Avondjurken

Trouwjurk voor moeder van de bruid

Trouwjurk voor moeder van de bruid

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Relatie-ethiek
 2. Stijlen voor volle moeders
 3. kleur
 4. We vullen het beeld aan

Een bruiloft veroorzaakt opwinding en angst, niet alleen voor de bruid, maar ook voor haar hele familie. Iedereen begint door hun imago te denken, vooral de moeder van de bruid.

Relatie-ethiek

Ongeacht hoe druk iedereen is in het kiezen van een jurk voor de bruid en bruiloftsproblemen, toch moet de moeder van de toekomstige bruid haar eigen jurk doen. Het is beter om het vroeg te laten gebeuren, bijvoorbeeld een maand vóór de plechtige gebeurtenis.

Het zou geen kwaad om de bruid zelf om advies te vragen, misschien zouden sommige adviezen of suggesties van haar kant volgen. Het is heel mooi en, trouwens, behoorlijk in de mode als moeders outfits in harmonie zijn met elkaar of in stijl met de bruid en bruidegom outfits. Stel dit voorstel gewoon niet op, de moeder van de bruid moet zelf een dergelijke beslissing voor haar jurk goedkeuren.

Als dat niet het geval is, moet je een jurk kiezen die handig zal zijn. Immers, de hele dag zal in zorgen voorbijgaan. Dienovereenkomstig moet hij de beweging niet tegenhouden. Zijn stijl kan bekend en klassiek zijn.

Moeilijkheden kunnen optreden als de hele bruiloft een thematische richting heeft. Maar voor sommigen maakt het het gemakkelijker om te kiezen.

Daarom, bij het kiezen, is het noodzakelijk om precies te weten in welke stijl de viering zal plaatsvinden.

Stijlen voor volle moeders

Zelden als volwassenen slanke ouders hebben. Dus de moeder van de bruid wordt geconfronteerd met een aantal problemen wanneer ze een outfit voor zichzelf begint te kiezen. Als u rekening houdt met de regels en de aanbevelingen van experts in de mode-industrie opvolgt, kunt u er elegant en elegant uitzien en alle nadelen van de figuur in onvoorwaardelijke voordelen veranderen.

De eenvoudigste en meest gebruikelijke manier is om een ​​lange en licht getailleerde jurk te kiezen. Het model kan kant kiezen, wat als modieus wordt beschouwd. De snit is meestal eenvoudig en elegant, hoewel draperie ook geschikt is. Niet verboden en de snit in de rok.

Elegantie heeft niet alleen een lange jurk, maar een beetje ingekort. U wilt waarschijnlijk vrijheid voelen in beweging en comfort, en een lange jurk zal de beweging beperken. Op de bruiloft moet je immers veel lopen, gasten begroeten, dansen, felicitaties accepteren en zelfs meedoen aan wedstrijden die behendigheid vereisen.

Sterker nog, je ziet er met een lange cape of jas uit, passend bij de kleur van de geselecteerde jurk.

Brede, licht uitlopende mouwen kunnen ook aanwezig zijn in de jurk die de moeder van de bruid voor zichzelf kiest. Franjes en gebreide kleding die bij het figuur past, hebben zorg nodig.

Moeders die een helder beeld willen creëren, kunnen zich een jurk met strass steentjes veroorloven. Het belangrijkste is - laat je niet teveel meeslepen, want je kunt het beeld van de bruid niet overschaduwen.

We raden aan om te zien grote maat jurken en zomeravond jurken voor de volle.

Stijlen voor slanke moeders

Veel gemakkelijker is de situatie met dunne moeders van bruiden, die van nature een slank figuur hebben.

Laten we beginnen met een strak silhouet zonder naden en lengte, in de vloer of bij het bereiken van de knie.

De vorm van de snit wordt bepaald door uw voorkeuren en kenmerken van de borst.

Als je er zo jong uitziet, lijkt het dicht bij je dochter lijken meer op een vriendin dan op een moeder, en voel je dan vrij om te kiezen voor riemen en een diepe neklijn. Als de laatste opties u een groter aandeel van stijfheid en ongemak geven, dan is een variant met een halfgesloten halslijn of de illusie van een openhartige snit wellicht handiger voor u. Bescheidenheid langs zal een geregen bolero geven.

Griekse stijl

Niet minder elegant zal het Griekse model zijn of in de Empire-stijl.Hoge taille met drapering op het lijfje richt zich op de borst, en een vrije rok laat je vrij bewegen.

Als je de nuances wilt kennen van het kiezen van de elementen van de afbeelding, lees dan het artikel over selectie van avondjurk in de Griekse stijl.

zeemeermin

Naast de directe stijl kun je ook op de zeemeermin letten als de avond in een formele, ontspannen sfeer wordt gehouden. Opties voor de stijl zijn anders. Je kunt kiezen voor een zachte rok of licht uitlopend op de knieën. Laten we zeggen een treintje. Als je wilt, kun je je handen bedekken met een sjaal of bolero.

Het is vermeldenswaard dat troost zelfrespect, zelfvertrouwen en een positieve houding ten opzichte van u om u heen kan brengen. Een goed imago voegt zelfvertrouwen toe en het hele verloop van het huwelijksfeest hangt er grotendeels van af.

kleur

De kleur van de jurk is niet het laatste item dat aandacht vereist voor jezelf.

De kleur gekozen door de bruid voor haar outfit is een taboe niet alleen voor de moeder, maar voor alle gasten. Zwart en wit kunnen ook niet eenvoudig zijn in kleding, maar extra, in de schaduw of voor combinatie in het kleurenblok - gemakkelijk.

Er zijn tinten die kunnen worden gekozen zonder aandacht te besteden aan de haarkleur en huidtint - blauw en paars, evenals al hun tinten. Neem tenminste de blauwe kleur, zijn palet is onbegrensd: hemelsblauw, korenblauw, paars, blauw, indigo, paars, aquamarijn en zelfs lavendel. Elke tint heeft een nobel aandeel. Maak je keuze niet gewoon onmogelijk.

Wees voorzichtig met groen en geel, want deze kunnen een averechts effect hebben dat u verwacht te zien. Rustige tinten passen bij elke vakantiekleding.

De combinatie van goud en zwart kan feestelijk zijn, maar breng het beeld van bombast in beeld. In dit geval, interfereer niet met het zicht van buitenaf.

We vullen het beeld aan

Details van de afbeelding kunnen deze aanvullen of permanent bederven. Om dit laatste te voorkomen, kun je het kapsel voor de moeder van de bruid herhalen vanuit het beeld van de bruid zelf. Het ziet er mooi en zelfs schattig uit.

De keuze van make-up beïnvloedt de haarkleur en oogkleur, evenals de hoofdkleur van de jurk. Manicure - nou, waar zou het zijn zonder hem, vooral omdat jij, als de moeder van de bruid, ook in het middelpunt van de gebeurtenissen staat. Verniskleur kan neutraal zijn.

In het streven naar de schoonheid van schoenen is het gemak compleet vergeten. En dit is verkeerd. De hiel kan gemiddeld of klein zijn. Aan het einde van de avond dank je jezelf voor zo'n beslissing.

Voor vrouwen van vaste leeftijd zijn dure sieraden, familiewaarden of relikwieën goed geschikt. Voeg een kleine handtas toe, dit zal zeker van pas komen.

Comments
 1. xenia
  19.11.2016

  En we zijn erin geslaagd om twee jurken tegelijk te kopen - een bruidsjurk voor mij en een avondjurk voor mijn moeder. Een meester voor kapsels die is uitgenodigd voor het huis. Dus gebruikten ze de hulp van specialisten ten volle en besteedden ze niet veel tijd.

 2. geloof
  29.07.2015

  Bedankt! Ik wil er tijdens deze feestdag uitzien als een koningin, maar je kunt de dochter niet dwingen. Dit is haar dag en onze taak is om haar te ondersteunen en een echte vakantie te maken.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen