Avondjurken

Avondjurken met een korset

Avondjurken met een korset

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Kies op type figuur
  2. model
  3. Dressing corset

Elke jurk, ongeacht zijn stijl en lengte, wordt corrigerend met de aanwezigheid van een korset. Er is geen andere manier om een ​​paar extra kilo's uit het meest problematische gebied te verwijderen - de taille, ze hebben er gewoon niet over nagedacht en zullen het waarschijnlijk niet snel uitdenken. De aanwezigheid van een jurk in aanvulling op het korset vereist geen meer elementen, het beeld zal al elegant zijn en de blik van de mannen zal eenvoudig geklonken zijn. Het geheim ligt in het correct benadrukken van de vrouwelijkste lijnen op het vrouwelijk lichaam, het benadrukken van de borst en het vestigen van de aandacht op de heupen.

Kies op type figuur

Als de jurk een korset heeft, krijgt het veel gezichten en originaliteit, net als de eigenaar. De veelzijdigheid van een jurk met een korset is al genoemd, maar op dit punt is het de moeite waard om opnieuw te blijven. Elk type figuur, elke lengte, elke volheid en zelfs elke leeftijd stelt u in staat om een ​​jurk met een korset te kiezen.

Dikke meiden in het algemeen moeten jurken met een korset adopteren, omdat deze outfit een van de weinige is die extra centimeters kan bedekken, wat alleen maar slankheid en zelfs slimheid zal toevoegen.

Veel ontwerpers begrijpen alle voordelen van het hebben van een korset, dus elke nieuwe collectie heeft modellen met een korset. Ze zijn zo mooi dat het moeilijk is om de leider in originaliteit en mode te bepalen.

model

Alle modellen jurken met een korset, ongeacht het aantal, zijn verdeeld in twee grote groepen:

  • Met een korset dat is genaaid. De onderste lijn van het korset kan onder de taille doorgaan, hoewel deze optie niet voor iedereen geschikt is, maar alleen voor meisjes met modelvormparameters. Maar als het korset in de taille eindigt, wordt het volkomen onbelangrijk welke parameters kenmerkend zijn voor uw figuur. Genaaid korset kan niet veel utyagyat zijn, want in dit geval is de rok een extra en volledig onnodige vouw.
  • Wanneer het korset apart van de rok wordt gedragen en gedragen. Zo'n korset kan onder de rok van elke lengte, vorm en stijl worden gedragen. Het belangrijkste is dat het je lichaam past, in je type past en de schoonheid van het lichaam benadrukt. Besteed aandacht aan de keuze van de stof voor de boven- en onderkant. Ze moeten niet "ruzie maken", maar een perfecte harmonie creëren. Zodat tijdens de bewegingen de rok niet kruipt en een afzonderlijk leven leidt, moet hij hoog aan de taille onder het korset worden vastgemaakt. In dit geval is er geen ruimte met een strook naakt lichaam tussen het korset en de rok. Dit model heeft een aanzienlijk voordeel, waardoor u een zware rok met meerdere lagen kunt kiezen en dit heeft geen invloed op de positie van het korset.

lang

Jurken met een lange vloer en overstraling onderscheiden zich door hun speciale tederheid en schoonheid.

In een prachtige jurk in stijl van de prinses of het A-silhouet zie je eruit als de heldin van een soort sprookje en kan je je individualiteit uiten. Schede kleding benadrukt je slankheid. Dit zal bijdragen aan een verscheidenheid aan stoffen en kleuren van mat, glanzend, gedempt of helder.

Het gebied voor experimenten opent in de lengte van de roklagen en hun vorm.

Lange jurken met een hoge halslijn die één heup of beide blootstelt, zijn bijna altijd populair geweest. Je seksualiteit gaat van de schaal, en of je de kans wilt missen om opnieuw de mooie benen te demonstreren.

Alles wat met de stijl van de jaren 60 te maken heeft, is weer in de mode. En zonder een korset is niet genoeg. In deze gevallen voegt het alleen subtiliteiten toe aan de taille. Met zo'n dame, lijkt het erop dat ze op wonderbaarlijke wijze in de moderne wereld kwam vanaf de 19e eeuw.Bij de selectie van accessoires moet je voorzichtig zijn, want moderne sieraden zijn niet geschikt en kunnen zelfs het hele beeld bederven.

Ontwerpers en jurken met een verleidelijke stijl van een zeemeermin worden niet genegeerd.

kort

Een interessantere en buitengewone outfit dan een korte jurk met een corset top, zal niet te vinden zijn.

De maximaal passende top past goed bij een verscheidenheid aan rokken. U kunt alleen vertrouwen op uw smaakvoorkeuren en aanbevelingen van stylisten met betrekking tot de aanvaardbaarheid van een bepaalde stijl. Een losse fit of ingepaste krandash rok, asymmetrie en gelaagdheid - dit alles kan worden gecombineerd met een korset.

In een korte jurk, bedoeld voor publicatie, kan er een trein zijn die op geen enkele manier disharmonie met het korset creëert. Op de rok zal ook een passend bloemmotief zijn, dat zal perfect zijn in combinatie met een trein en een korset.

Dressing corset

Het korset zelf kan dienen als decor als het is gemaakt van een interessante stof of rijkelijk versierd. Maar misschien een korset en een beetje merkbaar, bijna versmelten met de rok.

Ontwerpers verrasten moderne fashionista's door hen uit te nodigen om jurken met een korset, open schouders en halslijn vanaf de achterkant te dragen.

Het korset kan ook banden bevatten met een ongebruikelijke en zelfs ingewikkelde vorm.

Verschillende variaties van de halslijn zullen het mogelijk maken om elk probleem dat een vrouw heeft op te lossen (kleine borsten, kleine of, in tegendeel, te uitgesproken schouderlijn). De inrichting kan alleen op een korset zijn of zich uitstrekken tot de hele jurk.

Er zijn geen outfits die qua schoonheid en elegantie gelijk zouden zijn aan een jurk met een korset. Gratie en het vermogen om mannen te verleiden, zorgt ervoor dat een vrouw een jurk met een korset kiest.

Comments
  1. Rimma
    03.09.2015

    Voor het feest, kies ik alleen jurken met een korset. Ze helpen mijn taille dun en mooi te maken. Avond uit is een speciale gelegenheid. Nadeel kan en kan worden getolereerd.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen