aardewerk

Tupperware-gerechten: kenmerken en modeloverzicht

Tupperware-gerechten: kenmerken en modeloverzicht

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. Sterke en zwakke punten
 3. Populaire modellen
 4. Selectieregels
 5. Gebruikstips
 6. Zorgregels
 7. Aanbevelingen voor gebruik
 8. beoordelingen

Tegenwoordig leren veel gastvrouwen over zo'n culinair wonder als Tupperware-gerechten van tv-commercials of gidsen. Maar het bedrijf zelf houdt al decennia lang vast aan het principe van handel via zijn eigen netwerk van distributeurs. Directe verkoop maakt dit product echt exclusief en geeft het koopproces een zekere selectiviteit. Veel enthousiaste chef-koks over de hele wereld staan ​​klaar om vandaag lid te worden van deze 'gesloten club'. Wat is de reden voor het succes van het merk en is het de producten die hiervoor worden gevraagd, waard?

kenmerken

Tupperware, gemaakt van hoogwaardige polymere materialen, hoewel het eruit ziet als meer betaalbare, extern betaalbare tegenhangers, heeft nog steeds opvallende verschillen met hen. Het land van oorsprong, de Verenigde Staten, waar het bedrijf zich bevindt, waardeerde al 65 jaar geleden alle deugden. En sindsdien heeft bijna elk huis in Amerika de tijd gehad om hun favoriete containers, kommen, botervlootjes, kaaskisten en nuttige culinaire apparaten van Tupperware te laten verschijnen. Het bedrijf verklaart zijn missie om de versheid van producten voor een langere periode te behouden en het proces van het transporteren of invriezen van kant-en-klaarmaaltijden te vergemakkelijken.

Productie in de Verenigde Staten biedt de strengste kwaliteitscontrole.

De samenstelling van de polymeercomponenten zijn geen kunstmatige weekmakers, bisfenol A en andere componenten die een bedreiging kunnen vormen voor mens of milieu.

In Rusland geeft het merk een garantie voor zijn producten voor een periode van maximaal 30 jaar, een wereldwijde onbeperkte garantie is geldig (dergelijke verschillen houden verband met de eigenaardigheden van de wetgeving). Verplicht om te studeren zijn speciale aanduidingen - ze zijn aanwezig op de inserts in het pakket en de container zelf en bepalen de voorwaarden en vereisten voor de werking ervan.

Tupperware cookware is een innovatief product dat voortdurend wordt verbeterd. Het merk brengt regelmatig nieuwe collecties uit en houdt de hits van afgelopen jaren in de verkoop, waardoor de fans een gelijkwaardige vervanging voor hun favoriete dingen kunnen krijgen. Een dergelijke continuïteit van generaties is duur, omdat het voor de veelzijdigheid en het gemak is dat kopers de producten van een Amerikaans bedrijf zeer waarderen. Plastic ware in de status van een premiumklasse is een uniek fenomeen in de markt, en tot nu toe is niemand erin geslaagd dit succes te herhalen.

Sterke en zwakke punten

Gezien de voordelen van de producten van het merk Tupperware, kan worden opgemerkt dat de bewoners van tientallen landen over de hele wereld erin slaagden de mogelijkheden ervan te evalueren. Van de voor de hand liggende voordelen worden de volgende onveranderlijk genoemd.

 • Chemische en biologische neutraliteit van de gebruikte polymeren. Voor de productie van gerechten zijn geselecteerde materialen die geen gunstige omgeving creëren voor de reproductie van bacteriën. Het voedsel binnenin oxideert niet, behoudt zijn frisheid langer.
 • Garantie. Tenminste 30 jaar met de garantie van vervanging voor een soortgelijk product is een goed argument in het voordeel van het kopen van gerechten voor het huis. De koper is echter eerder geneigd om het ontwerp te beu dan dat het product faalt.
 • Serie producten voor verschillende temperatuurregimes. "Klassiek" voor koude gerechten is bestand tegen hitte tot +85 graden. "MicroCook" is bedoeld voor gebruik in het bereik van -25 tot +200 graden. Siliconenvormen hebben een maximaal verwarmingsbereik van 20 graden hoger. UltraPro behoudt de hoogste temperatuur.Hittebestendige plastic producten Tupperware heeft al indruk op klanten gemaakt en blijft haar unieke karakter bevestigen.
 • Exclusief ontwerp. Mooie gerechten gemaakt van polymere materialen - een zeldzaamheid. Maar het Amerikaanse bedrijf besteedt niet minder aandacht aan productontwerp dan aan de kwaliteit ervan. Als gevolg hiervan is het de schoonheid en ergonomie die kopers wijzen op de belangrijkste argumenten ten gunste van het kopen van dit product.
 • De veiligheid van Tupperware smart ware. Het is moeilijk om te breken - behalve na het invriezen. Plastic is ongevaarlijk voor kinderen, behoudt zelfs bij verwarming de oorspronkelijke eigenschappen.
 • Gemakswinkel. De meeste producten zijn gemakkelijk in te klappen volgens het "matryoshka" -principe - in elkaar - en nemen niet veel ruimte in beslag.
 • De flexibele vacuümafdekkingen die geen lucht en vocht doorlaten. Het is dankzij hun aanwezigheid dat containers en kommen de beste keuze zijn om kant-en-klaarmaaltijden bij u te verpakken: naar school, naar het werk, om te reizen.
7 foto

De nadelen zijn ook aanwezig. De eerste en belangrijkste daarvan zijn de hoge kosten, waardoor de producten van het merk niet erg betaalbaar zijn voor de meeste kopers. Natuurlijk, als we de overname beschouwen als een investering met een langetermijnperspectief, wordt het voordeel getraceerd. Maar het is niet alleen elke hostess die besluit om veel geld in te zetten voor plastic van goede kwaliteit.

Nog een ding - niet erg handige oplossingen in sommige series. Kruiken vol transparant plastic of kleine culinaire apparaten (maatlepels, vorken voor augurken) staan ​​bijvoorbeeld vaak leeg in de schappen. De nadelen zijn onder meer de vereisten voor de verzorging van producten. Als u zich niet aan deze voorwaarden houdt, vervalt de garantie en kunnen de producten zelf mogelijk beschadigd raken en niet compatibel zijn met verder gebruik.

Populaire modellen

Wat voor soort gerechten kopen fans van slimme Tupperware-producten? Onder de producten van het merk zijn er zowel legendarische modellen die al tientallen jaren te koop zijn, als nieuwigheden die overeenkomen met de tijdgeest.

Het innovatieve aanbod omvat de metalen reeks schotels - het is gemaakt van koper, staal en roestvrij staal.

Van de chef-kokserie - een professionele lijn van dikwandig aluminium met verschillende soorten coating. Pannenkoekenpannen, pollepels, stoomboten uit deze serie zijn populair.

containers

Hun keuzes zijn ongelooflijk divers. Tupperware biedt unieke compacts voor het opslaan van bulkproducten - met blind-type deksels of met tweedimensionale kleppen. Door vensters te bekijken, kunt u de hoeveelheid opgeslagen verbruiksartikelen beheren. Een andere populaire optie is producten van de Aquacontrol-serieniet-lekkage. De rechthoekige vorm maakt ze geschikt voor gebruik in de koelkast.

Koelplaten voor bevriezing zijn bestand tegen temperaturen zo laag als -25 graden Celsius. Een reeks is geschikt voor toepassing in de omstandigheden van een diepvriezen, verliest de eigenschappen niet. Lunchboxes met een licht ontwerp en een verscheidenheid aan compartimenten zijn ook populair. Kinderreeks "Trio" en "Schooljongen" zorgen voor maximaal comfort tijdens transport en opslag van ontbijt op school.

Andere containers - rond en "hoeken", serie "Versheid" en "Favoriet", banketbakkers voor cakes zijn ook in constante vraag bij kopers.

"Slimme koelkasten"

Natuurlijk verwijst deze term naar speciale containers. Slimme koelkasten zijn ontworpen om groenten en fruit op te slaan - geheel en in plakjes.

Ingebouwd ventilatiesysteem zorgt voor normalisatie van de luchtuitwisseling, elimineert de mogelijkheid voor condensaat op het oppervlak van producten.

Elk type fruit en groenten heeft zijn eigen optimale klepstand.

Gebruiksvoorwerpen voor magnetron

De populairste Tupperware-series voor magnetrons zijn "New Wave" en "Bravo". In de lijn van hittebestendige containers zijn:

 • verwarmingstanks - rond, vierkant, rechthoekig;
 • mokken;
 • verschillende kits;
 • omletnitsy;
 • pannen;
 • multi-Tupper;
 • snelkookpannen;
 • steamers.

Los daarvan is het vermelden waard de serie "MicroCook", waarmee een volledige maaltijd in de magnetronoven kan worden bereid. In de UltraPro-serie worden universele cocottes, potten, ovenschalen en magnetrons gepresenteerd.

Selectieregels

Bij het kiezen van gerechten moet Tupperware aandacht besteden aan het ontwerp, de vorm, de kleur, de grootte van producten en hun doel. De keuze van beschikbare aanbiedingen in de catalogus van het merk is altijd geweldig. Dienovereenkomstig is het vinden van de optimale oplossing niet moeilijk. Afhankelijk van het functionele doel van objecten, kunt u zich concentreren op de volgende categorieën.

 • Voor voedselopslag. Eco-vaten worden gepresenteerd zowel door containers voor invriezen en compacts voor opslag bij kamertemperatuur. Varianten van overtrekken met goede luchtuitwisseling beschermen het voedsel tegen uitdroging, zelfs wanneer het in plakjes is gesneden.
 • Voor opslag van brood en kaas. Voor producten die gevaarlijk zijn voor condensaat, biedt Tupperware de beste luchtvochtigheidsomstandigheden, waardoor het product gemakkelijk naar smaak kan worden veranderd.
 • Voor het bakken. Vormen voor cakes van Tupperware zijn gemakkelijk te wassen, verliezen hun eigenschappen niet, zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Er zijn versies voor oven en magnetron.
 • Voor koken, braden, stoven. Metaalwaren houden lange tijd warmte vast, waardoor complexe verwarmingsstoofpotten zonder verwarming kunnen worden bereid.
 • Voor de keuken. Apparaten en accessoires in de catalogus zijn in grote hoeveelheden. Culinaire spuiten en hulzen, vormen en maatlepels, raspen en mixers maken het werken in de keuken een plezier. Hier kunt u zelfs zeer exotische apparaten vinden die alleen echte chef-koks nodig hebben.
 • Om voor de keuken te zorgen. In de merkcatalogus zijn speciale doeken en servetten, reinigingsmiddelen voor het reinigen. Veilige en hoogwaardige producten hebben alle noodzakelijke eigenschappen om de orde in de keuken of in het hele huis te handhaven.

Bij het kiezen van producten hoeft Tupperware jezelf niet het plezier te ontzeggen om de vele benodigde keukenapparatuur aan te schaffen.

In elk geval zullen ze een nuttige aanwinst zijn, en zullen ze een mogelijkheid bieden om opslag en koken aanzienlijk te vergemakkelijken.

Gebruikstips

Bij correct gebruik zijn Tupperware gerechten praktisch eeuwig - ze verliezen hun duurzaamheid en bruikbaarheid niet en behouden hun aantrekkelijke uiterlijk. Maar sommige punten vereisen speciale aandacht. In het bijzonder containers en andere producten die worden gebruikt bij de bereiding en opslag van felgekleurde producten kunnen van kleur veranderen. Meestal is dit proces omkeerbaar en na verloop van tijd verdwijnen de vlekken onder invloed van zonlicht.

Maar als u een dergelijke manifestatie wilt vermijden, moet u de producten van het merk zorgvuldig selecteren en toepassen wanneer u wortels, bieten in gekookte, geraspte vorm, spinazie, bosbessen en kersen en veenbessen opslaat. De aanwezigheid van zuur in de samenstelling van het product verhoogt verder het risico op vlekken op het oppervlak.

Zorgregels

Als er geen extra benamingen zijn, kunnen Tupperware-gerechten met de hand of in de vaatwasser worden gewassen. Producten met ingebouwde filters of inserts vereisen vaak een uiterst delicate behandeling. Het eerste dat u moet leren, is de instructies van de fabrikant en de labels op het product zelf.

Bij elke wasmethode wordt aanbevolen om warm (niet heet) water en een behandeling bij lage temperatuur te gebruiken.

Bij het kiezen van detergentia moet de voorkeur worden gegeven aan chemisch neutrale of organische producten - de veiligste en hoogste kwaliteit. Na het behandelen van de oppervlakken, spoel de gerechten grondig af. Chemisch reinigen en verwijderen van oppervlakteverontreiniging kan worden gedaan met microvezeldoeken. Ze zijn vrij zacht, absorberen goed en verwijderen vuil.

Flexibel plastic is bestand tegen zelfs aanzienlijke belastingen. Maar producten gemaakt van vast polymeer, vooral wanneer ze worden gekoeld, kunnen broos worden.De gerechten moeten uit de buurt van open vuur worden gehouden, beschermd tegen vallen en mechanische invloeden.

Voor het eerste gebruik wordt aanbevolen alle Tupperware-producten te wassen en drogen, zoals vereist door de fabrikant. Bewaar gesloten containers of containers niet zonder inhoud. Contact met direct zonlicht kan in de loop van de tijd leiden tot vervaging van heldere plastic onderdelen. De afwas verliest zijn consumenteneigenschappen niet.

Aanbevelingen voor gebruik

Kaas, worst, brood en gerookte lekkernijen mogen niet worden bewaard in containers en containers met verzegelde deksels. Wanneer u groenten en fruit naar de koelkast stuurt, worden ze niet gewassen. Om dergelijke bederfelijke producten te huisvesten, heeft Tupperware een "slimme koelkast" - een speciale container die de juiste omgeving binnenin creëert.

Bij het gebruik van metaalwaren is het de moeite waard om de kenmerken van het ontwerp te beschouwen. Dikke bodem geeft het effect van loomheid, maar wordt langer warm. Dienovereenkomstig kunnen de gerechten in gereedheid worden gebracht met de kachel uit.

Wanneer de koper-metaalproducten donker worden, helpt citroensap ze om terug te keren naar hun oorspronkelijke uiterlijk.

beoordelingen

De gerechten geproduceerd door het merk Tupperware veroorzaken nogal inconsistente beoordelingen, maar de algehele indruk van de gastvrouwen is vrij positief. Ten minste 80% van de gebruikers is klaar om het aan te bevelen aan hun vrienden. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan ontwerpopties en uitvoering. Tupperware-gerechten worden voornamelijk gekocht voor thuisgebruik, hoewel het wordt gebruikt door professionals uit de keuken.

Een van de belangrijkste criteria voor het kiezen van de producten van het wereldberoemde merk zijn kopers die rekening houden met esthetiek en innovatie. Het bedrijf ontwikkelt niet alleen plastic gerechten - het geeft zijn klanten het gevoel te behoren tot de "gesloten club" van goede huisvrouwen. Naast andere voordelen van gerechten is het gebruikelijk om de veelzijdigheid van kaften van één vorm te vieren - bij het kopen van een groot aantal containers wordt het vervangingsprobleem vanzelf opgelost.

Bovendien Absoluut niet-giftig plastic van goede kwaliteit biedt een mogelijkheid voor continu gebruik van producten.. Volgens klanten is de gemiddelde levensduur van containers, kommen en andere producten ongeveer 10 jaar zonder verlies van eigenschappen en presentatie. Capaciteit is handig om onderweg te gebruiken, bijna alle series zijn aangepast om te verwarmen tot 200 graden - hittebestendig plastic. Het enige waar klanten spijt van hebben, zijn de hoge kosten van Tupperware-producten.

Een gedetailleerd overzicht van de voors en tegens van Tupperware-gerechten is te vinden in de onderstaande video.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen