Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Zwarte avondjurk groot formaat voor zwaarlijvige vrouwen

Zwarte avondjurk groot formaat voor zwaarlijvige vrouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. voordelen
 2. modes
 3. Nog meer geheimen
 4. accessoires

Iedereen weet dat een jurk in het zwart een figuur zo kan veranderen dat het moeilijk zal zijn om jezelf in een spiegel te herkennen. Slankheid, de visuele toevoeging van groei, het gladmaken van gebreken, de adel in het beeld, het vertrouwen in het onweerstaanbare - dit alles voegt een enkel element toe - een zwarte jurk. Het maakt zelfs niet uit van je volledigheid, in elk geval zul je in zo'n bescheiden outfit genade en stijl hebben, en iedereen om je heen zal je zien als een aantrekkelijke en zelfverzekerde schoonheid.

voordelen

Laten we kijken naar de liefde van vrouwen voor zwarte jurken:

 1. De eerste reden is de mogelijkheid om slank te kleden.
 2. Dan kunt u nadenken over zijn veelzijdigheid, die ligt in de mogelijkheid om te combineren met een groot aantal verschillende garderobe-elementen, maar elegant blijft. Het maakt niet uit welke sieraden je het liefst draagt: goud, zilver of sieraden.
 3. Zwarte jurk is geschikt in elk geval van het leven.
 4. Elke nieuwe collectie bevat onvermijdelijk een nieuw model van een bekende afbeelding.
 5. Een kleur die wat magie herbergt. De vrouw zelf wordt een mysterie in zo'n jurk die elke man wil ontrafelen.

modes

Ongeacht hoe veelzijdig een zwarte jurk zou zijn en het zou niet bij alle vrouwen passen, maar met een verkeerd gekozen stijl, kan zo'n outfit een wrede grap met je spelen. Dus pak een zwarte jurk, vooral 's avonds, het is alleen de stijl waard. Het is aan hen, we wonen.

lang

Als je elegantie en seksualiteit zoekt in één outfit, dan is hier zonder opties een lange zwarte jurk.

Overmatige ronding als gevolg van vloeiende lijnen zal aantrekkelijk worden. En als je ook je armen, nek en schouders open laat, dan zal je door het contrast van een lichte huid en donkere stof wenken en mooie uitzichten aantrekken. Hierboven hebben we al de magie van zwarte kleur genoemd, die in combinatie met de maximale lengte intriges en mysterieusheid aan je uiterlijk zal geven.

In de aanwezigheid van een grote en mooie borst, zou het een echte godslastering zijn om het achter een doek te verbergen, daarom is het absoluut een V-vormige halslijn. Als de schouders ook een kwestie van trots zijn, dan moet je ze niet sluiten onder de riemen. Om het effect van harmonie te vergroten, zal de trein mogelijk zijn.

Vergeet de benen niet, ze kunnen ook deelnemen aan dit ensemble van stijl en schoonheid. Wees niet bang voor lange sneden aan de rok, een dergelijk element zal de aandacht trekken van mannen die je lange en slanke benen zullen bewonderen.

Het is noodzakelijk om dankbaarheid te betuigen aan de ontwerpers die hun best hebben gedaan om hun eigen visie te creëren voor avondlange zwarte jurken. Het strakke bovenste gedeelte van de jurk ziet er goed uit met een uitlopende rok of een geplooide rok. Ga niet opzij staan ​​en gelaagde luchtrokken.

Wel, waar is het zonder een Griekse jurk, die ook vaak in het zwart verschijnt, met maximale lengte en avondstijl. En in het algemeen, voor volle dames, dienen Griekse jurken als een echte redding: de hoge taille verbergt op betrouwbare wijze de volheid en alle onvolkomenheden van de figuur.

Onterecht verstoken van aandacht is een rok, waarin een ploeg ruikende zoom is. De randen kunnen worden versierd met interessante elementen zoals shuttles of ruches. Een asymmetrische snit, met de aanwezigheid van schuine lijnen, is in staat om het silhouet uit te rekken en de aandacht af te leiden van de problemen waar je misschien verlegen voor bent.

Dus populaire kant en gesluierde elementen kunnen nu niet altijd goed uitzien op een volledig figuur. En niet noodzakelijkerwijs in de avondjurk de aanwezigheid van decoratieve momenten, zoals gordijnen en glanzende elementen.

Een zwarte jurk van groot formaat uit een gewone, soepele tricot ziet er veel beter uit dan iets glimmend met een complexe structuur.

kort

Het lijkt misschien dat een schede jurk speciaal is gemaakt voor volledige jonge dames. Voeg een jas en hoge schoenen eraan toe zodat de look er compleet uitziet.

Solid cut heeft een duidelijk voordeel wanneer een korte outfit wordt geselecteerd voor een smakelijk vrouw.. Ontken alle toespelingen op horizontale strepen (dwars). Je moet de accessoires zorgvuldig overwegen, waarvan het aantal is geminimaliseerd (een of twee).

Wanneer een dikke vrouw wordt geconfronteerd met de moeilijkheid om een ​​cocktail kleding te kiezen, moet u weten - een compacte zwarte jurk kan in elke situatie en zelfs op een cocktailparty besparen.

Vrouwen in een elegante leeftijd met extra centimeters in de taille moeten goed nadenken over een zwarte jurk met een midi-lengte. Vooral als het een klassieke stijl heeft, een lichte vernauwing onderaan en minimale decoratieve afwerking. Een goede optie is de aanwezigheid van een cape van transparante chiffon en bloemenprint. Er is geen specifieke reden om zo'n outfit te dragen. Zelfs je verlangen om vandaag onweerstaanbaar te zijn, zal voldoende zijn, wat kunnen we zeggen voor de triomf.

Zwart en witte jurken

Elke full heeft zijn voordelen, en de taak van ontwerpers is dat, dankzij hun kleding, deze voordelen nog meer bloot zouden zijn en de bestaande tekortkomingen zouden overschaduwen. Hiertoe wordt wit contrast toegevoegd aan zwart. Elk van de modellen kan overeenkomen met een andere stijl.

De hoofdkleur blijft hetzelfde - altijd zwart. Bekwame gevouwen vrouwen kiezen vaak een jurk waarvan het middendeel zwart is en het zijlicht of omgekeerd. Het geheim schuilt in de langsstroken die de aandacht trekken, terwijl de lichte delen lijken te versmelten met de omringende ruimte.

Dubbellaags

Op een groot figuur ziet er altijd goed uit twee lagen jurk. Stel dat bij het maken van de top de atlas wordt gebruikt, dan kun je voor het onderste deel van de outfit kiezen voor guipure en zelfs kant. De bovenste laag is altijd breed, het blijft alleen goed om kleuren goed te kiezen.

kanten

Kant is niet alleen een stof die de harten van veel vrouwen van elke leeftijd boeit. Er is een mysterie in de verwevenheid van threads. Elke modeontwerper probeerde zijn eigen 'kant'-collecties van luxe en vrouwelijke jurken te maken. Voor elk figuur, kunt u uw versie van avondjurk in zwarte nobele kleur kiezen.

Deze stof heeft indrukwekkende kosten, dus het maken van een volledig geregen jurk is een groot risico. Een ander ding - de gecombineerde outfits, waarin er kantelementen zijn. Met kant ziet elke andere stof er goed uit.

Nog meer geheimen

 • Voor een volledig silhouet kun je, zonder enige twijfel, kiezen voor een zwarte lange fluwelen jurk, waarin de mouwen zijn guipure en de hals is diep. Een goede jurk zou ook een lange jurk zijn, waarbij het onderste deel een trapeziumvorm heeft met een schuine snit. Onopvallende plooien en een strakke pasvorm op de heupen - maak je perfecte look af.
 • Als je figuur lijkt op een zandloper, dan zal bij de vorming van het beeld niet meer zijn dan een riem in de taille. Dit is misschien het enige type figuur waarin aandacht kan worden getrokken naar de figuur.
 • Brede heupen met niet fel uitgesproken bovenlichaam - dit zijn duidelijke tekens van de figuur, gevouwen als een peer. Voor zo'n vrouw is het kiezen van de maximale lengte in een rok met een diepe geur. Het kan zijn dat de taille valt, maximale uitsparing op de borst en elastisch kant op de mouwen.

accessoires

Sieraden en accessoires moeten in elke outfit aanwezig zijn, maar dan binnen redelijke grenzen. Bijvoorbeeld, in avondjurk, zou een lichte sjaal, een bolero, een gewichtloze cape aangewezen zijn.

Schoenen kunnen ook zwart zijn of een zilverachtige tint hebben. Zwart is altijd goed afgestemd op goud.

Parels zijn de constante metgezel van een zwarte jurk, vooral als deze meer zakelijke stijl heeft. Als er geen parels zijn, kunt u een draad of meerdere discrete kralen kiezen. Omdat we de zakelijke stijl hebben aangeraakt, kan er ook een handtas en strikte schoenen in een klassieke stijl aanwezig zijn. Bij koud weer gooit u een jas over uw schouders (lengte doet er niet toe).

De wens om op te vallen is inherent aan elke vrouw. Dit helpt accessoires in contrasterende kleuren: rood, wit, blauw.

Comments
 1. Victoria
  17.08.2015

  Zwarte jurk, natuurlijk, somber. Maar als je heldere accessoires opraapt, bloeit het beeld gewoon op. Ik denk dat deze oplossing optimaal is voor vrouwen met obesitas.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen