Kleding voor zwaarlijvige vrouwen

Modieuze jurken voor vrouwen met obesitas van klein en klein formaat.

Modieuze jurken voor vrouwen met obesitas van klein en klein formaat.

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Wat te vermijden?
 2. Hoe visueel de groei te vergroten?
 3. Belangrijke regels
 4. Wat te dragen?

Wij, moderne meisjes, hebben veel geluk, want we leven in een prachtige tijd waarin de eigenaren van een niet-standaard figuur zich niet in de periferie van de mode bevinden. Hoog, laag, vol, dun - allemaal, met een beetje moeite, van de talloze keuzes van modieuze oplossingen die ontwerpers en stylisten bieden, zullen ze kunnen vinden wat bij hen past.

Lage groei wordt meestal alleen door de meisjes zelf als een nadeel beschouwd. Mannen vinden voor het grootste deel graag een miniatuur metgezel naast hen, omdat je op deze manier groot en sterk kunt voelen. Daarom is de jurk - de beste kleding voor meisjes van een dergelijke build, de meest vrouwelijke van alle mogelijke jurken. Als een kort meisje prachtige vormen heeft, is dit geen reden om mooie jurken te weigeren. Integendeel, een correct gekozen jurk, zoals niets anders, is in staat om alle gebreken van de figuur te corrigeren en de verdiensten ervan te benadrukken.

Wat te vermijden?

Er zijn verschillende soorten jurken die meisjes met dit type vorm moeten vermijden. We zullen over elk van hen vertellen.

Jurken van schitterende stoffen. Allereerst is deze aanbeveling van toepassing op "glanzende" materialen zoals satijn en olie. Zulke stoffen zullen in de zon en andere lichtbronnen schijnen, waardoor het gevoel van volume toeneemt.

Jurken van stretchstoffen. Niet alle, maar alleen degenen die lelijk "gerimpeld" zijn en zich in knelpunten verzamelen. Dergelijke stoffen omvatten gebreide kleding, de reeds genoemde olie en andere dunne, goed gedrapeerde stoffen.

Jurken met een horizontaal patroon. Horizontale strepen vouwen het figuur visueel af, terwijl verticale strepen tekenen, dus we kiezen voor het laatste. Van de matrozenjurk zal het moeten zijn, maar we hebben de keuze uit vele andere patronen. Ornamenten met een verticale oriëntatie kunnen floraal, plantaardig, geometrisch, dierlijk, etnisch, etc. zijn.

Hoe visueel de groei te vergroten?

Er zijn eenvoudige technieken waarmee u visueel enkele centimeters groei kunt toevoegen. Ga naar "ga uit in het licht" en probeer er tenminste een te gebruiken.

Verhoudingen respecteren. Om hoger te lijken, moet je modellen van jurken kiezen, waarbij het bovenste deel veel kleiner is dan de onderkant. De verhouding van onderdelen kan worden aangegeven door kleur, draperie, riem of andere elementen.

hiel. De meeste korte meisjes scheiden geen schoenen met hoge hakken - en ze doen het goede. Pyshechkam kan beter geen "glas" of een dunne haarspeld kiezen, en de hiel is dikker en stabieler.

Eenvoudig knippen. Laag, vol met meisjesstylisten unaniem geadviseerd om de weelderige outfits te verlaten. Jurken met volumineuze rokken, zoals "malvina" of "tutu", zullen u visueel nog kleiner maken, terwijl ze tegelijkertijd een paar extra kilo's toevoegen.

Belangrijke regels

 • Meisjes met de build, die in dit artikel wordt besproken, zijn vaak verlegen voor mollige handen. Kies jurken met mouwen om je comfortabeler te voelen - niet per se lang. Modellen met mouwen ¾ zien er eenvoudig en elegant uit.
 • Kies een jurk voor op kantoor, let op de aanwezigheid van zakken. Opgenaaide zakken, die vaak worden aangetroffen in zakelijke jurken, creëren extra volume in de heupen. Dergelijke modellen moeten worden weggegooid ten gunste van jurken met zakken die zijn genaaid in zijnaden of zonder deze.
 • Het is belangrijk om de lengte van de jurk correct te bepalen. Te lang, reikend tot de hielrok, ​​verkort en in de aanwezigheid van een hiel.Zelfs als je slanke, mooie benen hebt, is het dragen van een mini met een kleine lengte en een volledige body het beste idee. De ideale lengte bedekt nauwelijks de knieën.

Wat te dragen?

Het is noodzakelijk om accessoires aan een jurk op te halen, voortkomend uit de kenmerken van de figuur. Decoratie moet des te groter zijn naarmate de figuur groter is. Bij een kleine postuur echter zullen te grote decoraties het beeld overbelasten. Kies daarom iets dat merkbaar is, maar niet zwaar. Deze aanbeveling is van toepassing op de keuze van handtassen.

Elk verticaal detail speelt in je hand - of het nu gaat om een ​​hanger aan een lange ketting, een dunne sjaal, een ritssluiting, enz. - dergelijke elementen visueel uitrekken en de figuur smaller maken.

Comments
 1. Julia
  10.02.2016

  Ik draag meestal een cape op mijn jurk. De figuur wordt onmiddellijk visueel slanker. En je moet natuurlijk wennen aan de hielen.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen