Jurk stijlen en modellen

Home Jurken - Thuis Onweerstaanbaar

Home Jurken - Thuis Onweerstaanbaar

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. Stijlen en modellen
 3. stoffen
 4. lengte
 5. Tips voor het kiezen

In de dameskleding worden jurken die thuis worden gedragen, meer dan 100 jaar geleden verschenen. In de 18-19 eeuw werden dergelijke jurken genaaid van lichte en zachte stoffen. Ze waren lang en met een treintje, en hadden ook lange mouwen.

Tegenwoordig dragen veel vrouwen er ook de voorkeur aan om thuis geen badjas of andere huiskleren te dragen, namelijk jurken. Laten we uitvinden wat de kenmerken zijn van jurken voor het huis en wat ze zijn.

kenmerken

In de huisjurk zien meisjes er aantrekkelijk en opgeruimd uit. In zo'n jurk is erg handig en gasten ontvangen en werken rond het huis.

Dergelijke jurken zijn aangenaam voor het oog en verschillen in dergelijke kenmerken:

 • Ze combineren met succes praktisch gemak en schoonheid.
 • Thuisjurken worden voornamelijk uit natuurlijke materialen genaaid die aangenaam zijn voor het lichaam. Thuisjurken mogen de huid niet wrijven of irriteren. Bovendien moet de stof goed ademend zijn en zweet absorberen.
 • Modellen moeten niet-markerend zijn en gemakkelijk te onderhouden.
 • Een huisjurk heeft geen erg ingewikkelde en storende snit.
 • De kleur van het product wordt vrolijk en helder geselecteerd. Thuiskleding zou geen saaie of zeer donkere schaduw moeten hebben.
 • De inrichting van het huis wordt tot een minimum beperkt.

Stijlen en modellen

Huisjurken worden meestal vertegenwoordigd door dergelijke stijlen:

 • Jurken, tunieken. In zulke ruime modellen worden bewegingen niet beperkt, en in een koele tijd kan zo'n jurk gedragen worden met zelfgemaakte broeken of met een legging.
 • Sundresses. Er zijn zowel gemonteerd als gratis. Meestal hebben ze een knielengte.
 • Overhemden overhemden Dit is een zeer praktische en aantrekkelijke optie voor huiskleding.
 • Modellen van gratis knippen. Ze hebben een verschillende uitgesneden vorm - rond, V-vormig, boot en andere.
 • Jurk met lage taille. Meestal heeft de rok van zo'n jurk een gemiddelde lengte en door de lagere positie van de taille kan het meisje haar volle heupen visueel verbergen.
 • Kimono jurken. Dergelijke outfits trekken felle prints en gebruiksgemak aan.

stoffen

Het materiaal waaruit de huisjurk is genaaid, wordt meestal gepresenteerd:

 • Silk.
 • Vlas.
 • Cotton.
 • Knits.
 • Viscose.
 • Velour.

Zijden jurken zijn het duurst, maar tegelijkertijd het aangenaamst bij warm weer. Daarnaast zien zelfgemaakte zijden outfits er goed uit. Meestal zijn ze helder en met een nogal bonte kleuring.

Gebreide, katoenen en linnen huisjurken zijn het populairst en wijdverspreid. Het is heel eenvoudig om voor dergelijke producten te zorgen, en de kleuren en stijlen van dergelijke outfits worden vertegenwoordigd door een uitgebreid assortiment. Bovendien zijn ze goedkoper dan zijde. Viscose huisjurken worden ook wel low-end en duurzame modellen genoemd.

Jurken voor het huis van velours kopen voor het koele seizoen, als alternatief voor een warme mantel en kostuum. Deze stof is aangenaam voor het lichaam en ziet er erg aantrekkelijk uit. Modellen van dit materiaal hebben vaak een capuchon.

lengte

lang

Enkellange jurken worden niet vaak gekozen als een huis-outfit. Meestal zijn dergelijke modellen populair in een koele tijd. Ze zijn ook in trek bij meisjes die hun volle of lelijke benen willen verbergen.

midi

Knielange huisjurken zijn de meest voorkomende jurken van dit type. Ze zijn geschikt voor een meisje met elk figuur en kunnen in verschillende stijlen worden gepresenteerd. Veel zelfgemaakte midi-jurken hebben een mouw en meestal is de lengte driekwart.

kort

Modellen met een lengte boven de knie zijn niet zo gewoon als huisjurken van gemiddelde lengte, omdat ze vaak moeten buigen tijdens het werken in en om het huis. Het ontmoeten van gasten in een korte huisjurk is ook niet erg handig. Als een meisje een korte outfit kiest, wordt hij meestal vertegenwoordigd door een tuniekjurk.

Tips voor het kiezen

Allereerst is het belangrijk dat het model van de huis-outfit beweging niet belemmert. Daarom zijn zeer smalle en te strakke kleding voor het huis niet geschikt. Koop geen producten met constant vallende banden, niet-knopen of te strakke elastische banden.

Andere belangrijke tips voor het kiezen van zelfgemaakte jurken zijn:

 1. Koop modellen van hoogwaardig en natuurlijk materiaal.
 2. Selecteer de lengte van het product, gezien de hoogte. De ideale keuze zou de gemiddelde lengte zijn, terwijl langbenige schoonheden geen te korte huisjurk zouden moeten kopen, en lange modellen zijn gecontra-indiceerd voor lage meisjes.
 3. Let ook op de diepte van de halslijn, vooral als u met kinderen leeft.
 4. Bij de tinten is het beter om pastelkleuren te kiezen, omdat te lichte of donkere tinten irritatie kunnen veroorzaken, zowel voor de vrouw zelf als voor het huishouden.
 5. Als je naar het model kijkt met een afdruk, overweeg dan de eigenaardigheden van je figuur, omdat het kleine patroon slank is en het grote patroon juist meer volume zal toevoegen.
Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen