Avondjurken

Trouwjurk voor de moeder van de bruidegom

Trouwjurk voor de moeder van de bruidegom

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Zoekregels
 2. modes
 3. lengte
 4. kleur

Wat je ook zegt, na de bruid en de bruidegom, de ouders zijn de hoofdpersonen in de viering. Daarom is het nodig om moeder goed te kleden. Het is niet overbodig om u te helpen bij het kiezen van een verfijnde avondjurk voor de moeder van de bruidegom, waarin zij zich echt gelukkig zal voelen. Het is zo belangrijk voor een zoon. En als de bruid zelf hieraan deelneemt, kom je in het leven absoluut niet in de situaties die ze zo graag beschrijven in anekdotes.

Zoekregels

 1. Allereerst is het de moeite waard na te denken over uitvoerbaarheid. Maar niet ten koste van een aantrekkelijk uiterlijk, natuurlijk.
 2. Probeer ervoor te zorgen dat de jurk vrij losjes zat, de beweging niet belemmerde, voor ventilatie zorgde. Met andere woorden, de stof moet licht en ademend zijn. Een bruiloft voor een moeder is niet alleen de felicitatie en het poseren van een kind voor camera's. Het zijn moeders die overal naartoe moeten rennen, een directe rol spelen in het kadaster, op de bruiloft, het banket bekijken enzovoort. Daarom moet de outfit veel beweging toestaan, zonder ongemak te veroorzaken.
 3. Daarnaast is het belangrijk om de juiste schoenen te kiezen. Het moet stilistisch worden gecombineerd, comfortabel zijn en, indien nodig, gemakkelijk opstijgen en aankleden.
 4. Als u een thema-huwelijk plant, ontworpen in een bepaalde stijl, dan moet de jurk voor de moeder passend worden gekocht. Het maritieme thema van de viering spreekt bijvoorbeeld van de noodzaak om een ​​turquoise, blauwe of zeeblauwe kleding te kiezen.
 5. Etiquette vertelt ons dat het korset in dit geval niet geschikt is. Als openhartige sneden, open schouders en diepe splitsing. Zelfs als de moeder er beter uitziet dan sommige bruiden, moet er nog steeds terughoudendheid zijn.
 6. Denk aan wat moeder graag doet in het dagelijks leven. Als haar favoriete kleding rokken en jurken zijn, is het niet aan te raden om haar op een trouwdag in een broekpak te dragen. Hoewel het mooi is, maar voor de moeder is ongebruikelijk. Ze heeft een moeilijke dag voor de boeg, dus laat haar aantrekken waar ze graag beter in loopt.

Met de juiste aanpak voor het oplossen van dit probleem, zult u niet alleen uw moeder op het huwelijk de mooiste maken, maar haar ook kleding aanbieden die de meest levendige en aangename emoties vele jaren na uw huwelijk zal veroorzaken.

Waar te kijken?

Natuurlijk, om het perfecte idee van een jurk voor mama te creëren is niet moeilijk. Na het bepalen van de nuances en vereisten voor het imago van de moeder op de bruiloft, en ook rekening houdend met de voor- en nadelen van haar figuur, moet de bijbehorende outfit nu worden gekocht. En waar het te doen?

 1. Bruiloftssalon. Vaak bieden bruidssalons naast jurken voor bruiden jurken voor moeders. Kom, neem interesse, bestudeer het gepresenteerde bereik. Het mooie is dat je tegelijkertijd de jurk van de bruid en de moeder van de bruidegom kunt vinden, rekening houdend met hun compatibiliteit.
 2. Winkels avondjurken. Wees niet lui om verschillende winkels te bezoeken, betaal deze vraag minstens een volledige dag. Er zijn veel uitstekende salons waar je een jurk kunt vinden voor elke smaak, figuur en triomf.
 3. Online winkelen. Onlangs is de populariteit van online winkelen zeker aan het groeien. Bovendien biedt internet een breder bereik, wat betekent dat zoekopdrachten betere resultaten zullen opleveren. Onthoud dat u alleen van toepassing kunt zijn op vertrouwde websites. Weet ook hoe belangrijk het is om dimensies en andere parameters nauwkeurig te berekenen. Niet altijd komt het product in de afbeelding overeen met wat uiteindelijk per post wordt verzonden.
 4. Atelier salons. Misschien wel de meest succesvolle optie.Hier kunt u de meester uw basiswensen vertellen of een foto van de jurk aanbieden die bij uitstek geschikt was voor het internetassortiment, maar u hebt het risico niet genomen om het te kopen. De specialist voert metingen uit, biedt opties voor stoffen die u live ziet en aanraakt. De jurk wordt perfect aan je moeder genaaid, rekening houdend met alle kenmerken van haar figuur.

modes

Het is geen geheim dat elke vrouw bepaalde nuances en kenmerken van de figuur heeft. Omdat het onmogelijk is om een ​​outfit op te halen, uitsluitend gericht op de afbeeldingen op internet. Alles moet individueel worden gedaan.

Voor vol

Volle moeders mogen geen jurkenoveralls dragen. Ze zullen nog meer kilo's toevoegen, plus dit is duidelijk geen trouwoptie. Tegelijkertijd zijn strakke modellen of smalle korsetten ook niet de beste keuze voor kinderbruiloft. Zoek een duidelijke middenweg.

Empire

De Empire-stijl stelt je in staat perfect figuurgebreken te verbergen. Als het lijf strak zit en de taille te hoog is, verbergt het een kleine buik. Als gevolg daarvan zal mama de mooiste, charmante en vrouwelijke zijn.

In Griekse stijl

Jurken in de Griekse stijl zijn ontworpen om het figuur uit te rekken, de benen langer te maken, de buik dicht te doen, de brede heupen te verbergen. Als de taille te hoog wordt gemaakt, wordt het beeld mysterieus. De riem onder de borst maakt het mogelijk om de halslijn te benadrukken en zal door de zachte vouwen van de beweging zelfverzekerd en vrij zijn.

geval

Schede jurken zijn ook geweldig voor een bruiloft. Hoewel ze een eenvoudige snit hebben, kunt u deze toevoegen met heldere kleuren of een kantversie kiezen. En als u ook interessante accessoires biedt, zal het resultaat u en iedereen om u heen verbazen. Natuurlijk, in de goede zin van het woord.

Sommige vrouwen slagen er echter in de taille te redden. Het moet gebruikt worden. Voor deze slanke modellen jurken met een zachte riem en een rok van onderen geborduurd. Vallende vouwen moeten verticaal zijn.

Als een vrouw een mooie buste heeft, mogen geen trucjes worden gebruikt. Kies een bescheiden maar verfijnde halslijn. Dan zal de afbeelding uitstekend zijn.

A-Line

A-silhouet geschikt voor volle en dunne moeders. Hij zal de voordelen benadrukken, de nadelen verbergen. Onthoud gewoon dat hoe langer de jurk is, des te slanker de figuur zal zijn. In dit geval moet de minimale lengte tot aan de knieën zijn, en nog beter - iets lager. Als de benen verre van perfect zijn, kies dan een jurk op de grond. Ze maskeren de benen, maar benadrukken de vrouwelijkheid van het beeld.

De keuze van de stof

Kies in de zomer en het late voorjaar outfits van satijn, zijde of chiffon. Deze licht stromende stoffen laten het lichaam ademen, maar zien er ook goed uit in de zon. Bovendien kunt u eenvoudig verschillende soorten stoffen combineren in één model.

Als het herfst is of zelfs de winter buiten, dan is breiwerk, brokaat of taf een uitstekende oplossing. Het is absoluut noodzakelijk dat de stof niet kreukt. Moeder moet tenslotte de hele dag op zijn benen zitten, gaan zitten, opstaan, heen en weer rennen. Het is onwaarschijnlijk dat ze het leuk zou vinden als, na het verlaten van de trouwauto, de jurk gerimpeld zou zijn. Dit kan de rest van de dag verpesten. Je wilt zeker niet dat je mama overstuur en van streek is.

Raap interessante accessoires op voor je moeders jurk. U kunt bijvoorbeeld de voordelen van een jas, sjaal, stola, bolero, pet of jack gebruiken. Accessoires kunnen dezelfde kleuren hebben als een jurk en contrasterend zijn. Gelaagdheid zal figuurfouten verbergen.

In feite moet de outfit eenvoudig maar aantrekkelijk zijn. Vanuit het oogpunt van bruikbaarheid en het creëren van het noodzakelijke imago, zijn broekpakken ideaal. Helaas zijn ze niet in staat om de nadruk te leggen op vrouwelijkheid.

lengte

Moeder van de bruidegom moet de belichaming zijn van bescheidenheid, terughoudendheid en tegelijkertijd vrouwelijkheid. Het hangt grotendeels af van de lengte van de jurk.

Geef de voorkeur aan klassieke lengte - net onder de knieën of in het midden van de kuitspieren. Als moeder houdt van lange jurken, wees dan niet bang om haar enkellange outfits te dragen.

Maar de modellen op de vloer, en vooral met de trein, zijn beter gereserveerd voor een ander evenement als de vakantie leuk en actief wordt. Je kunt de kleding immers niet comfortabel voelen, je moet constant de stof in handen houden en ervoor zorgen dat de trein niet vies wordt. Bovendien zal een lange jurk gewoon in de weg zitten. Struikelen op zo'n drukke dag, als je tijd hebt om veel dingen te doen, is niet zo moeilijk.

Sommigen zullen denken dat het in dit geval beter is om de voorkeur te geven aan mini-jurken. Nee. Dit is een misvatting. Voor de getuige of bruidsmeisjes zou zo'n lengte min of meer geschikt zijn, maar niet voor de moeder, die er solide en ingetogen moet uitzien.

kleur

De kleur van de jurk van de moeder van de bruidegom kan zelfs absoluut zijn. Er zijn echter bepaalde uitzonderingen.

Een witte jurk wordt bijvoorbeeld geassocieerd met een bruid. Het is zeer wenselijk dat ze in die outfit zit. Zwart is de kleur van rouw, volgens de traditie. Een bruiloft is duidelijk een vreugdevolle gebeurtenis in het leven van elke moeder, dus ze zullen geen donkere outfit aantrekken voor het huwelijk van hun eigen zoon.

Niet noodzakelijkerwijs, maar het is raadzaam om te felle kleuren te vermijden, zoals lichtgroen, rood, citroen en oranje. Dit kan de aandacht afleiden van de hoofdacteurs van de bruiloft.

Maar de gedempte elementen worden onthouden, vooral als de outfit van de moeder de outfit van de bruidegom herhaalt.

Vergeet ook een andere regel niet: de moeders van de bruid en bruidegom moeten outfits van verschillende kleuren kiezen. Het is beter om de zwangerschapsjurk van de bruid te kleden in een lila, beige, crème kleedje of een andere pasteltint.

De moeder van de bruidegom wordt aanbevolen om pastelkleurige kleuren te dragen en 's avonds iets in de buurt van bruin te dragen. Succesvolle voorbeelden zijn de kleur champagne, ivoor. Ze kunnen naar de registrar komen. En al direct tijdens het feest is het helemaal toegestaan ​​om te veranderen in een lila, gouden, blauwe of turquoise jurk.

Met behulp van kleding kun je en moet je de tekortkomingen verbergen die kenmerkend zijn voor de leeftijd van de moeder, maar tegelijkertijd de verdiensten benadrukken. Als ze bijvoorbeeld volledige handvatten heeft, worden mouwen een belangrijk onderdeel van de jurk.

Natuurlijk moet je er van tevoren over nadenken om een ​​avondjurk voor de moeder van de bruidegom te kopen. Vergeet niet, voor de bruiloft zal ze net zoveel bezig zijn als de bruid en bruidegom, en misschien zelfs meer. Omdat ze gewoon niet de tijd vindt om een ​​hele leuke outfit op te halen. Wil je niet dat je geliefde moeder (of toekomstige schoonmoeder) de eerste jurk aantrekt die ter hand is gekomen ?!

Maak deze dag perfect. Hiervoor moet natuurlijk geprobeerd worden. Maar het is het waard. Niets zal je vakantie versieren als een gelukkige en tevreden moeder.

Comments
 1. liefde
  28.08.2015

  Geweldige opties. Nu doen velen zich geen zorgen over de kleur van de jurk. De kennis was in een witte jurk en bijna volledig opgegaan in de bruid. Ik denk dat dit nog steeds een slechte vorm is.

 2. Nina
  03.08.2015

  Het lijkt mij interessant wanneer schoonmoeder en schoonmoeder vergelijkbare jurken dragen. Ziet er erg harmonieus uit.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen