Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Groene avondjurk voor vol

Groene avondjurk voor vol

doe mee aan de discussie

 

Groene avondjurk voor vrouwen met obesitas heeft speciale eisen voor elegantie en maatwerk. Alleen dit, ideaal in alle opzichten, de jurk is in staat om de figuur te corrigeren, de gebreken te verbergen onder de elementen en de verdiensten te tonen. En als de kleur groen correct is gekozen, zal de prijs van deze jurk dat niet zijn.

De belangrijkste tinten groen, die populair zijn:

  • smaragd,
  • mint,
  • lichtgroen
  • donkergroen.

Het belangrijkste ding - om de schaduw en stijl van de jurk correct te kiezen.

Sommige modellen geven stijl, anderen - elegantie en andere - ongewoon. Angst voor rijke kleuren en stijlvolle afwerkingen is gewoonweg ongepast.

Diepe splitsing moet noodzakelijkerwijs en onvoorwaardelijk in de avondjurk van een volle vrouw zijn. En als het ook een beetje bedekt is met een elegante mesh, schitter je de hele avond en hoor je complimenten van alle kanten. En zonder dat, luxueuze hoge borsten kunnen nog meer worden onderscheiden als u een brede riem toe te voegen, bijvoorbeeld in goud. Je bent niet tevreden met overdreven brede heupen? Laat dan de onderkant van de jurk opflakkeren. Doek? Alleen lucht en licht.

Er is een andere optie die ook moet worden overwogen door vrouwen met overgewicht. Heldere tinten, open schouders, uitlopende rok, snitten en hoge taille, midi lengte. Al deze elementen in het complex zorgen voor verbluffende resultaten: markeer de borst, verberg de maag en rekt het silhouet uit.

Prachtige vormen hebben nooit als reden gediend om jezelf extravagantie te ontzeggen. Het is tijd om de verboden te resetten waarvoor je niet mocht schijnen. Laat jezelf eindelijk mooi zijn.

Comments
  1. Valentijn
    30.07.2015

    Groene kleur voor het volledige is mooi. Hij is niet erg slim, maar tegelijkertijd niet somber. Als u de juiste kleur kiest, past groen bij bijna iedereen. Er zijn al 3 groene jurken in mijn garderobe, maar ik heb meer nodig)

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen