bestek

Bestek Pavlovsky plant ze. Kirov

Bestek Pavlovsky plant ze. Kirov

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Over producten
  2. assortiment

De stad Pavlovo-on-Oka is een van de beroemde plaatsen in Rusland die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de metaalbewerkingsindustrie. De toonaangevende vertegenwoordiger van deze industrie is de Pavlovsky-serviesfabriek geworden, die bekend staat om zijn zeer artistieke producten, niet alleen in de Russische Federatie, maar ook in het buitenland.

Over producten

In 1890 richtte de Populist A.G. Stange de Pavlovskaya Artisanal Artel of Metalworkers op, de naam van de A.I. Kirov al in de Sovjettijd. In het begin van de jaren '70 van de 20e eeuw ontving de Pavlovsky-serviesfabriek de Orde van de erebadge. Later in 1994, door de artistieke en deskundige raad van de regio, werd de productie van de fabriek opgemerkt als een landelijk creatief voertuig, waarna het een belangrijk cultureel en historisch erfgoed in de geschiedenis van Rusland begon te vertegenwoordigen.

Tegenwoordig wordt de Pavlovsky-bestekfabriek beschouwd als de grootste fabrikant van keukenapparatuur in de Russische Federatie en het GOS. Een deel van de onderneming is goed voor ongeveer 30% van de geproduceerde goederen van de eetkamergroep. Voor de productie van producten die aan de normen van de staat voldoen, worden alleen hoogwaardig verchroomd staal en zilver van buitenlandse leveranciers gebruikt, wat overeenkomt met internationale kwaliteitscertificaten.

De producten van de plant bestaan ​​uit verschillende soorten zilveren servies, keukentoestellen en accessoires gemaakt van roestvrij staal, restaurant en pantry-apparaten. Producten hebben verschillende stijlen en prijscategorieën die aan de behoeften van elke potentiële koper kunnen voldoen.

assortiment

Roestvrijstalen besteksets zijn verkrijgbaar in vier series, elk met zijn eigen unieke kenmerken en elementen: "Classic", "Renaissance", "Modern" en "Minima".

De "Classic" -serie bestaat uit drie soorten apparaten:

  • regel genaamd "Troika" - omvat designer vorken, messen en lepels, gemaakt door het mengen van barokke en rococo-stijlen;
  • "Slavyanka" - gemaakt met behulp van elementen uit de klassieke Nizhny Novgorod-techniek van snijwerk en kruiden van Semenov;
  • "Gouverneur" - Ontworpen in een verfijnde klassieke stijl.
"Trojka"
"Slavyanka"
"Gouverneur"

Besteksets serie "Renaissance" ("Imperial", "Palace", "Embassy") opvallen met luxe patronen en elementen van de Russische klassieke schilderkunst en de Renaissance. Deze apparaten zijn luxe. In hun samenstelling kunnen dergelijke sets zowel 1 item als meer bevatten, bijvoorbeeld 30 items (voor 6 personen), 36 items (voor 6 of 12 personen).

Instrumentensets serie "Modern" ("Prelude", "Wave", "Rhapsody") ingericht in moderne stijl, eenvoudig in ontwerp. De afwezigheid van "hoekige" patronen geeft deze serie een sierlijke kortheid met maximale functionaliteit.

apparaten Minima-serie bestaat uit modellen: "Bend", "Three" zonder stempelen en een set "Wave" zonder stempelen. Dezelfde serie omvat vorken, messen en lepels van plaatstaal. Het belangrijkste verschil tussen de sets van deze lijn is de eenvoud van de geometrische vormen van accessoires, evenals de afwezigheid van een sieraad in de gravure van het handvat. Dergelijke schotels zijn een alternatieve optie om de hinderlijke en onpraktische plastic-, aluminium- en nikkelzilver-apparaten te vervangen, die ook schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu.

Een set kan bestaan ​​uit 4 tot 20 variaties op servies, die van de volgende types zijn:

  • standaard (roestvrij staal);
  • met artistieke schilderkunst (tekens van de dierenriem, berberis, "zwanenzang" en anderen);
  • met nitride-titaniumglazuur;
  • verguld (24-karaats goud wordt gebruikt);
  • met een kunstlijst op een omslag van nitridtitan.

Het hoge niveau van professionaliteit van het fabriekspersoneel stelt u in staat verzamelingen van zilveren serveergroepen te maken, evenals water-ionisatoren met gravure tekens van de dierenriem. De basis voor het ontwerp van de instrumenten is de beste creatieve tradities en verfijning van familie zilveren relikwieën. Sets zilveren accessoires zijn verpakt in leren koffers met de merknaam van zilverwerk.

Een verscheidenheid aan keukengerei geproduceerd door de Pavlovsky bestekfabriek kan worden gebruikt in professionele of thuiskeuken. Hoogwaardig roestvrij staal biedt maximaal gebruiksgemak en een lange levensduur van het product. En ook sets servies voor verschillende aantallen personen worden geproduceerd (van 1 tot 12) en kunnen van 2 tot 90 items bevatten voor verschillende doeleinden (saladeset, vis, thee, tafel en andere).

Afhankelijk van het vereiste aantal apparaten, kunt u Pavlovsky-plantensets kiezen uit verschillende configuraties: voor 18 items (voor 6 personen), evenals voor 24 items en grotere voor 36 items. Soms bevatten dergelijke sets vorken voor desserts of salades, een pollepel, suikerlepels, een spatel, tang en andere.

De productkwaliteit van de Pavlovsky-fabriek voor bestek, evenals de complexiteit en duur van het productieproces, vormen een "fatsoenlijke" kost. Dit is echter een onbelangrijk nadeel, omdat hoogwaardige en milieuvriendelijke grondstoffen niet te goedkoop kunnen zijn. Daarom is het de moeite waard om de kwaliteit van producten te vergelijken met hun prijs voordat ze de keuze van tafelsets presenteren.

Prachtige bestekproductie Pavlovsky Plant ze. Kirov wordt niet alleen een uitstekende aanvulling op de plechtige of dagelijkse portie, maar benadrukt ook de individualiteit van de eigenaar. Tenslotte zijn dit niet alleen lepels, messen en vorken - dit is de belichaming van luxe, elegantie en stijl.

Reeksen van het restaurant of de snackbar zullen de gasten van cafés en restaurants verrukken vanwege hun ergonomie en gebruiksgemak, en vormen een aanvulling op het ontwerp van het restaurant.

Presentatie van Pavlovsky Plant ze. Kirov, zie de volgende video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen