Kleuren van jurken

Oranje jurk - voor een helder beeld

Oranje jurk - voor een helder beeld

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Kleur functies
 2. Wie is geschikt?
 3. lengte
 4. Spectaculaire combinaties
 5. Wat om te dragen: we selecteren accessoires
 6. Welke schoenen passen?
 7. Make-up tips

In de meeste gevallen bestaat onze kledingkast uit een aantal basisdingen. Deze dingen zijn vaak niet te divers in hun kleurenschema. Deze benadering maakt de garderobe van vrouwen enigszins saai en zelfs saai. In deze situatie is de enige aanbeveling van beroemde stylisten om je kledingkast direct te verdunnen met felle kleuren. Probeer om te beginnen enkele veranderingen in je eigen stereotypen in de zoektocht naar een andere nieuwigheid. Koop bijvoorbeeld een nieuwe jurk voor een feestelijk evenement en kies voor een sappige oranje kleur, en niet voor de gebruikelijke zwart of grijs. Bovendien beweren psychologen in één stem dat de oranje kleur zelfvertrouwen verhoogt en zelfvertrouwen geeft.

Kleur functies

Laten we eens goed bekijken welke functies de oranje kleur heeft. Volgens de kleurencirkel van Itten (alle ontwerpers gebruiken het voor de juiste combinatie van kleuren) is oranje een secundaire kleur, een soort symbiose van de twee primaire kleuren - geel en rood. Van elke absorbeert hij iets nuttigs. Dientengevolge, krijgen wij van een daling van oranje kleur - een last van levendigheid en goed humeur, van een mooie en goed gekozen oranje kleding - een krachtig gedeelte van een antidepressivum! Weg met verveling en duisternis, en lang leve energie en creativiteit.

Je keuze was op een oranje jurk, wat betekent dat je een actieve, ruimdenkende, optimistische persoon bent. Orange helpt onder andere creativiteit los te laten. Maar vergeet het gevoel voor verhoudingen niet. Energetische verzadigde kleuren vereisen enige inspanning bij de selectie van accessoires en de keuze van kleurencombinaties.

Wie is geschikt?

Oranje en zijn tinten zijn warme kleuren. Het is ideaal voor de kleursoorten in de lente en de herfst. Meisjes en vrouwen met een sproetige huid kunnen veilig een oranje jurk kiezen. Ook zal deze kleur alle voordelen van de eigenaren van een gelijkmatige gouden kleurtoon positief benadrukken.

Er is een stereotype dat vrouwen met een blanke huid geen oranje zouden moeten dragen. Eminente ontwerpers hebben dit feit al lang ontkend. Het is niet het eerste jaar dat de mooie eigenaars van huid met witte huid elegant langs het podium lopen en de meest uiteenlopende oranje tinten tonen. Tegelijkertijd zien ze er geweldig uit.

lengte

lang

Kies de lengte van de jurk op basis van de onderscheidende kenmerken van uw figuur. Meesteressen van asthenische lichaamsbouw kunnen veilig een lange oranje jurk kopen. Het zal het elegante verfijnde silhouet gunstig benadrukken. Een ongeëvenaarde keuze voor avondfeesten in de high society en rode loper.

midi

Als de dresscode op het werk, behalve voor zwart-witopties, andere kleuren toestaat, kies dan voor een oranje jurk met een getailleerd silhouet van gemiddelde lengte. Vooral deze optie kijkt naar vrouwen met zandloperfiguren. Jurk in een oranje midi-jurk met een witte of zwarte blazer voor een casual look. Tegelijkertijd herkennen de mensen om je heen intuïtief een optimistische persoonlijkheid in je, vol enthousiasme en opgewektheid.

mini

Een korte oranje jurk is geschikt voor vrouwen die alles tegelijk willen krijgen. Aanvankelijk geeft de kleur zelf al uitdrukking aan je verlangen om zichtbaar te zijn. Een opzettelijk korte lengte bevestigt dit opnieuw. Kant voegt vrouwelijkheid toe aan de afbeelding.

Mini rechte snit - een geweldige optie voor meisjes met een rechthoekige vorm.Benadrukt met succes de benen van vrouwen en laat het gebrek aan taille niet opvallen. Maar het zal een gelegenheid bieden om op een feestje te schitteren en het centrum van universele aandacht te zijn. Gunstig, combineer oranje met extra kleuren, en dan is succes in de gelederen van het mannelijke publiek gegarandeerd.

Spectaculaire combinaties

Oranje kleur is erg helder. Kleurencombinaties helpen een spectaculaire braz te creëren. Overweeg de meest populaire opties.

Met wit

Oranje, net als elke andere secundaire kleur, past goed bij elke achromatische kleur: zwart, wit en grijs. Een voorbeeld van een gevestigde samenwerking in kleur is een oranje jurk in witte erwten, gemaakt in retrostijl. Een kleine witte zakdoek of hoofddoek die om de nek of arm is gebonden, zal het beeld helpen ondersteunen. De witte rand en enkele andere decoratieve elementen (bijvoorbeeld een witte kraag) zien er heel bondig uit op de "sappige" jurk. Witte kleur symboliseert puurheid en onschuld, en geeft, zelfs in kleine doses, het beeld een beetje romantiek.

Jurken met een kleurverloop dat vloeiend verandert van oranje naar wit, zien er indrukwekkend uit.

Extra accessoires in de vorm van een witte hoed met brede rand en verschillende armbanden van dezelfde kleur dragen charme bij aan elke vrouw, de onberispelijke smaak wordt nog eens benadrukt.

Met zwart

Spatten van zwart op een feloranje jurk kunnen (met een lichte hand van ontwerpers) zijn in de vorm van modieuze geometrische vormen, verschillende ingewikkelde patronen, asymmetrische elementen. Met zwart is het bijna onmogelijk om het te overdrijven, en zijn universaliteit is bekend bij elke fashionista.

Zwart is geliefd bij veel vrouwen omdat het een slank figuur is. De mystieke kwaliteiten van deze kleur zijn bekend bij mensen uit de oudheid. Met zwarte vlekken worden een bepaald mysterie en mysterie aan het beeld toegevoegd. Tinten van deze kleur worden grijs genoemd. In het vrolijke ensemble zullen ze ook perfect worden gecombineerd met de basale oranje tint.

Met grijs

Grijs, hoewel een neutrale kleur, is nog steeds beter als er een kleine hoeveelheid op de jurk zit.

Grijs is bijvoorbeeld ideaal in de vorm van lichte veter die een kraag omlijst. Aparte elementen van een trendy ensemble in de vorm van een grijs jasje, vest of pantoffels neutraliseren en kalmeren enigszins de schreeuwende basistint. Dus, als je bang bent om het te overdrijven met helderheid, verdun dan de afbeelding met een extra ding van grijs. Zo'n kleurencombinatie is geschikt voor werk en publicatie.

Met blauw

Het is bewezen dat een van de meest succesvolle en harmonieuze is de combinatie van oranje en blauw. Blijkbaar gebruiken ontwerpers deze mix daarom vaak in hun collecties: een oranje jurk met een blauwe geur, een riem, een print, mouwen, een rand en andere elementen van deze tint.

Een dergelijke fusie is een win-win-optie voor zowel ontwerpers als klanten van deze producten. De populariteit van deze combinatie is te danken aan het feit dat beide kleuren elkaar op een gunstige manier beïnvloeden.

Triple kleurencombinaties

De meest moedige ontwerpers en stylisten beschouwen complexe combinaties van drie of meer kleuren in kleding. De triade van tinten, bestaande uit oranje, "groene appel" en felblauw, is ontworpen voor de meest onbevreesde en buitengewone persoonlijkheden. Combineer felgroene schoenen en accessoires in de kleur van de "zomerhemel" tegen de achtergrond van een schreeuwende oranje jurk.

Opgelet, dergelijke variaties zijn succesvol voor een jong, creatief meisje dat in staat is tot kleine waanzin!

Een vergelijkbare drievoudige, maar nog meer ontspannen en gebalanceerde kleurverzadigingscombinatie van lichtbruin, "donkere chocolade" tegen de achtergrond van sappige mandarijn. Denk eraan hoe heerlijk een mandarijn in chocolade eruitziet, en voel je vrij om deze complexe combinatie te kiezen. Trek schoenen aan met een dure chocoladekleur in combinatie met een lichtbruine zomerjas of vest, en u bent volledig voorbereid op romantische avondwandelingen in het gezelschap van een geliefde man.

Wat om te dragen: we selecteren accessoires

De oranje jurk is perfect gecombineerd met gouden sieraden, omdat de kleur van goud ook een soortgelijke warme tint heeft. Zilver is hier overbodig. In de zomer is het mogelijk om vergulde horloges en witte armbanden te combineren. Het beeld wordt onmiddellijk uniek.

Hollywood-diva's houden ervan om sappige tinten oranje te combineren met accessoires die bruin, turquoise of beige van kleur zijn, ze spelen graag met luipaardprints. En terecht, want deze optie ziet er erg glamoureus uit.

Welke schoenen passen?

Goed gekozen schoenen maakt de afbeelding redelijk logisch. Maar ongepaste schoenen zullen al je inspanningen gemakkelijk vernietigen. Een van de eerste vereisten voor een schoen is de relevantie ervan. Op kantoor heeft het geen zin om een ​​hak van 12 centimeter op te zetten en er vervolgens tussen te trappen. Gang moet gemakkelijk en ontspannen zijn, net als je oranje jurk.

Als je weet dat je de hele dag "op je voeten" moet zijn, pak dan comfortabele en hoogwaardige schoenen van zacht leer met een kleine hak. Naar een club of een feest gaan, het platform en hoge hakken zullen trouwens meer dan ooit zijn. Het heeft geen zin dat een oranje jurk de klank toon-op-toon oppikt, anders krijgen we eetbaar fruit, in plaats van een stijgende diva. Als het voor u moeilijk is om over opties te beslissen, stop dan uw keuze op schoenen van korporaal schaduw die geschikt zijn voor alle gelegenheden. Een ander voordeel van deze schoenen is dat ze de benen visueel verlengen, waardoor ze eindeloos worden.

Make-up tips

Focus op je lippen en kies een lipstick van dezelfde tint met de gekozen toon van de jurk. Ogen mogen niet met schaduwen worden geladen. Genoeg om over wimpers te schilderen met volumineuze donkerbruine mascara. Twee benaderingen zullen het effect van valse wimpers bereiken.

Nu uw imago 100% voltooid is, zal uw eigen uniekheid u de hele dag lang niet achterlaten. En trouwens, een oranje jurk is in staat om een ​​lading opgewektheid en goed humeur met anderen te delen, en je hoeft niet langer in sombere gezichten te kijken.

Comments
 1. Galina
  24.12.2015

  Verkleed je als een sinaasappel! Zeer opbeurend. Natuurlijk is deze kleur alleen geschikt in de zomer.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen