Avondjurken

Groene avondjurken

Groene avondjurken

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kleur functies
 2. Hoe kleur en tinten kiezen?
 3. Make-up
 4. modes
 5. decoratie

De kleur van de jurk kan zo ongewoon zijn dat zelfs accessoires overbodig en onnodig zijn. Een van deze kleuren is groen, zelfs in avondkleding vindt hij een succesvolle uitvoering.

Kleur functies

Er zijn kleuren die vallen onder de definitie van het mysterieuze, charmante en speciale. In feite zijn het er maar een paar, een daarvan is groen. Het is niet genoeg om te zeggen dat het aantrekkelijk en elegant is. Groen is de kleur die de zuiverheid, de vernieuwing, de jeugd en de frisheid van het maïsgras na regen symboliseert. Zelfs voor het menselijk oog is de groene kleur het aangenaamst en zijn de kenmerken het meest positief. Dit is de meest rustige en uitgebalanceerde kleur, die het best geschikt is voor het zenuwstelsel.

Groene kleur in kleding heeft de voorkeur voor open, zelfverzekerde meisjes, die worden gekenmerkt door een sterk temperament en uitgebalanceerd gedrag. Dit alles kan alleen begrepen worden door naar het meisje in de groene avondjurk te kijken. Comfort ervaren in een groene jurk is mogelijk voor iemand met een zeer krachtige interne energie en de bereidheid om persoonlijke veranderingen te accepteren.

Hoe kleur en tinten kiezen?

Het zal moeilijk zijn om te bepalen met welk type meisjes een groene jurk gecontra-indiceerd zou zijn. We hebben te maken met de veelzijdigheid van kleuren die kunnen worden gecombineerd met alle andere tinten. Tegelijkertijd wordt het gekenmerkt door de aanwezigheid van veel tinten, waarvan de keuze wordt beïnvloed door het haar. Ja, ja, het is van de kleur van het haar dat je nodig hebt om een ​​begin te maken, door voor jezelf een outfit in het groen te kiezen.

 1. Bruin haar en brunettes waarvan het haar een diepe en rijke kleur heeft, zien er goed uit in een lichtgroene jurk. Het zal hun haar beschadigen en zal niet met hen fuseren.
 2. Voor blondines is helder of zelfs donkergroen een goede keuze.
 3. De donkere en donkere huidskleur zal de hele groene tint, inclusief de zeegolf, positief accentueren.
 4. Maar voor lichte vrouwen kan een lichte jurk in de kleur van jonge lentegroenten de lichtheid en de bleekheid van de huid alleen maar benadrukken.

Make-up

Bij het vormen van een afbeelding waarin het hoofdelement een groene jurk is, mag make-up niet over het hoofd worden gezien en moet deze op een slordige manier worden behandeld. Groene kleur benadrukt het gebrek aan uiterlijk.

Als er een avondje uit gepland is, kan er alleen een heel duidelijke en matig lichte make-up zijn. Anders krijgt het gezicht een aardse tint en kun je zelfs denken dat je je niet lekker voelt. Warme tonen, zeemotieven en coole tinten zijn een goede optie. In de aanwezigheid van de minste angst voor saaie kleuren, moet je onmiddellijk en onvoorwaardelijk weigeren.

modes

Een goed gekozen outfit in groene kleur is een goede optie voor elke gelegenheid: afstuderen, een restaurant bezoeken, eerste date, een sociaal evenement. Donkergroene kleuren zijn welkom in zakelijke en werkkleding.

Kleed je aan de vloer

In elke groene avondjurk zijn er korte en lange opties. Voor de zomer - een korte jurk, voor een formele receptie, feest of feest - een lange groene jurk.

In lange rokken is er vaak een prachtige chiffon, een glad satijn, een magische organza. Elke optie zal mooi en ongebruikelijk zijn:

 • het silhouet van "prinses" maakt van je een fantastische heldin;
 • de zeemeerminnenjurk verovert al die mensen met de zachtheid die in elke rij behouden blijft;
 • vloerlengte, hoge taille en grote snitten - de koninklijke keuze;
 • een lange, vloeiende jurk met een open rug, zal een beeld creëren dat ongelooflijk is in zijn schoonheid.

Om een ​​perfect op elkaar afgestemde jurk niet te bederven, volg je enkele regels en dan ben je zeker onweerstaanbaar.

Houd je aan de regel van drie kleuren. In de praktijk kan deze regel worden toegepast in de volgende versie: een groene rechte jurk, een zwarte smalle riem, discrete schoenen en gele of zilveren sieraden.

'S Avonds groene jurk met een snit op de rug en zwarte kanten afwerking oogt niet minder indrukwekkend.

Je kunt het in één kleur doen met verschillende tinten, maar je moet kiezen voor koude of warme tinten. Mengen wordt niet sterk aanbevolen. De combinatie van een groene avondjurk met een bolero is alleen toegestaan ​​als deze details in kleuren gecombineerd zijn.

Kanten outfit

Kant en opengewerkte applicaties zijn van onschatbare waarde voor ontwerpers. Het is vooral omdat het er goed uitziet als een volledig canvas en als afzonderlijke inserts. Tegelijkertijd zijn verschillende soorten opengewerkte patronen ook goed gemonteerd. En steentjes geven alleen nobel zacht materiaal.

Omdat het kant zelf een ornament is, heeft zo'n jurk, en zelfs in het groen, helemaal geen ornamenten nodig. Neem een ​​zwarte clutch en kies voor nette studs.

Sommige ontwerpers gaan stoutmoedige stappen, combineren onverenigbaar en creëren originele outfits, zoals avondkleding, bestaande uit helften van verschillende modellen jurken. Fijne kanten en dikke stof belichamen bescheidenheid en openhartigheid.

Elke jurk in de vloer, gemaakt in een diepe groene kleur, is onmiskenbaar elegante, vrouwelijke en elegante optie voor avondkleding. Ja, en indien nodig, verberg de tekortkomingen van de benen, indien aanwezig. Hier is zelfs de aanwezigheid van hakken niet nodig - het silhouet en dus zal worden uitgebreid.

Modellen mini en midi

Korte versies van een groene jurk laten benen zien, benadrukken hun bruine kleur, slankheid en perfecte huidconditie. Het verschil tussen de modellen kan worden verborgen in de pomp of rechte snit van de korte rok, de vorm van het lijfje en variaties in de prestaties van de riemen.

Groen satijn en korte snit zijn relevant voor een bruidsmeisje of gaan naar een cocktailparty.

Bestelling zat vol met een dress-case in zwart, grijs of witte tinten. In een groene kleur ziet zo'n jurk er nieuw, ongebruikelijk en helder uit.

Alle mintinten, die zelfs in smaragdgroen turkoois kunnen gaan, zijn perfect voor een dress-case en kunnen aan het Baskische worden toegevoegd.

Open schouders in combinatie met lichte en vloeiende weefsels hebben een fascinerend effect op anderen. Dergelijke modellen benadrukken een warme huidskleur, die een contrast creëert met de koele frisheid van het canvas van de jurk zelf.

Het assortiment groene cocktailjurken is niet verrassend en verwarrend, omdat ze uitermate geschikt zijn voor informele bijeenkomsten. De keuze van stoffen heeft weinig beperkingen: zijde, lichte chiffon, rijkelijk versierd met kantelementen. Voor decoratieve elementen kan de beperking alleen de verbeelding van de ontwerpers zijn, evenals de vorm, de inkeping in de nek, de mouwen en de lengte.

Groene kleur is niet zo eenvoudig, het kan er alleen spectaculair en voordelig uitzien met een goed doordacht silhouet.

Zomermodellen

Ondanks de universaliteit van de groene kleur, beschouwen veel mensen het als informeel en verwijzen ze alleen naar vluchtgegevens. Bloemenpatronen, complexe abstracte prints, nationale thema's, kleurenspel en interessante variaties van het combineren van groen met andere kleuren zijn hier relevant.

Bij de keuze voor zomerkledij zijn liefhebbers van groen niet beperkt tot: een jurk-sundress, een goed passende mini-jurk en een gratis jurk-tuniek.

Het is niet nodig om een ​​pure groene kleur te kiezen voor de zomerversie. Smaragd, elke tint mint, groene appel en zelfs celadon zijn relevant in alle seizoenen.Ze zijn allemaal in harmonie met sieraden.

De saaiheid van het beeld en de groene kleur zijn op geen enkele manier gerelateerd aan elkaar, de ontwerpers hier deden hun best, het toevoegen van mooie bezuinigingen, originele afwerkingen en ongebruikelijke bezuinigingen op hun modellen.

Zoals je weet, zijn koude tinten slank, maar omdat de garderobe van een volledig meisje eenvoudigweg niet kan bestaan ​​zonder groen.

decoratie

Als de jurk in groene kleur is gemaakt, is deze al elegant, ingetogen en elegant. Dit is in ieder geval precies wat de avondjurken zijn van Elie Saab, een ontwerper die groene kleur een nieuw leven heeft weten te geven. En haar collectie heeft veel succesvolle opties, maar heel weinig mensen kunnen hun betoverde blik afscheuren van een groene outfit met een schitterend decor verspreid door het materiaal.

De eeuwenoude mijlpaal van de populariteit van borduurwerk bij het inrichten van kleding, waar een contrast ontstaat met behulp van blauwe en rode draden, is al voorbij. Als de hoofdkleur groen is, is de beste optie voor het maken van borduurwerk glanzende draden.

Daarnaast zien steentjes, kralen, pailletten, kant en bloemapplicaties er goed uit op een groene achtergrond. Dit seizoen hebben ruches, gekleurde stenen en een schouderriem die over één schouder zijn gegooid, een onpopulaire populariteit gekregen. Nou, waar zonder originaliteit? In ons geval kun je spelen met een andere lengte, die gecombineerd wordt in één model: een korte jurk met een lange trein.

Je kunt met succes spelen op een combinatie van kleuren: zwart-groen, wit-groen en andere even vetgedrukte combinaties.

Omdat de groene avondjurk al een sieraad van een vrouw is, heeft het niet veel nodig als aanvulling in de vorm van accessoires. Anders is het bij het kiezen van sieraden noodzakelijk om een ​​vergelijking met de natuur te maken: als zo'n combinatie van kleuren aanwezig is in de natuurlijke omgeving, dan kan dat in jouw beeld zijn.

Comments
 1. Lena
  17.08.2015

  Smaragdgroen is het mooiste. Ik heb zoveel dingen in deze kleur, maar hij kan zich nog steeds niet vervelen!

 2. Sofia
  31.07.2015

  De eerste jurk en jurk met gradiënttinten zijn het meest spectaculair. Ik zou zoiets niet weigeren.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen