Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Avondjurken voor zwaarlijvige vrouwen

Avondjurken voor zwaarlijvige vrouwen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. modes
 2. Modieuze tinten
 3. prints
 4. stoffen
 5. Modedetails
 6. Handige tips

Er zijn geen overmatig volle en onaantrekkelijke meisjes, alleen strakke kleding. Daarom moeten eigenaars van prachtige vormen in hun geheel aantrekkingskracht vinden en de juiste outfit kiezen voor de viering.

De verkeerde jurk kan zelfs die kilo's geven die je nog nooit hebt gehad.

Met de keuze van de problemen zal niet ontstaan, want nu hebben de winkels een zeer grote selectie van avondjurken voor volledige meisjes en vrouwen.

modes

Het is met de stijl dat elke outfit begint, en nog meer een avondjurk. Overweeg enkele opties die met succes op een volledig cijfer zullen zitten.

Lange modellen

Lange jurken met rechte snit zijn nu op het hoogtepunt van hun populariteit. In hen verschijnen zelfs de volle sterren van de wereld op sociale evenementen.

Zeer populaire modellen in de Griekse stijl en in Empire-stijl met een hoge taille. In dit geval, met lage hoogte, zijn hoge hakken verplicht, omdat het meisje indrukwekkender zal lijken. Voor zomeravonden zijn sundresses geschikt monofonisch of gekleurd.

Hoge taille is een waardevolle vondst in de modewereld voor vrouwen met obesitas. Alleen zij kan alles verbergen wat buiten de aandacht zou moeten blijven. De lengte kan variëren, een gids is de slankheid en schoonheid van de benen. Verwaarloos stijlen met een lage taille niet. Ze zullen ook de buik verbergen.

Breng chic naar het uiterlijk van een nieuwe look. De essentie ligt in de laconieke bovenkant, die de borst op de voorgrond plaatst, en de prachtige bodem, verborgen voor het extra volume van de heupen.

Modellen in de vloer zijn onlangs populair geworden met draperieën van chiffon. Dergelijke uit meerdere lagen bestaande outfits kunnen de onregelmatigheden van de figuur verbergen. Je kunt ernaar zoeken in de collecties van Adrianna Papell en Tadashi Shoji.

Korte stijlen

Korte jurken worden getoond voor pyshechek die eigenaren zijn van slanke en mooie benen. Laat je niet meeslepen door de lengte van de jurk in te korten, want de avondjurk is gekozen en het kan niet te kort zijn. Het midden van de dij - het maximale teken, waarboven je niet mag stijgen.

Modellen kunnen nauwsluitend zijn, met schouderbanden, met een geur en dienovereenkomstig met een V-hals, die de schoonheid van de borst het beste benadrukt.

Veel volle meisjes zijn erg goed in een asymmetrische jurk, waarvan de zoom aan de achterkant een verlenging heeft. In feite, met zo'n jurk benen zijn uitgebreid en slank geworden.

geval

Een vol, maar harmonieus gecombineerd en smakelijk figuur is een reden om de hele avond in avondjurk te schitteren. Strak zittende jurk is in dit geval niet geschikt, maar enigszins gratis - precies wat je nodig hebt. Contrastinsluitingen die een slank figuur toevoegen, interfereren niet.

Silhouetten die de beweging niet beperken, zijn te vinden in de collecties van ontwerpers zoals Karen Kane, Ralph Lauren, Michael Kors en Adrianna Papell.

Kanten jurk

Lace-outfits zien er bijzonder zacht uit, en dat allemaal dankzij de beige en zandkleuren en andere pasteltinten. Bovendien is het opengewerkt reliëf een geweldige decoratie voor eenvoudige stijlen, in geen geval zal het zijn schoonheid verliezen.

Het beste van alles, als de jurk met mouwen is. Hun lengte maakt hier niet uit. Het belangrijkste ding - gesloten schouders, die worden beschouwd als een teken van een goede toon en zijn stilistische sluwheid (verbergen van de volheid van de handen).

Over het algemeen verschillen stijlen en stijlen van guipure-outfits niet van modellen van andere stoffen. Zoals altijd zijn een diepe V-hals en een hoge taille gedecoreerd met een riem geschikt.

Sleeve-modellen

De regels voor het kiezen van de lengte en het type mouwen zijn:

 • Kies uitlopende mouwen, 3/4 lang om volledige armen te verbergen. In dit geval moeten de "lantaarns" worden verlaten, maar de mouwenvleugels zijn misschien wel geschikt als ze langer zijn dan de elleboog;
 • let op - hoe voller de armen, des te gemakkelijker het kiezen van de mouwen;
 • Matig ronde mouwen met ruches in chiffon modellen leiden af ​​van brede schouders. Het is beter als de schouders gesloten zijn, terwijl het draperen met zware stoffen niet de nodige aandacht trekt;
 • mouwen kunnen worden vervangen door een bolero, tippets of een cape. Ze beschermen ook tegen de kou en verbergen hun schouders voor nieuwsgierige blikken.

Modieuze tinten

Een meer onjuiste mening dat lichte kleding onaanvaardbaar is voor jonge dames met volle body, was nog niet in de modewereld. De tijd is verstreken dat een zwaarlijvige vrouw, door haar eigen wil, modieuze en altijd actuele lichte tinten moest omzeilen.

Alle couturiers, van groot tot beginners, die een fout toegaven, begonnen outfits van grote maten te creëren in witte, lichte, zuivel- en perzikkleurige tinten. Alle kleuren zijn beschikbaar voor het moderne meisje met smakelijke vormen.

Laten we lopen op modieuze opties uit het kleurengamma:

 • zwarte kleur is eeuwig in zijn mode en relevantie, hij is altijd in staat om een ​​beeld van mysterie te geven;
 • sommige blauwtinten zijn het symbool van dit jaar geworden, dus je kunt veilig indigo, elektricien en zelfs donkerblauw kiezen;
 • Bourgondië komt opnieuw in zwang;
 • met rode kleur moet je voorzichtig zijn, het is beter om donkere en kalme tinten van deze gepassioneerde kleur te kiezen;
 • omdat de koraalkleur zelf een accent is, mag de stijl het niet onderbreken.

prints

Net zoals lichte kleding onterecht werd beschouwd als ontoegankelijk voor vrouwen met obesitas, waren de tekeningen verboden. Hoewel dit stereotype wordt vernietigd, zal voorzichtigheid bij het kiezen van prints op kleding geen kwaad.

Liefhebbers van bloemmotieven moeten niet eens kijken naar de bloemen in een grote en pakkende uitvoering. Dergelijke accenten kunnen alleen worden geplaatst om een ​​bepaald deel van het lichaam te benadrukken.

Te bonte bloemenpatronen blijven nog steeds verborgen voor vrouwen in het lichaam. Welnu, als de tekening een verticale richting heeft - het zal tot op zekere hoogte helpen om de figuur eruit te trekken.

stoffen

Er zijn twee stijlen die direct het type stof bepalen:

 • de passende uitrusting zou van zeer dichte stoffen moeten zijn zonder een schaduw van een vleugje transparantie. Alleen zij kunnen het extra volume verbergen en het lichaam fit maken;
 • De gratis versie van de jurk kan gemaakt zijn van licht vloeiend materiaal. Chiffon past heel goed.

Het is beter om niet op satijn en zijde te letten en het te vermijden, omdat hun spel zeker in overmatig volume tot uiting komt. De stof, die op zich volumineus is, zal niets goeds in het beeld brengen.

Modedetails

Zelfs een verlaten vluchtige en onervaren blik op de nieuwste foto's van de shows zal toelaten om de belangrijkste details te benadrukken die dit seizoen eenvoudigweg aanwezig moet zijn in avondjurken.:

 • kant, zoals altijd, geeft romantiek en vrouwelijkheid. De plaats voor het kantgedeelte kan elk zijn: halslijn die de borst, zoom, manchetten omlijst;
 • Dergelijke schitterende elementen als pailletten en strass steentjes kunnen alleen aanwezig zijn op laconieke en bescheiden jurken. Anders kun je gemakkelijk een schitterende plek worden die vanuit elke hoek van de kamer zichtbaar is - heb je het nodig?
 • gordijnen zijn misschien niet altijd geschikt, maar als ze op de juiste manier worden gepositioneerd en de juiste vorm krijgen, worden de gebreken betrouwbaar verborgen voor nieuwsgierige blikken;
 • bij borduren gaat het vooral om bescheidenheid.

Handige tips

Een paar nuttige tips zijn niet overbodig:

 1. Een groot aantal details is onverenigbaar met de grote maat van de jurk.
 2. De juiste linnenkeuze is niet minder belangrijk dan de jurk zelf. Corrigerende ondergoed kan wonderen doen met het lichaam, en te smal en te strak ondergoed, daarentegen, zal te veel opvallen.
 3. Korset kan de dag redden en een redder in nood worden.
 4. Het kiezen van een heldere en te originele jurk, accessoires moet worden genegeerd. Omgekeerd, met een bescheiden outfit, moet de decoratie noodzakelijkerwijs groot zijn en zelfs groot zijn.
 5. De majestueuze gang, gladde schouders, waaruit alle complexen werden weggegooid, dienen als de beste decoratie voor elk meisje en elke vrouw, ongeacht de vorm van haar figuur.

Nu zal het voor u veel eenvoudiger zijn om uw perfecte jurk en glans de hele avond te kiezen.

Comments
 1. licht
  20.07.2015

  Elke volle vrouw moet vooral letten op jurken met een hoge taille. Vooral als de buik groot is. Ik vond je selectie leuk. Bedankt!

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen