Avondjurken

Avondjurken Oksana Mukha

Avondjurken Oksana Mukha

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Geschiedenis van de schepping
  2. Merkkenmerken
  3. Privee-collectie
  4. Traditioneel lang
  5. kort

Elite materialen, originele snit, uitstekende pasvorm op de figuur, het creëren van een onweerstaanbare look in de feestelijke kleding verdienen speciale aandacht. Daarom zullen we ons concentreren op de beroemde Oekraïense avondjurkontwerper Oksana Mucha, die erg populair is bij fashionista's.

Geschiedenis van de schepping

Eind jaren 80 was het voor Oekraïense bruiden heel moeilijk om een ​​trouwjurk te vinden. Dus Oksana Mukha - afgestudeerd aan de Lviv Academy of Arts in de specialiteit van het modelleren van kleding besloot om door haar gang te gaan in haar gebruikelijke kostuum. Als dan haar toekomstige echtgenoot Vasily geen goed advies aan Oksana had gegeven, zou de wereld niet zulke mooie huwelijks- en avondjurken hebben gezien.

De eerste jurk ter gelegenheid van haar eigen bruiloft werd gemaakt door Oksana Muha in slechts één nacht. De gasten vonden het zo leuk dat het de aanzet vormde voor het creëren van een eigen merk en een spannende manier in de modewereld.

Het kostte veel tijd om zijn merk, speciaal imago en persoonlijk merk te ontwikkelen. Russische bruiden zagen de eerste modellen in 1998. Nu is de winkelketen aanzienlijk uitgebreid en heeft alleen al in Rusland zo'n 50 vertegenwoordigingen. Het talent van de jonge ontwerper kon niet onopgemerkt blijven in andere landen, dus het hele grondgebied van het GOS, Europese landen en de Verenigde Staten vinden de jurken van Oksana Mukha prachtig. Nu kan het merk gerust een gezin worden genoemd, want zelfs de dochter van deze getalenteerde familie Catherine is lid geworden van de wereld van de bruiloft en de avondmode en werd het gezicht van het merk.

Merkkenmerken

Ongeacht hoeveel collecties Oksana uitdeelt, hoe verschillend ze ook zijn, maar in elk van deze collecties zie je tederheid, speciale stijl, delicate seksualiteit en verfijnd design.

Elegantie en verfijning zijn de verplichte kenmerken van elk model, dat tegelijkertijd luxe en originaliteit combineert. Oksana slaagt erin de helderste en onveranderlijk modieuze trends te belichamen, zonder de klassiekers en tradities te vergeten.

De ontwerper kiest zelf stoffen uit, en beschouwt dit als een belangrijke stap in het creëren van een toekomstige collectie. De hoogste kwaliteit stoffen, gordijnen, podhvaty, materialen met plooien en plooien. Kortom, alles dat in staat is om de snit te benadrukken, die altijd verschillend is in vaardigheid en singulariteit. Als je een jurk met een korset tegenkomt, kijk dan voorzichtig naar de decoratie - alle kralen en steentjes zijn exclusief met de hand bevestigd.

Privee-collectie

Oksana Mukha behaagt haar trouwe fans niet alleen met traditionele avondoutfits, ze heeft ook een nieuwe lijn uitgebracht onder de veelbelovende naam Privee.

Glamoureuze en dure modellen werden belichaamd in deze collectie en hebben een vervolg in de collectie van 2016. Alleen exclusieve stoffen, rijke afwerkingen en luxe afbeeldingen zijn hier aanwezig. Wat kleuren betreft, zijn er verschillende leiders: pastelkleuren, sneeuwwitte kleuren en de tinten ervan, blauw en paars.

Bij het maken van elke jurk ontwerper houdt rekening met de kenmerken van de figuren, verschillend in type. Daarom is het heel eenvoudig om precies dezelfde jurk te kiezen voor de gala-avond, zelfs met een niet-standaard figuur. Draperieën en sierlijke houders zullen helpen verbergen wat ik zou willen verbergen, en de gegolfde elementen zullen de verdiensten nog expressiever maken.

Afbeeldingen worden niet alleen gemaakt van de stof, het is onmogelijk om te doen zonder accessoires en decor. Daarom zou alles uitstekend moeten zijn, zoals in de kleding van Oksana Mucha.Zij is een van de weinigen die altijd zeer nauwkeurig en precies accenten kan plaatsen, met succes luxueuze patronen kan plaatsen, combineren met borduurwerk, dat is gemaakt van de kleinste kralen en de helderste kristallen. In elke jurk voegt Oksana haar eigen kleine trucjes toe die in het arsenaal van elke ontwerper zijn.

Een jurk voor elke smaak is beschikbaar in de Privee-collecties - minstens lang, tenminste kort. Er zijn veel varianten van niet-standaard oplossingen, die werden belichaamd in een snit, modellering elementen werden gebruikt en, zoals altijd, handmatige decoratie.

Oksana Mucha is altijd een voorstander geweest van het gebruik van natuurlijke tinten en klassiekers bij de keuze van primaire kleuren. Daarom kwam de 2014-collectie fel uit door rood en blauw, delicaat door koraal, crème, roze en turkoois.

Deze collectie bevat veel meer bloemen dan alle andere die ooit zijn gemaakt onder leiding van Oksana Mucha. Voor moedige meisjes die van experimenten houden, willen ze jurken met prints gemaakt in een lichte zomerversie.

Traditioneel lang

Als je een klassieke avondjurk nodig hebt, dan zal het zeker een elegante, strikte en zeer comfortabele jurk zijn. Oksana Mucha in de nieuwste collecties biedt de mogelijkheid om te kiezen uit de aangrenzende, rechte en a-vormige stijlen.

Elk model zal harmonieus naar uw figuur kijken vanwege het unieke systeem van ondersnijdingen, ontwikkeld door de ontwerper. Bijna alle modellen hebben geen mouwen, maar de rode jurk met een kanten top valt op. Hoewel hier de mouw zodanig is gemodelleerd dat de schouders en neklijn nog open zijn.

Eerbetoon aan tradities belichaamd in jurken met een A-silhouet. Een goed passende bovenkant en een soepel uitlopend onderste deel - dit alles zorgt ervoor dat het figuur goed in balans is, brengt notities van mysterie en elegantie met zich mee. Heel vaak kiest Oksana voor het bovenste gedeelte kant dat goed combineert met chiffon in verschillende lagen. Kettingen of satijnen linten zijn vaak aanwezig in de taille.

kort

Modeontwerpers blijven ruzie maken over wat de lengte in een avondjurk zou moeten zijn. Laat velen er nog steeds zeker van zijn dat de klassieker in lengte en stijl in het voordeel is, maar Oksana Mucha is trouwer aan dit onderwerp. Daarom werden onder haar auteurschap korte jurken uitgebracht.

De lengte van de midi en mini - precies datgene dat op zoek is naar zelfbewuste jonge dames met verbluffend mooie benen. Je zult gewoon gedoemd zijn om aandacht te krijgen van de mannen in een korte jurk uit de nieuwe collectie van Oksana Mucha.

Niet elke klassieke jurk kan op een date of prom worden gezet, maar een korte, speelse outfit is een goed alternatief.

EEr zijn een paar gemeenschappelijke punten in de lijn van korte jurken: een open, verleidelijke top, draperen op het lijfje en brede riemen. Oksana maakt vakkundig gebruik van de stijlelementen die met voordeel op elk figuur lijken. Het openen van de bovenkant en het blootstellen van de achterkant kan het figuur kwetsbaar en eleganter maken. Het ophogen van de taille lijn kan een slankheid in het beeld bereiken. Als je extra centimeters hebt, moet je een strikte riem kiezen.

Absoluut in een nieuw licht presenteerde Oksana corsetjurken met een ongebruikelijke vorm van een rok in de vorm van een tutu. De aanwezigheid van kopjes met een speciale vorm voegt volume toe aan de borst en het korset transformeert het figuur. Niemand minder dan de koningin ben je 's avonds.

Comments
  1. Christina
    24.09.2015

    Ik denk dat Oksana Mucha het nummer één merk in Rusland is voor bruidsjurken. Prachtige collecties en uitstekende kwaliteit.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen