Avondjurken

De mooiste avondjurken

De mooiste avondjurken

doe mee aan de discussie

 
inhoud
  1. kort
  2. lang
  3. Afwisselend met goud
  4. Prachtige jurken met kleurcontrasten

Een mooie jurk spreekt voor zich, het is moeilijk om te beschrijven en onder woorden te brengen hoe mooi het is. Het hoeft alleen maar gezien te worden, en nog beter om te proberen en meteen te kopen. Niet elke ontwerper kan zo'n jurk maken, die in de hele wereld alleen maar plezier en geen druppel kritiek zou veroorzaken. Immers, de combinatie van de ideale verhoudingen van vrouwelijkheid en elegantie, stijl en luxe - dit is geen gemakkelijke taak.

kort

Er zijn geen uniforme patronen, beperkingen en kaders waarvoor modieuze, mooie avondjurken worden gemaakt. Zelfs met betrekking tot hun lengte zijn er geen kanonnen - jurken aan de vloer zijn goddelijk mooi, en korte versies zijn vurig en ontroerend, maar ze verliezen allemaal hun relevantie niet.

Vlinder jurk

Schoonheid geeft niet toe aan welke parameters dan ook, daarom is het moeilijk om de mooiste korte jurk te selecteren. Maar het meest ongewone en gedenkwaardige was de outfit van Lily Yong. Het is heel moeilijk om met hem te concurreren, omdat de jurk, ondanks het volume van de rok, ongelooflijk licht van uiterlijk is. Lily Yong slaagde er op de zijden stof het beeld van een mot over te brengen.

Linnen stijl

Afgaande op de afgelopen shows, zijn de mooiste korte jurken gemaakt in linnenstijl.

Dergelijke modellen creëerden niet tenzij de luie ontwerper. In de meeste gevallen werden zijden en satijnen stoffen gebruikt. De inrichting kan kanten inzetstukken zijn, die geen gelijke hebben in sexappeal en pikantheid. De keuze van kleurontwerpers is niet duidelijk - zwart, rijk beige en de kleur van rijpe druiven.

Jurk met een split

Zelfs een korte lengte kan niet dienen als een obstakel voor de aanwezigheid daarin van sneden, niet van bescheiden splitsing en draperieën. De bekwame combinatie van de meest complexe elementen voegt alleen maar schoonheid toe aan de jurk, waardoor het ongebruikelijk is. Het accentueert de voorgedachte originaliteit in fluwelen snit alleen heel goed als de kleur complex en diep is, bijvoorbeeld als aquamarijn.

lang

Die lange jurk wordt als de meest spectaculaire beschouwd. Overweeg de meest voorkomende prints en stijlen van lange avondjurken.

Luipaardprint

Exotische en dierlijke thema's zijn nog steeds populair, zelfs in avondjurken. Luipaardprint vrij goed en zeer succesvol belichaamd in een vliegend silhouet in de vloer.

Hier zien meer dan ooit asymmetrie, diepe sneden en gelaagde rokken er beter uit. Een treffend voorbeeld is het model uit de collecties van Roberto Cavalli.

Hollywood-stijl

Verlies niet hun luxe jurken, waarvan de stijl is gemaakt volgens het Hollywood-type. Ze zijn te herkennen aan onfatsoenlijk diepe sneeën op de borst, te hoge sneden, glanzende stoffen en het effect van doorschijnendheid. Als dergelijke details worden gecombineerd in een jurk, dan is het gewoon gedoemd tot succes en de titel van de mooiste.

Zwart is, zoals altijd, favoriet, omdat het in staat is om het mysterie in beeld te brengen, het is een voordeel om de tan en schaduwversieringen te benadrukken.

borduurwerk

Eer en respect blijken borduurwerk te zijn dat lange jurken siert. Bloemen, bekleed met glanzende elementen, kunnen op afzonderlijke delen worden geplaatst of de hele jurk in beslag nemen.

Vooral mooi dit borduurwerk kijkt op een transparante stof, toe te voegen aan het hele beeld van elegantie en luchtigheid.

Bij de laatste modeshows is een patroon vastgesteld: als de jurk mooi is, zal het borduurwerk het zeker sieren. En mag je je niet associëren met bloemen, want roofzuchtige motieven en abstractionisme kunnen ook worden uitgevoerd in de vorm van borduurwerk.

Borduurblik heeft een uitstraling en luxe draagdoek. Met zo'n ongewone versiering is een ingetogen en rustige kleur goed gecombineerd, terwijl de snit een zeer complexe en vrij originele uitvoering heeft.

draperie

Het succes, dat in het vulgaire seizoen lange jurken had, inspireerde ontwerpers. Daarom zijn ze niet gestopt met het experimenteren met jurken op de vloer, waardoor ze transparanter zijn geworden. De rokken zijn luxueuzer geworden, de gordijnen zijn nog origineler en het geplooide effect is als nieuwigheid gebruikt.

Afwisselend met goud

Elk jaar puzzelen alle jonge meisjes zichzelf met de keuze van de jurk die ze zullen dragen op hun afstudeerfeest of een ander speciaal evenement. Dit seizoen keerden alle ontwerpers, zoals bij overeenkomst, hun ogen naar zwart met goud. Waarom niet verschijnen in de afbeelding van een socialite, omdat de kindertijd voorbij is en de volwassenheid moed en experimenten vereist. Schoonheid in dergelijke jurken ligt achter het borduurwerk en dat alles schittert en schittert prachtig.

Ook is het de moeite waard aandacht te schenken aan lichte stoffen en stoffen onder goud.

De jurk van metallic kleur met een trein en open rug ziet er ook mooi uit.

Prachtige jurken met kleurcontrasten

Gewaagde en ongewone kleurcontrasten maken de jurk onweerstaanbaar mooi. Alle modieuze tinten kunnen een duet vormen - de kleur van mosterd en wijn, koraal en beige. Ga niet opzij met batikken schilderen, die de meest ongebruikelijke tinten kunnen combineren, terwijl de snit beknopt en ingetogen kan zijn.

Experimenten zijn niet alleen aanwezig in kleuren, maar ook in texturen. Waarom niet geplooid chiffon combineren met bijvoorbeeld jacquard? Als het eerder als een paradox werd beschouwd, is het nu een van de manieren om exclusiviteit en originaliteit toe te voegen.

kanten

En als toetje links kant. Het is altijd relevant, overal en voor iedereen. Het is mogelijk om de zachtheid van kantstof te verdunnen met een ongewone voering.

Het maakt niet uit wat, het heeft geen zin om charmante en waanzinnig chique modellen te beschrijven, omdat woorden niet eens een honderdste deel kunnen overbrengen. Ze hoeven alleen maar te zien en te bewonderen.

Kortom, de nieuwe modellen van prachtige avondjurken zijn de belichaming van een radicaal nieuwe ontwerpbenadering.

Comments
  1. Nadia
    02.09.2015

    Geweldige selectie. Ik ben dol op jurken met borduurwerk: ze zijn ongebruikelijk, maar vrouwelijk.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen