Avondjurken

Turkoois avondjurken

Turkoois avondjurken

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kleur waarde
 2. modes
 3. Turquoise kleuren in de collecties van beroemde ontwerpers
 4. Aanpassen
 5. Kleurencombinatie

Bij het kiezen van een afbeelding is het onmogelijk om de kleurprestaties weg te doen, waaraan ook niet de laatste belangrijke rol kan worden toegekend. Bovendien heeft elke kleur een diepe betekenis, en over de combinatie van kleuren met elkaar kan niet worden vergeten. Turkooise avondjurken voor meerdere seizoenen op rij gaan niet uit de mode, we zullen het in dit artikel over hen vertellen.

Kleur waarde

Water en groen - twee tinten die de basis vormen voor het creëren van een turquoise kleur. Als we ons wenden tot oude kennis, blijkt dat deze kleur dient als een magneet voor alle natuurlijke krachten die erop gericht zijn mensen te beschermen tegen de invloed van boze geesten.

Oosterse vrouwen geloofden dat als een baby in een turquoise canvas gewikkeld was, hij beschermd zou zijn tegen dood en ziekte.

De jurk voor de bruid was onmogelijk zonder de toevoeging van het turquoise element, dat diende als een symbool van veranderingen in het leven van het meisje en haar hielp om naar een nieuw beeld van een getrouwde vrouw te gaan.

Als je je tot psychologie wendt, zul je het verband vinden tussen de liefde van turkooise kleur en het verlangen naar spirituele zuiverheid. Het effect van kleur op de toestand van een persoon en zijn humeur is al bewezen.

Laad optimisme op, om een ​​deel van het zelfvertrouwen te krijgen en meer goedmoedig te worden, het is mogelijk door de kleding van turkooizen tonen. Zelfs de houding van anderen verandert op een onbewust niveau bij het zien van een persoon gekleed in turkoois.

Alle kleding van deze kleur is geschikt om naar een romantische date te gaan en om een ​​zakelijke bijeenkomst te houden.

modes

De hit van het seizoen van jaar tot jaar serveert turquoise avondjurk. Een van de weinige, deze kleur heeft geen leeftijdsbeperkingen, hij gaat vol, dun en slank. Is dit niet een teken van kleuruniquiteit?

Als het gesprek over vrouwelijkheid en romantiek komt, dan is het de turquoise kleur die prioriteit heeft. Gelukkig zijn er een onbeperkt aantal modellen turquoise jurken, ondanks het feit dat er slechts 5 stijlen zijn, dus er zullen zeker geen problemen zijn bij het kiezen van een jurk uit dit kleurengamma.

Relevant zijn:

 • Empire-stijl en Grieks;
 • weelderige outfits;
 • rechte modellen;
 • a-silhouetmodellen;
 • zeemeermin.

Wat betreft de lengte van de jurken, er zijn geen beperkingen als zodanig, je kunt alleen focussen op de reden die de aankoop van een turquoise jurk veroorzaakte:

 • op het feest, in een nachtclub en om te dansen, zijn korte modellen (zelfs mini) geschikt, mogelijk met een open rug, versierd met pailletten of een pony;
 • Een romantische avond om een ​​goede tijd door te brengen in een lange jurk en te verdrinken in luxe, wat ook geschikt is voor een verjaardag van het gezin, een aanzienlijk jubileum of het bijwonen van een huwelijksfeest. Een lange outfit met een vloerlengte wordt perfect aangevuld door een hoog kapsel met netjes verzameld haar of gekrulde lokken. Deze afbeelding voegt de ontbrekende harmonie toe.

Turquoise kleuren in de collecties van beroemde ontwerpers

Is het zinvol om een ​​gedetailleerde opsomming te maken van alle bestaande stijlen, tenslotte hebben ontwerpers uit Italië en Frankrijk hun collecties al gediversifieerd met dergelijke modellen, waaruit de gave van spraak is weggenomen. Alles is er in aanwezig, zonder welke de jurk niet langer een decoratie van een vrouw is: elegantie, verfijning, schoonheid.

Alle stoffen die kunnen vloeien en gewichtloos zijn, zijn geschikt: een lichaamssatijn die afkoelt, zachte zijde, magische guipure.

Rosa Clara

Het beroemde merk Rosa Clara heeft de kleur van de zeegolf niet omzeild in een recente collectie, die alle tinten turquoise gebruikte.

De modellen bleken zacht, interessant en stijlvol te zijn. De meeste van hen zijn in de schaduw van donker turkoois.

Saiid Kobeisy

In de recente lente-zomercollectie presenteerde Saiid Kobeisy verschillende modellen in turkoois.

Strikt gesloten voor conservatieve meisjes, sexy met een snit voor fashionista's en short met een volledige rok voor zomervakanties - kortom, de variëteit is indrukwekkend.

Saiid Kobeisy-jurken zijn sexy en vrouwelijk, ze boeien met hun lichtheid en stijl.

Aanpassen

Als we het hebben over een turquoise jurk, maken we een fout, omdat deze kleur enorme variaties in tonen, schakeringen en ondertitels heeft. Het zal moeilijk zijn om geen geschikte jurk in de gewenste kleur te kiezen, zelfs als we rekening houden met het kleurtype van een persoon.

Maar zonder aandacht is het toch onmogelijk om die uiterlijke kenmerken achter te laten die van fundamenteel belang zijn bij het kiezen van kleding:

 • blonde blondines zullen genieten van licht turquoise, vergelijkbaar met alle tinten die aanwezig zijn op een wolkenloze hemel;
 • brunettes met een donkere huid en bruinharige vrouwen zullen geschikt zijn voor alle tinten van het palet van natuurlijk turkoois. Heldere, goed verzadigde kleurenoplossingen verdienen speciale aandacht;
 • felrood en vurig koperen haar zijn de reden om een ​​combinatie van turkoois en groen te kiezen.

Nou, als je nog steeds twijfelt, voel je vrij om de kleur van natuurlijk, puur turquoise te kiezen, want voor elk meisje is het de perfecte optie.

Kleurencombinatie

Als we het hebben over toevoegingen aan de turquoise jurk, worden meestal twee opties gekozen: wit en zwart. Deze combinaties zijn win-win, maar nog steeds turquoise - dus een unieke kleur die de introductie van een ander geen conflict oplevert. Voor experimenten, onbeperkte mogelijkheden hier open en zelfs door het kiezen van groene schoenen onder een turquoise jurk, kunt u zeker zijn van de perfectheid van uw afbeelding.

Grijze en zelfs bruine tinten zullen ook harmonie creëren en opvallen op een turquoise jurk. Maar ze kunnen worden vervangen door koppelingen, armbanden en riemen.

Liefde voor goud moet niet worden verborgen alleen omdat ze besloten hebben om in turkoois te schijnen. Bronzen kleur van gouden sieraden is meer geschikt dan fel geel.

Laat je niet verleiden door paarse en rode bloemen in accessoires, want de spectaculaire turquoise jurk zal vervagen.

Wil je een leopard-sjaal of -sjaal toevoegen? In moed ben je niet waardig, hoewel je in zo'n combinatie wel een gevoel hebt. Elke abstractie en bloemafdrukken dragen originaliteit en zelfs creativiteit. Etno-stijl toevoegingen zijn geen uitzondering. Het belangrijkste is dat je niet te veel in de smaak proeft en op tijd stopt. Meer dan twee accessoires - al kapot.

Comments
 1. Masha
  12.08.2015

  Ik denk dat er geen mooiere kleur is! Turquoise jurk - de meest favoriete in mijn garderobe. Je voelt je er op de een of andere manier vooral in.

 2. wikke
  20.07.2015

  Ik draag alleen gouden sieraden voor elke jurk, en turkoois is zeker geen uitzondering. De kleur zelf is helder, waarom onnodige accenten creëren? Ik was dol op de collectie van Rose Clara.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen