Jurk stijlen en modellen

De stijlen, modellen en soorten jurken die de buik verbergen

De stijlen, modellen en soorten jurken die de buik verbergen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Hoe lang moet ik kiezen: lang, midi of kort?
 2. Welke kleuren passen beter?
 3. Een klein beetje over de weefsels
 4. Welke kleur corrigeert de vorm visueel?
 5. Trim waarde
 6. Welke accessoires moeten worden opgehaald?
 7. Tips: verberg de maag en zijkanten

Jurk - dit is de beste kleding voor een meisje, want alleen daarin kun je je echt aantrekkelijk en begeerlijk voelen. Maar helaas weigeren veel meisjes deze outfit vanwege figuurgebreken. Een van de meest voorkomende problemen is een uitstekende buik. Het uiterlijk van "buik" is niet altijd de schuld van het meisje. Het kan niet alleen verschijnen als gevolg van onjuist dieet en verwaarlozing van sport, maar ook als gevolg van een bevalling of ziekte. In een poging om een ​​vooruitstekende buik te verbergen, gebruiken meisjes meestal twee radicale manieren: ofwel dragen ze hoeven om hun figuur te verbergen, of trekken ze zich in strakke kleding, in de hoop dat ze ze visueel slanker zullen maken.

In dit artikel willen we je vertellen over de bestaande stijlen van modieuze jurken die de buik verbergen. Je zult leren dat zelfs met een niet-ideale figuur je mooie en stijlvolle kleding kunt betalen.

Hoe lang moet ik kiezen: lang, midi of kort?

Lange jurken

Trek visueel aan de figuur, zodat ze geweldig zijn om de buik te verbergen.

Deze eigenschap van jurken in de vloer is echter niet geldig voor meisjes met een zeer kleine groei. "Thumbelina" lange jurk maakt het nog lager. Daarom is het beter om hem te weigeren als je miniatuurmeisjes behandelt.

Middellange jurken

Midi-lengte jurken zijn geschikt voor een breed scala van lichaamstypen. Dit is de beste optie voor diegenen die een vooruitstekende buik willen verbergen.

Een rok van gemiddelde lengte opent verleidelijk de benen en verbergt tegelijkertijd alle probleemgebieden van het lichaam.

Korte jurken

Dit is het gevaarlijkste gebied voor meisjes die verlegen zijn van hun buik. De minirok, vooral als deze de heupen bedekt, verdeelt het figuur horizontaal op de plaats waar dit helemaal niet nodig is. Kies losse stijlen die je buik niet accentueren. Een uitlopende rok met smalle heupen is ook geschikt.

Om vergissingen te voorkomen, is het beter om ultrakorte jurken helemaal te laten liggen, nadat je voor jezelf de maximaal toegestane lengte voor één palm boven de knie hebt bepaald.

Welke kleuren passen beter?

De kleur voor de jurk die je nodig hebt om degene te kiezen die bij je past. Het is erg belangrijk om te onthouden, net als veel meisjes, wetende dat donkere kleuren visueel een slanker persoon maken, mzbegat in hun garderobe van heldere kleuren. Met een zwart en grijs kleurenschema kun je natuurlijk het figuur corrigeren, maar constant in donkere kleuren aankleden, het is gemakkelijk om de andere voordelen van je uiterlijk te vergeten.

Frisse teint, mooie schaduw van ogen, ongewone haarkleur - dit alles kan worden benadrukt met behulp van een jurk met de juiste kleur. Daarom moeten heldere, rijke of delicate pastelkleuren in uw kledingkast aanwezig zijn.

De jurk met zijpanelen, in contrasterende kleur, vernauwt het figuur visueel - meisjes met een buik moeten zeker naar deze stijl kijken. Als je jurken met een print leuk vindt, kies dan patronen met verticale oriëntatie - zo'n tekening "trekt" de figuur.

Een klein beetje over de weefsels

Als er een uitstekende buik is, moeten nauwsluitende weefsels worden vermeden. Gooi jurken weg van dun gebreide kleding of elastische guipure. Deze materialen zullen niet alleen alle bestaande vouwen benadrukken, maar ook nieuwe toevoegen.Als je van opengewerkte stoffen houdt, kies dan modellen van jurken met guipurekousen of een decollete-gebied, maar laat probleemgebieden worden bedekt met een meer dicht materiaal.

Ook moet u op glanzende stoffen letten, omdat het glanzende oppervlak meer lijkt te zijn dan het in werkelijkheid is. Daarom moeten zijden en satijnen jurken ook terzijde worden geschoven. U kiest dus voor dikke, matte stoffen zoals katoen, linnen, velours, crêpe-chiffon, batis, enz.

Welke kleur corrigeert de vorm visueel?

Niet alleen de lengte van de jurk, maar ook de kleur kan de vorm visueel aanpassen. Het hele kleurenpalet is verdeeld in twee delen: de ene bevat warme tinten en de andere is koud. Tegelijkertijd kan een kleur in het spectrum zowel warme als koude tonen hebben. Koude tinten hebben de neiging om meer visueel de afstand tot het object te vergroten, en warme tinten verminderen het juist. Daarom, om de illusie van volumevermindering te creëren, moet u kleding in een koud bereik kiezen.

Leren om onderscheid te maken tussen koude en warme tonen is heel eenvoudig. De warmste kleur van het kleurenpalet is oranje en de koudste is paars. Bekijk nu eens goed de kleurenwaaier: het deel dat dichter bij oranje is, is warm en degene die dichter bij violet staat is koud.

Trim waarde

De oorspronkelijke functie van het afwerken van de stof is decoratief. Maar voor het geval je de aanwezigheid van de buik moet verbergen, wordt afwerking belangrijker omdat het de aandacht van de figuur naar de outfit verandert. Er zijn heel veel soorten jurkversiering: draperie, kanten inzetstukken, borduurwerk, applique en franjes - je kunt ze nog heel lang inlijsten. Om te eindigen met gespeeld op je hand, vermijd horizontale lijnen en een klein patroon. Verticale decoratieve stiksels of borduurwerk, laken, vallen van boven naar beneden - dit zijn de meest effectieve methoden voor visuele correctie van de figuur.

Welke accessoires moeten worden opgehaald?

Accessoires - dit is een andere trouwe assistent in de strijd tegen de vooruitstekende buik. Net als de afwerking zijn ze ontworpen om de aandacht af te leiden. Er zijn verschillende opties om accessoires te gebruiken om deze fout te maskeren:

 • Dingen die verticale lijnen creëren, zoals lange halsdoeken of kettingen.
 • Heldere dingen die op de juiste plekken accenten creëren, bijvoorbeeld grote broches of kunstbloemen (gewoon niet vastmaken aan de taille - het is beter om hiervoor een decollete-zone te kiezen).
 • Gebruik verschillende riemen. Brede bandjes, korsetten moeten direct op de taille worden geplaatst en dun zijn - een beetje hoger en gedragen met ruime jurken met een vrije snit.

Tips: verberg de maag en zijkanten

 • Corrigerende onderkleding - Dit is iets waar dames met een moeilijke taille moeten worden gedragen, zo niet elke dag, dan in ieder geval wanneer je er op je best uit moet zien. Heuptas is van verschillende typen - afzonderlijke boven- en onderkant, of een solide model, dat lijkt op een jumpsuit.
 • Ontwikkel juiste houding: zodra we beginnen te zakken, ontspannen de buikspieren onmiddellijk en valt de maag "uit". Probeer tijdens het lopen op de ruggengraat te leunen: dan wordt de maag automatisch strakker en je ziet er slanker uit.
 • Schakel de aandacht naar de voordelen van uw figuur en de tekortkomingen ervan zullen minder opvallen. Wat vind je het leukste aan jezelf? Misschien is dit een prachtige kist, en misschien een mooie rug of slanke benen. Waar je trots op bent, moet je benadrukken met behulp van de correct gekozen stijl van kleden.
Comments
 1. Helena
  29.01.2016

  Ik heb een uitstekende buik.Ik kies meestal voor jurken met een hoge taille.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen