Keukenaccessoires

Peugeot Salt and Pepper Mill Review

Peugeot Salt and Pepper Mill Review

doe mee aan de discussie

 
inhoud
 1. kenmerken
 2. species

Onlangs was een van de meest gewilde artikelen in de keuken een kruidenmolen. Slijpen van pittige kruiden met je eigen handen geeft vertrouwen in de natuurlijkheid van het product en maakt zelfgemaakte gerechten echt speciaal en smakelijk. Onder de vele fabrikanten van molens voor kruiden, is het Franse bedrijf Peugeot terecht zeer populair. Dit is een merk dat unieke mechanismen gebruikt voor het malen van kruiden.

kenmerken

Momenteel kunt u in bijna elke winkel kruiderijen kopen voor elke smaak. Er zijn echter verschillende redenen waarom u thuis nog kruiden moet maken met een molen.

 • De natuurlijke samenstelling van het product. Sommige gewetenloze fabrikanten voegen vaak goedkope ingrediënten toe aan specerijen, zoals grasstof of gehakte kaf.
 • Vers gemaakte specerijen hebben een speciale smaak, daarom zullen ze voor het bereiden van smakelijk voedsel veel minder nodig hebben dan uit kant-en-klare pakketten.
 • Thuis specerijen maken - Dit is een speciaal proces van culinaire magie, dat veel plezier geeft tijdens het koken.
 • Een decoratieve functie uitvoeren. Onder het grote assortiment van molens, kunt u degene kiezen die een integraal onderdeel wordt van het ontwerp in de keuken en de originele inrichting.

  Peugeot is een van de beste fabrikanten van specerijenmolens ter wereld. Een belangrijk onderscheidend kenmerk van Peugeot is het gebruik van verschillende maalmechanismen die naar behoefte worden gebruikt, afhankelijk van het type product dat wordt verwerkt.

  Bij Peugeot zijn er maar liefst 7 varianten die gewone peper en chili malen, zout en droog, noten, koffie en kruiden. Slijpmechanismen worden in Frankrijk vervaardigd en worden gedekt door een levenslange garantie.

  Peugeot Pepermolen is een tweetraps armatuur. Het principe van de molen is om de pepers te hakken, die dan op de tanden op twee niveaus vallen. Bij het malen produceert peper een essentiële olie die het eten smakelijker en geuriger kan maken.

  Het mechanisme van een zoutmolen bestaat uit twee platen die grove zoutkorrels tot de gewenste grootte malen. Het apparaat is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het duurzaam in gebruik is.

  Het is onwaarschijnlijk dat iemand koffie of andere producten in een pepermolen zal gieten, maar weinig mensen zijn geïnteresseerd in wat het fundamentele verschil is tussen een apparaat voor zout en peper. Niettemin zijn er daarom hoofdverschillen in hun werk Je moet de regels volgen en in elk apparaat alleen die ingrediënten slijpen waarvoor ze zijn bedoeld. In een pepermolen kan zout niet worden geplet en in een kaasmolen is het niet toegestaan ​​om kruiden en koffie te malen. Peugeot-specialisten hebben hun eigen specifieke mechanisme voor verschillende soorten producten gecreëerd.

  Dergelijke technologieën zijn gepatenteerd en kunnen niet op andere merken worden toegepast.

  species

  Apparaten voor het slijpen van Peugeot-specerijen op soort werk zijn handmatig en elektrisch.

  Met handmolens van Peugeot zal het kookproces een echte magie zijn. Het belangrijkste principe van de bediening van draagbare apparaten is het scrollen van het bovenste gedeelte van het lichaam met behulp van een pen of een wiel, waar het zorgvuldig malen van specerijen plaatsvindt. Dergelijke molens zijn het meest populair omdat ze een aantal onmiskenbare voordelen hebben.

  In de regel hebben handfrezen van Peugeot een esthetisch ontwerp, terwijl ze vrij eenvoudig te hanteren zijn. U kunt de inhoud van de smaakmakers onafhankelijk selecteren, omdat verschillende soorten specerijen nodig zijn voor het bereiden van verschillende gerechten. Potten voor smaakmakers worden vergezeld door een uniek ontwerp, dus ze zullen een extra element zijn bij het decoreren van de tafel.

  De nadelen van draagbare apparaten zijn onder meer zwaar malen van zout, wat speciale inspanningen vereist tijdens het werk en de noodzaak van regelmatig onderhoud van een handmolen. Om de geur van vorige kruiden te verwijderen, moet het apparaat na elk gebruik grondig worden gereinigd en gewassen.

  Bij elektrische apparaten Peugeot is er een startknop. Vanwege de hoge slijpsnelheid wordt het hele proces in seconden uitgevoerd. De snelheid en keuze van de mate van maalkruiden zijn de belangrijkste voordelen van een elektrische molen voor handmatige opties. Elektrische apparaten zijn gemakkelijk bestand tegen het malen van zoutkristallen en andere kruiden. Dergelijke opties zijn zeer gewild bij chef-koks, omdat ze snel genoeg hun taken uitvoeren zonder extra moeite.

  Peugeot-molens zijn gemaakt van verschillende materialen. Ze gebeuren van een boom, staal, zilver, acryle, etc. Onder het grote bereik kunt u een apparaat kiezen dat geschikt is voor specifieke doeleinden, met instelbaar slijpen en in verschillende kleuren.

  Een overzicht van Peugeot elektrische zout- en pepermolens, zie hieronder.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen