Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Lange avondjurken in grote maten

Lange avondjurken in grote maten

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Empire
 2. geval
 3. sarafan
 4. A-Line
 5. Met geur
 6. zeemeermin

Mollige dames best om lange jurken te kiezen. Dit compenseert voor overmatige volledigheid, stelt je in staat om het silhouet uit te rekken, om het beeld van vrouwelijkheid te geven. Natuurlijk zijn er bepaalde uitzonderingen. Maar vandaag willen we met je praten over welke lange avondjurken van grote maten het meest voordelig zijn om te kijken naar vrouwen met gewelfde vormen.

Denk niet dat de aanwezigheid van extra kilo's je belet om een ​​mooie jurk te kiezen. Dat is het niet. Het hangt er grotendeels van af hoe je jezelf behandelt.

Zelfvertrouwen speelt een belangrijke rol in het beeld, het kan worden gezien in de ogen, in het lopen. Dus kies de beste avondjurk waarin je je charmant zult voelen!

Empire

Jurken in de Empire-stijl kunnen gerust de perfecte oplossing worden genoemd bij het kiezen van een mollig meisjeskleedje. Vooral als je lichte, matte materialen gebruikt zoals satijn en zijde.

kenmerken:

 1. Dergelijke outfits kunnen vrij smal zijn of, omgekeerd, een extensie naar beneden. Vaak worden ze aangevuld met een riem onder de borst. Hierdoor nemen het figuur en de hoogte visueel toe.
 2. De structuur van het model legt de nadruk op de aantrekkelijke gewelfde vorm van de borst, waardoor deze van het voorwerp van terughoudendheid verandert in de echte trots van hun eigenaar. Je verbergt dus ook de andere delen van het lichaam die je niet echt wilt laten zien.

Niet voor niets bevelen stylisten volle vrouwen aan om op deze stijl te letten. Ja, en veel sterren van de showbusiness, met grote maten, verschijnen regelmatig in het openbaar in de jurken, Empire.

Het is de moeite waard om op te merken dat de keuze beter is om te doen in het voordeel van gewone modellen, dan die welke worden aangevuld door afdrukken. Dus het beeld ziet er completer uit, spectaculair. Zorg er bovendien voor dat u een groot contrastpatroon op de stof vermijdt. Ze zullen je natuurlijk niet versieren, en mensen om je heen zullen denken dat er een soort van zigeunervrouw voor hen staat, die nu om geld gaat smeken.

geval

De geschiedenis van kleding in de stijl van de zaak begon rond de jaren twintig van de vorige eeuw. Sindsdien gaan ze niet uit de mode, worden ze constant bijgewerkt en verbeterd. Dit is een eenvoudige jurk, horizontale onderverdelingen die ontbreken.

Ben je een liefhebber van klassieke mode, dan is een schede jurk speciaal voor jou gemaakt. Alleen jij zou speciale aandacht aan deze stijl moeten schenken om de gebreken met succes te verbergen en dan zul je uniek en ongelooflijk aantrekkelijk worden.

Dikke meisjes met een klein postuur zijn meer geschikt voor korte jurken van een hoes, maar je moet niet van de lengte naar de grond weigeren of naar het midden van de hiel reiken. Hier is de aanwezigheid van de hak een vereiste, ongeacht welk type schoen u kiest.

Afhankelijk van het seizoen en de stemming, kun je een outfit kiezen met of zonder mouwen. Het is aan te raden om het aan te vullen met een V-hals, wij krijgen het perfecte avondtoilet voor meisjes met gewelfd. In aanwezigheid van een uitgesproken taillelijn, benadruk het met een brede riem.

Als we het hebben over kleur, dan moeten hier de mollige schoonheden aandacht schenken aan rijke kleuren of donkere tonen zoals paars, groen, blauw, bordeauxrood, karmozijnrood. Donkere kleuren maken je slanker.

Zwart zal sommige vormen verbergen, maar het wordt niet aanbevolen om de afbeelding met deze kleur te verzadigen. Kies contrasterende accessoires.

Een goede oplossing is om te spelen op het contrast van zwart met een andere interessante kleur, op zijn minst met hetzelfde wit. Dit zal de aandacht vestigen op de heldere delen van de jurk, maar tegelijkertijd afleiden van de probleemgebieden, die in het zwart zijn gemaakt.

sarafan

Een stijlvolle zomerjurk moet noodzakelijkerwijs de garderobe van een volledig meisje ingaan. De stijl is ongelooflijk winstgevend kan zitten op een mollige schoonheid. Met functieschakeling kunt u die extra kilo's perfect verbergen, krijgt u de nodige helderheid, originaliteit.

Maar hier is het belangrijk om rekening te houden met enkele nuances van keuze:

 • Het silhouet moet eenvoudig, vrij, geen dwarsnaden en franjes zijn. Dit alles is overbodig. Neem sundresses van sarong-strand of modellen met een beetje gordijn onder de loep. Als er een asymmetrische zoom is, zal het extra uiterlijk wegnemen van je volheid;
 • Als je een peer- of appelfiguur hebt, kies dan een zonnejurk met een A-silhouet, dat een opgeblazen taille heeft. Als het type van uw volledigheid een rechthoek of een zandloper is, dan zou de beste oplossing sundresses zijn;
 • Schouderbanden kiezen breed of medium. Smal gecontra-indiceerd, omdat ze tegen de huid botsen en extra vouwen toevoegen. Namelijk, we proberen de plooien kwijt te raken;
 • De snede moet V-vormig of vierkant zijn. Er is geen alternatief. Degenen met mooie borsten, zien er goed uit in de stijl van bustier, die gespeend is van bandjes en mouwen;
 • Jurk in de vloer trekt het figuur, maakt je visueel slanker;
 • Wat betreft kleur, vertrouw dan alleen op uw eigen kleurtype. Als uw haar bijvoorbeeld blond is en uw huidskleur warm is, dan zit een zomerjurk in pastelkleuren idealiter op u;
 • Probeer horizontale strepen te vermijden. Het is beter om ze te vervangen door felle prints, polka dots, stiksels of verticale strepen. En in de aanwezigheid van een taillekleur, onderstreep het zonder falen, gebruikmakend van een riem die contrasteert of complementair is aan de kleur van een zonnejurk.

A-Line

Een karakteristiek kenmerk van deze outfit, die ideaal is voor volledige meisjes, is de aanwezigheid van een donzige rok die een wijde onderkant en een aansluitende top verbergt, en perfect het lijfje benadrukt.

Stylisten raden aan om de kracht van het A-silhouet te gebruiken om schoonheden te maken, die de natuur heeft begiftigd met een van de drie soorten figuren - een peer, een omgekeerde driehoek of een zandloper. Maar eigenaars van andere soorten vormen moeten voorzichtiger zijn. Eén verkeerde beslissing, en je zult je tekortkomingen verder benadrukken, en de verdiensten zullen alleen aan jou bekend blijven.

Met geur

Dergelijke outfits verschenen voor het eerst rond het midden van de twintigste eeuw. Een interessant feit is dat ze aanvankelijk alleen als huiskleding werden gepositioneerd. Maar na verloop van tijd veranderde alles. Nu worden ze door dames gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, wandelingen enzovoort. De stijl is echt universeel en ligt idealiter bij eigenaars van prachtige vormen.

Met de functies cut kunt u een slanker figuur maken en eruit trekken. Maak de outfit af met een V-hals, en alle aandacht richt zich dan op smakelijke borsten, verleng de nek. Strek de plooien van de jurk naar eigen voorkeur, waardoor de volheid wordt verborgen.

Een belangrijk kenmerk van de jurk met de geur is dat hij alleen strak zit waar hij kan worden gedaan. Daardoor wordt een balans bereikt tussen bruikbaarheid en aantrekkelijkheid. Je bewegingen zullen niet worden vastgehouden, je zult je vrij en zelfverzekerd kunnen voelen.

Kijk uit voor jersey wrap-jurken. Deze stof benadrukt perfect alle voordelen van je volledige figuur, maar laat tegelijkertijd ook tekortkomingen weg. Onthoud, kies kleine afbeeldingen om uw volumes niet nog meer visueel te vergroten.

Velen beschouwen deze outfits te simpel. Dat is het niet. Ze zien er geweldig uit bij elk evenement en in elke situatie. Dit is echt een universele jurk, die aanwezig moet zijn in de garderobe van weelderige schoonheid. Maak het compleet met een mooie, nette make-up, stijlvolle kapsels, accessoires en sieraden.

zeemeermin

Sommigen zullen zo'n stijl compleet onaanvaardbaar vinden voor volle dames.Hier zit een kern van waarheid in, want het belangrijkste kenmerk van de jurk is de vernauwing van de bovendijen en expansie naar beneden. Dat wil zeggen, er is een meermin-effect gecreëerd, dat de bijbehorende naam aan de stijl gaf.

Wat betreft de volledige meisjes, dat wil zeggen, deze zeer volheid is gematigd, en de taille is uitgesproken, en zelfs aangevuld met een chique borsten, dan wordt hen sterk aangeraden niet voorbij de zeemeerminnenjurk te gaan. Overweeg tegelijkertijd nog een ding - de onderste shuttle van de jurk moet beginnen vanuit het midden van de heupen, maar niet vanaf de knielijn. En dan zal het beeld echt vol en ongelofelijk aantrekkelijk zijn.

Zoals je kunt zien, kunnen dames in verschillende stijlen van lange jurken passen. Hier gaat het er vooral om de capaciteiten van uw eigen figuur correct te beoordelen, rekening te houden met de belangrijkste voordelen, rekening te houden met de voor de hand liggende tekortkomingen.

Hierdoor kunt u een uniek, wenselijk en aantrekkelijk beeld creëren. Vertrouw op je eigen schoonheid, want anders zal zelfs de mooiste figuur en de meest verfijnde jurk je niet toestaan ​​een goed resultaat te behalen.

Vergeet niet dat volledigheid geen zin is. Je kunt er ongelooflijk uitzien, zelfs in de aanwezigheid van extra kilo's, op hetzelfde niveau als concurreren om de aandacht van mannen met magere modellen. Meer vertrouwen!

Comments
 1. Dinah
  13.08.2015

  Lange jurken met de geur zullen perfect zijn voor de volle lengte, daar ben ik het mee eens. Het lijkt me dat zelfs het type figuur hier geen speciale rol speelt.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen