Avondjurken

Lavendel avondjurk

Lavendel avondjurk

doe mee aan de discussie

 

Zoals je weet, is lavendel een bloem met een rijke lila kleur. Maar de lavendelkleur is kalm en gedempt. De naam is eerder afgeleid van het ontspannende aroma van lavendel.

De eigenaardigheid van lavendelkleur is dat het zowel vrij als gewelddadig kan zijn. Hij kan bepaalde gevoelens niet uiten. Dit is de gedurfde schaduw die de meest krachtige eigenschappen van een persoon benadrukt. In dit verband is niet elk meisje in staat om hem te kiezen.

Psychologen zeggen dat deze kleur geliefd is bij mensen met een scherp verstand, talenten en geïnteresseerd in hoge kunst. Dit zijn ook visionairs, dromers.

Tegenwoordig is de kleur relevanter dan ooit en erg populair dit seizoen. Veel beroemde ontwerpers gebruikten het actief in hun eigen collecties. Vooral populair waren de outfits voor bruiden en bruidsmeisjes, die later zullen worden besproken.

Ook, lavendel avondjurken zijn te vinden op de rode loper in verschillende uitvoeringen.

Lavendel ziet er interessant uit in contrasten. Probeer het bijvoorbeeld te combineren met rijk roze, geel, lichtoranje, menthol, beige, donkerbruin, lichtgroen of wit. Door texturen en verschillende soorten stoffen te combineren, kunt u ook interessante effecten bereiken.

Geen wonder dat ze zeggen dat elke vrouw van de mode eenvoudigweg verplicht is om in haar kledingkast een bijpassende lavendelkleurige jurk te hebben. Dus benadruk je je eigen elegantie, vrouwelijkheid, kijk je naar de vertegenwoordigers van de sterkere seks.

Vaak worden lavendel avondjurken gekozen door de bruidsmeisjes. Lees meer hierover in het artikel over trouwjurk in de stijl van de Provence en lavendel bruiloft.

En ter bevestiging van de relevantie van onze woorden, laten we zeggen: een van de meest luchtige en tedere afbeeldingen van Kate Middleton, die een uitstekende smaak heeft, was in de lavendelkleurige jurken

Wees niet bang om experimenten te doen. Onthoud gewoon de basisnuances van een bekwame keuze voor een avondjurk.

Comments
  1. vita
    31.07.2015

    Kalme en afgemeten lavendel geeft vertrouwen en kalmte. prachtige kleur die in elke garderobe zou moeten zijn!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen