Leven en thuiszorg

IJzeren pads: variaties, regels voor selectie en gebruik

IJzeren pads: variaties, regels voor selectie en gebruik

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. types
 2. beoordelingen

Elke goede huisvrouw heeft vaak vragen met betrekking tot huishoudelijke apparaten in het huis, want om het langer te laten duren, kan niet elke eigenaar het doen. En om eigenschappen te verbeteren die in de loop van de tijd hun functionaliteit hebben verminderd en om ze beter te maken, is dit het summum van vaardigheid.

Vaak gebruikt als een assistent voor het huis is een strijkijzer, die zelf zorgvuldig onderhoud vereist. Om het langer te laten duren - gestreken met dezelfde kwaliteit als aan het begin van zijn werk - kun je een extra strijkijzer gebruiken, dat aan de basis is bevestigd.

Dergelijke voeringen kunnen niet alleen de basis beschermen tegen mechanische schade, maar ook het strijken van kleding comfortabeler en van hoge kwaliteit maken.

types

In hun samenstelling onderscheid de volgende voering:

 • Teflon;
 • aluminum;
 • Teflon;
 • silicone.

Teflon mondstuk

Dit is het meest voorkomende type spuitmondjes, dat wordt gebruikt om glitter op kleding te voorkomen, vast te houden aan synthetische stoffen, schade aan applicaties en plastic fittingen, en mechanische schade aan het oppervlak van de ijzeren basis. Dergelijke spuitmonden zijn gemaakt van hittebestendig Teflon, dat het weefsel, dat zorgvuldige behandeling vereist, beschermt tegen verbranding en verbranding.

Teflon mondstukken zijn meestal universeel, omdat ze geschikt zijn voor elke zool van ijzer. Dit is een echte vondst voor delicate stoffen.

Op deze platen bevinden zich extra gaten die gelijkmatig stoom uit het strijkijzer verdelen. Het installeren van het mondstuk kost niet veel moeite, omdat dit eenvoudig wordt gedaan - het ijzeren mondstuk wordt eerst geplaatst en dan is de speciale veer al op de rug gespannen. Om niet verbrand te worden, is het beter om een ​​pad op het strijkijzer te dragen, losgekoppeld van het netwerk.

Vaak wordt bij het strijken met stoom het geaccumuleerde kalkaanslag op het wasgoed terechtgekomen, maar bij gebruik van de voering valt eerst de weegschaal op, wat extra kleding beschermt.

Aluminium deksel

Meestal aluminium voering wordt geleverd in een set met een ijzer van een bepaald merk, ze zijn bedoeld voor het strijken van dunne stoffen. Het metaal zelf is bedekt met een zachte component die kleding van fragiele stof niet beschadigt en gelijkmatig stoom verdeelt.

Biedt de beste slip-on stof.

PTFE-spuitmond

Versterkte PTFE-voeringen zijn niet geschikt voor alle ijzers, maar alleen voor degenen met een zool van de juiste maat.

PTFE-plaat

In de uitverkoop vindt u voering verschillende maten. Dergelijke pads, zoals teflon, kunnen universeel worden genoemd, maar in tegenstelling hiermee beschermen ze het weefsel beter tegen hoge temperaturen, omdat ze de warmteoverdracht met bijna 50% verminderen.

Siliconen mondstuk

Dergelijke pads zijn gemaakt van siliconen. Om het te installeren, moet je de rand op de neus strekken, het strijkijzer verwarmen en de basis op de rest trekken, en vastzetten met een veer.

Deze voeringen zijn geschikt voor elk strijkijzer.

beoordelingen

Volgens klanten is de bekleding van het strijkijzer slechts een onmisbaar accessoire, als de gastvrouw echt kleding wil bewaren en in de juiste staat wil blijven voor een lange tijd. Bij het gladstrijken van dunne fragiele stoffen is het niet langer nodig om gaas of dunne doeken te gebruiken. Als het oppervlak van de basis van het strijkijzer is beschadigd, kan het gebruik van de voering het fixeren, omdat er geen contact met de kleding van het defecte oppervlak plaatsvindt.

Teflon mondstukken met langdurig gebruik kunnen enigszins vervormd zijn, maar dit kan worden opgelost met behulp van een schaar - om dit te doen, voorzichtig genoeg om de buigende rand af te snijden.

Met het gebruik van de voering, kunt u het schoonmaken van het strijkijzer van het vastzittende textiel en vuil vergetenJe kunt niet bang zijn om de blouse te verbranden en de basis te krassen met een stevige knop of appliqué. Een ander groot pluspunt is dat het strijkijzer met het mondstuk niet laat schijnen, de kleding niet schijnt, vooral als naden optreden tijdens het strijken.

Voering is niet verschrikkelijk en fluweel en dunne chiffon. Ze bemoeien zich helemaal niet met strippen en maken het zelfs efficiënter, omdat het met de hulp ervan gelijkmatiger wordt verspreid.

  Gebruikers merken ook op dat de meeste verkochte nozzles geschikt zijn voor bijna alle maten ijzer, omdat de houder universeel is. Ik hou van de prijs - het is democratisch en echt.

  Herziening van een van de modellen - in de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen