Avondjurken

Avondjurken met lange mouwen

Avondjurken met lange mouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kort en klein
 2. Kort met een mouw
 3. Stijlvolle midi-modellen
 4. Jurken in de vloer met chiffon mouwen
 5. Vloermodellen met dikke mouwen
 6. Patronen met open mouwen
 7. Voor officieel evenement

Het begin van de zomer brengt met zich mee dat alle meisjes verlangen naar blote armen, schouders en hun benen. Bustier-jurken zijn een hit. Maar het begin van de herfst-winterperiode dwingt fashionistas om open en open outfits te veranderen voor modellen met lange mouwen. Zelfs avondjurken worden meer gesloten. Een verscheidenheid aan stijlen en stijlen maakt het niet zo streng en officieel. Er zijn zelfs modellen waarin de essentie van de mouw niet is om de kleding te verwarmen, maar om deze te versieren. Originaliteitsmouwen houden niet op, de ontwerpers hebben hun best gedaan.

Kort en klein

Verschillende seizoenen zijn al voorbij, en korte jurken met mouwen van verschillende lengtes gaan nog steeds niet uit van modetrends. Elk nieuw model is uniek en helemaal niet zoals alles wat je eerder had gezien.

Elke gelegenheid kan worden gebruikt om uit te komen in een nieuwe, onrealistisch modieuze mini-jurk met gesloten schouders en armen: vriendelijke bijeenkomsten, brandgevaarlijke feestjes, een feest. Het is niet nodig dat de mouw tot aan de pols valt, je kunt kiezen uit een lengte van driekwart of in het algemeen transparant.

Een kort model van een dergelijke jurk kan worden gebruikt als een tuniek voor een broek, geselecteerd in overeenstemming met de stijl en kleur. Tegelijkertijd kan het model een volledige rok of een asymmetrische onderkant hebben. Elk kort model is goed geschikt voor jonge meisjes die kunnen bogen op een goed, slank figuur en mooie benen.

Zie hoe verleidelijk miniatuurjurken eruit zien, waarin de rug open is en schouders en armen juist gesloten zijn onder de stof van de jurk. De diepte van de snede en de vorm hangt af van de bescheidenheid.

Voor degenen die niet bang zijn voor glanzende jurken, hebben de ontwerpers elegante opties voorbereid, geborduurd met pailletten in verschillende kleuren.

Kort met een mouw

Voor de vorming van een ongewoon beeld met een vleugje exotisme, is een miniatuurjurk waarin slechts één hand gesloten is, het meest geschikt. Hun diversiteit laat genoeg over de beruchte fashionista's. Stijl en romantiek zijn belichaamd in ongebruikelijke modellen die als dagelijkse outfit kunnen dienen, uitgaan naar het licht of om vrienden te ontmoeten in een nabijgelegen café.

Stijlvolle midi-modellen

In de jaren '70 waren zeer modieuze, strikte modellen waarin een mouw zat.

Moderne ontwerpers gebruikten die modetrends als een muze, wat hen hielp echte meesterwerkkleding te maken:

 • de meest gesloten modellen waarin de lange mouw wordt gecombineerd met verschillende variaties van de nek en halslijn;
 • Diana von Fürstenberg presenteerde modellen over de geur;
 • heldere accenten geplaatst Marc Jacobs;
 • Laconische modellen van een hoes met een midi-lengte en mouwen met een bepaald volume blijven nog steeds relevant;
 • Ongebruikelijke, romantische en nieuwe midi-jurk met een gesloten top en een volle rok.

Jurken in de vloer met chiffon mouwen

Vloerbedekking zoals altijd relevant. De nieuwste trend is geworden modellen van chiffon met mouwen, omdat ze vol zijn met vrouwelijkheid.

Ze zijn meer geschikt voor de zomeroptie, maar in de herfst en de winter verbiedt niemand alle mooie dames om mooi te zijn. Excuseer me voor de gebruikelijke woordspeling. Ja, en feesten met plechtige feestdagen worden ook vaak gehouden voor de winter. Voor de winter bieden modeontwerpers modellen met vtachny chiffon mouwen. Ze maken de jurk mysterieus en verfijnd.

Vloermodellen met dikke mouwen

Lange jurken waarin de bovenkant gesloten is, gemaakt van dikke stoffen, kunnen ook heel elegant en heel mooi zijn. Neem elke collectie avondjurken die wordt gepresenteerd door beroemde ontwerpers.

Dichte stoffen verrijkt met rijke tinten en metallic effect worden eenvoudig gecreëerd om een ​​rok met maximale lengte te creëren die wordt gecombineerd met een lange mouw. Zo'n outfit zal je verwarmen en je tegelijkertijd toestaan ​​de stijl te behouden die je gewend bent. Kant met een groot patroon is misschien wel aanwezig in een dergelijke decoratie, waardoor comfort met elegantie wordt verminderd.

Patronen met open mouwen

Veters zijn altijd in verband gebracht met dunne fijne franjes en doorschijnende, bijna gewichtloze stof. Door de moderne fashionista's en ontwerpers te bereiken, veranderde het zijn essentie niet en transformeerde het in nieuwe beelden. Voor elk moment en seizoen is een kanten jurk in de vloer met gesloten handen geschikt.

Om deze afbeelding succesvol te maken, moet u op de details letten:

 • doek;
 • details van knippen;
 • decoratieve items.

Als de zomeroutfit wordt gekozen, is de stof noodzakelijkerwijs doorschijnend en bereikt de lengte de knieën. Met het begin van de winter, evenals tijdens het demi-seizoen, wordt dicht kantwerk relevant, en zelfs vaak met de toevoeging van wolvezel.

Wanneer anders, zo niet bij koud weer, kunt u doorschijnende kantmotieven en koude tinten combineren. Voel je vrij om een ​​blauwe of blauwe stof te kiezen met een opengewerkt effect - de afbeelding zal indrukwekkend voor je zijn. En als je ook kiest voor een recht silhouet en er details aan toevoegt (een rijkversierde riem of een expressieve halslijn), dan durft niemand je te verwijten met een onvoldoende vrouwelijk beeld.

Wat betreft de stijl, dan is het passen van een jurk een zeer succesvolle en veel voorkomende optie. Stalen klassieke jurken en tunieken met een rechte snit, waarbij de kant het basiselement is.

Hoe transparant de jurk zal zijn hangt alleen af ​​van het seizoen, het tijdstip van de dag en de moed die je jezelf toestaat in de kledingkeuze. Neem bijvoorbeeld de gebruikelijke guipurekleding. 'S Middags ziet het er goed uit met een jurk op de grond en' s avonds kan het een eerlijkere uitvoering vragen.

Voor officieel evenement

Officiële recepties vereisen de naleving van een strikte dresscode, maar dit is geen excuus om elegantie te weigeren. Deze situatie maakt jurken met lange mouwen meer dan ooit. Donkere, diepe tinten zijn de beste keuze wat betreft kleur, maar dit hoeft niet altijd zwart te zijn. Laat deze kleur voor mannen blijven, en voor vrouwen zijn er vele andere geschikte variaties.

Schaduwen die edelstenen imiteren. Smaragd met een karakteristieke saturatie, saffier, die mysterie of robijn aantrekt - de keuze van moedige vrouwen.

Wat de snit betreft, het rechte stuk is een klassieker zonder weerga, die kan worden verdund met gewaagde en originele ontwerpoplossingen: gordijnen, zeer kleine veterinzetstukken, sprankelende kralen. Wees niet bang voor meerlaagse rokken.

Plechtigheid is geen reden om strikte outfits te kiezen. Laat de basis de rechte jurk zijn en de hals is diep en V-vormig. Op donkere stof maakt een beetje licht en sprankelend in de vorm van pailletten je blik expressief, maar niet vulgair.

Avondjurken met lange mouwen voor volwassen dames

Leeftijd mag geen belemmering vormen voor prachtige beelden, hoewel het elk jaar steeds moeilijker wordt om perfect te zijn. Als je bepaalde regels volgt, kun je over 50 jaar een icoon van stijl en een rolmodel zijn. Een van deze dwingende regels is de noodzaak om probleemgebieden van het lichaam te bedekken met elegante details. De schouders en armen zijn de eerste gebieden die de tijd niet spaart. Gelukkig zijn jurken met lange mouwen uitgevonden door visionaire ontwerpers.

Door een donkerder, vervagend uiterlijk toe te voegen, worden donkere en rijke kleuren mogelijk. Zwart is altijd in de mode gebleven en zal blijven, wat elegantie en vertrouwen met zich meebrengt.

Volwassenheid is geen reden voor nauwgezetheid en uiterste beknoptheid. Zuiver zwarte stof, niet verdund door andere tinten, zonder decor, dat licht en helderheid met zich meebrengt, zal saai zijn. Zwarte stof met beige inzetstukken van kantmotieven is een echt beeld voor de oudere dames.

Laten we de grens trekken - lange mouwen zijn altijd geweest en zullen relevant zijn in elke stijl, voor elke viering en natuurlijk op elk moment van het jaar. Moderne ontwerpers hebben geen haast om dit onderwerp in de steek te laten en het in de lange doos van het verleden te gooien. Het zijn de mouwen die dienen als een goede oplossing voor kledingversiering, bescherming tegen kou en probleemgebieden.

Comments
 1. Catherine
  14.08.2015

  Jurken met lange mouwen in de avondversie zijn nog steeds zeldzaam, maar tevergeefs. Ze voegen mysterie toe aan het beeld en brengen een vleugje charme.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen