentreerde op full-bodied dames, sprak de wereldwijde mode-industrie alleen over zuigen gedroogde wandelstokken.

Nu is Eva terecht populair. Voortdurend zijn hun winkels gevuld met trendy, frisse collecties. De kwaliteit van de producten is niet onderhevig aan kritiek, maar tegelijkertijd prijzen de prijzen de prachtige dames van de mode aangenaam.

Bij het maken van outfits worden zorgvuldig geselecteerde stoffen gebruikt, speciale kleuren en tinten die het effect van slankheid creëren, extra kilo's verwijderen, de weelderige borst benadrukken, een elegante taille of uitstekende benen van een mollig meisje.

Het belangrijkste is dat Eva Collection een Russisch merk is. Hij is meer dan iemand anders bekend met de kenmerken van de figuur van onze mollige schoonheden, houdt rekening met de levensstijl, zelfs met de klimatologische omstandigheden. Het resultaat overtreft de verwachtingen, die nu al te verbergen zijn.

Shami van Tadashi

Amerikaanse ontwerper van Japanse oorsprong heeft immense populariteit gewonnen in de wereld van de high fashion. Tegenwoordig creëert hij unieke collecties avondjurken voor vrouwen met obesitas. Onder zijn bewonderaars zijn er vele sterren van wereldformaat, die in prachtige vormen verschillen.

Als onderdeel van een recente show in New York toonde Tadashi een nieuwe collectie, de belangrijkste schakel was kant. Hij was degene die de ontwerper als basis had genomen. Jurken worden gepresenteerd in verschillende kleuren, met prachtige patronen en illustraties. Op de cocktailmodellen wordt de taille benadrukt door riemen en linten, en lange jurken zijn versierd met een vleugje glitter.

Hier leest u hoe u kantenstof op de juiste manier gebruikt, als u verre van dun bent en er iets is om over op te scheppen in de borst en de billen.

Jenny Packham

Deze designer wordt terecht beschouwd als een van de beste in termen van het maken van modieuze jurken voor dikke degenen. Jurken zijn zo heerlijk "werken" in het voordeel van meisjes dat het moeilijk is om iets meer geschikt te vinden.

De schoonheid van de jurken ligt in het vermogen om de voor de hand liggende voordelen van de figuur te benadrukken, om de weelderige borst correct weer te geven, zonder de grenzen van wat is toegestaan ​​te overschrijden, om zich te concentreren op de smakelijke vormen, om de probleemgebieden te verbergen.

Uitstekende kwaliteit van materialen, ideaal gekozen decor, geschikt kleurengamma. Dit alles stelt je in staat om de collectie van Jenny Packham tot de beste te noemen voor degenen die op zoek zijn naar bruilofts- en avondjurken in grote maten.

Badgley mischka

In feite komt de merknaam van de twee namen van de oprichters van het bedrijf - Mark Badgley en James Mischka. Samen hebben de ontwerpers echt wat ze willen zien in hun kasten mollige schoonheden.

Natuurlijk, de belangrijkste vooringenomenheid in de richting, om zo te zeggen, van de standaard mode, maar ontwerpers verdienen verdiend aandacht aan pyshechkas. Het Amerikaanse bedrijf staat op de lijst van de beste modemerken en is populair bij wereldsterren.

Afzonderlijk, ik wil Badgley Mischka loven voor het feit dat ze de meest interessante oplossingen bieden voor vrouwen die vol zijn met schoonheden, evenals voor vrouwen van elke leeftijd. Ze maken duidelijk dat niet alleen de jongere generatie zich modieus wil kleden. Niet verrassend, ze zijn zo populair en gewild.

In haar collecties voor pompeuze vrouwen probeert het merk hun charmes te benadrukken, niet om de grenzen van de vulgariteit te overschrijden, om precies te ontdekken wat anderen kunnen laten zien en om de tekortkomingen te verbergen waar een meisje of vrouw zich voor kan schamen.

Jovani plus maat

Nog niet zo lang geleden presenteerde het modehuis Jovani het publiek zijn nieuwe collectie voor prachtige meisjes. Het is nauwelijks te verwachten dat de ramingen niet bevredigend zullen zijn.

Integendeel, de jurken veroorzaakten een enorme opschudding. De eigenaardigheid van de jurken is dat ze het mogelijk maken om de gewelfde vormen te benadrukken, om te laten zien hoe aantrekkelijk ze kunnen zijn, om een ​​zekere koninklijke avondlook te creëren. Riemen, gesneden lijfje, vloeiende rokken voegen harmonie toe aan dames.

Bovendien is er een andere voor de hand liggende "truc" in de modellen - het zijn heldere en rijk gedecoreerde rokken in hun lagere delen, die unieke contrasten creëren vaak in combinatie met een sneeuwwitte top.

Zoals je ziet, besteden modemerken veel aandacht aan meisjes en vrouwen, die verre van ideaal zijn, zoals ze in moderne vormen zeggen. Maar niemand zegt dat het hebben van extra kilo's een meisje lelijk of compleet ongewenst maakt.

Een goed gekozen outfit, interessante accessoires creëren een beeld waar lean-modellen alleen maar van kunnen dromen.

Het belangrijkste is natuurlijk zelfvertrouwen. Zonder dat, zal geen enkele jurk je er echt zo aantrekkelijk uit laten zien als je kunt.

Comments
 1. geloof
  27.07.2015

  Zeer mooie modellen met perforatie zoals hier op een zwarte jurk. Ik zal dit zoeken. Prachtig en tegelijkertijd "verbergt" extra kilo's.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen