Avondjurken

Kastanjebruine avondjurken

Kastanjebruine avondjurken

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kleur functies
 2. modes
 3. Wat te dragen
 4. Keuze van accessoires

Je kunt je moed benadrukken met kleding met de kleur "Bordeaux". Deze originele naam is net zo gewoon als bordeaux of kersen. In feite zijn al deze kleuren verschillende tinten rood, hoewel ze zeer subtiele en bijna onmerkbare verschillen hebben die misschien niet voor iedereen zichtbaar zijn. Een meer modieuze kleur, die wordt gebruikt om dameskleding te maken dan Bordeaux, zal moeilijk te vinden zijn. Hij is ook in staat om het beeld te verrijken, kleur en expressiviteit toe te voegen.

Er zijn geen eenvoudige bordeauxrode avondjurken, net zoals er geen ongeschikte redenen zijn om zo'n lichte jurk aan te trekken.

Kleur functies

Degelijkheid, vertrouwen en conservatisme, stabiliteit en stabiliteit - dit alles komt tot uiting in bordeauxrode kleur. Liefhebbers van bordeaux-achtige dingen gaan dus vol vertrouwen door het leven, tonen geen onnodige emoties en hebben een sterk karakter.

In de Bourgondische kleur is er verfijning, het brengt helderheid tot leven en maakt een persoon opgewekter. Nooit zal een meisje in een bordeauxrode avondjurk zich als een grijze muis voelen en fuseren met de algemene massa van gasten.

modes

Het is niet mogelijk om jezelf te beperken in het kiezen van de stijl van de Bordeaux-avondjurk, omdat de winkels proberen elke smaak te bevredigen en hun gasten de eenvoudigste en meest ongewone en gewaagde variaties van snit bieden. Van daaruit kan het hele beeld of alleen individuele elementen worden gemaakt. De keuze moet gebaseerd zijn op waar je naartoe gaat in deze jurk. De meest effectieve afbeelding zal blijken in een avondjurk van Bordeaux-kleur in een vloer.

Voor een jeugdfeest is dit een goede keus jurk met de kleur van rode wijn. Zijden jurk met diepe bordeauxrode kleur zal je onweerstaanbaar maken. Goede opties zijn jurken gemaakt van brokaat of chiffon.

We hebben al gewezen op de veelzijdigheid van bordeauxrode kleur, maar er zijn nog steeds bepaalde stijlen die voordeliger zijn en er goed uitzien in deze kleur:

 1. Het eerste type jurk heeft vergelijkbare elementen met de Griekse stijl, bijvoorbeeld een hoge taille.
 2. De tweede uitstekende optie voor de belichaming van Bordeaux zal een jurk met een V-hals zijn, maar niet diep en te onthullend. Laat het maar een beetje intrigeren en de verleidelijkheid van het beeld zal op de kleur liggen.
 3. De derde - het model met gordijnen.

Als de outfit wordt gekozen voor werk, dan zal er ongetwijfeld een overwegend klassieke pasvorm zijn. Alle andere elementen van de afbeelding kunnen in olijf of grijs worden gemaakt. Als deze kleur niet veel voor je is, maar de wens om een ​​bordeauxrode jurk te bezitten je overmeestert, let dan op andere tinten.

Wat te dragen

Het is niet zo simpel om een ​​bordeauxrode jurk te maken als je accessoires en andere kledingstukken gaat oprapen. En niet alleen de stijl speelt hier de grootste rol, namelijk kleur.

Altijd een goede en winnende optie is een combinatie van zwarte elementen met bordeauxrode kleur. Het zal terughoudendheid en gestrengheid brengen.

Welnu, als deze optie niet bij u past, is het nu heel trendy om verschillende bordeauxrode tinten in één afbeelding te mengen. Donkerblauw en paars, beige en roze, paars en donkergrijs - dit alles kan worden gekozen als aanvulling op de bordeauxrode jurk.

Voor de avonduitgang kun je een lichte cape en clutch gebruiken in zilveren kleur.

Keuze van accessoires

Omdat de bordeauxrode kleur zelf rijk en helder is, moeten de decoraties niet enorm zijn, schreeuwen en uitdagend.

Het belangrijkste in de selectie van accessoires is terughoudendheid en beknoptheid. Armband of ketting van goud of zilver, een kleine broche met natuursteen. Het is logisch om te experimenteren met een gouden riem of een sjaal.

Zwart-witte kleuren moeten aanwezig zijn in de make-up. Kies voor lippen lippenrode kleur, die kan worden vervangen door neutrale tinten.

Comments
 1. Margaret
  16.09.2015

  Kastanjebruine avondjurk is niet zo flitsend als rood, maar trekt tegelijkertijd de aandacht. De jurk op de 3m foto lijkt gewoon prachtig met rozenblaadjes.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen