aardewerk

Kenmerken en bereik van gerechten Villeroy & Boch

Kenmerken en bereik van gerechten Villeroy & Boch

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. Sterke en zwakke punten
 3. Types en materialen
 4. Hoe te kiezen?

Prachtig servies is de trots van elke gastvrouw. Het is prettig om in dergelijke gerechten te koken, en zelfs de smaak van voedsel lijkt enigszins anders. Tegenwoordig worden eetgelegenheden door veel bedrijven geproduceerd, maar een van de meest bekende is Villeroy & Boch, die in dit artikel wordt besproken.

kenmerken

Het Duitse bedrijf Villeroy & Boch is over de hele wereld populair. De bezorgdheid van Duitsland werd gesticht in 1836 en is al eeuwenlang in 125 landen over de hele wereld bekend geworden. Naast de vervaardiging van gerechten heeft het bedrijf een uitstekende productie van sanitair en keramiek.

Interessant is dat het Duitse bedrijf bezig was met het vervaardigen van tegels voor het afwerken van de hutten van de beruchte "Titanic", en ook keramische ceramiek uitvond. Het lijdt dus geen twijfel dat Villeroy & Boch alle details van de keramische productie goed kent.

De populariteit van Villeroy & Boch-gerechten is niet alleen te danken aan het prachtige, stijlvolle uiterlijk en de kwaliteit van producten, maar ook aan hun praktische bruikbaarheid en geweldige functionaliteit.

Een deel van de Duitse zorg is het merk Vivo. Van Ware of the Vivo Company is grote vraag bij grote winkelketens, maar ook bij gewone consumenten. Betrouwbaarheid en duurzaamheid van producten in de praktijk hebben aangetoond dat Vivo-kookgerei vele jaren meegaat.

Het assortiment is zeer divers: modellen voor het bakken in verschillende groottes, servies, producten voor het bewaren van producten en een verscheidenheid aan gerechten voor elke smaak.

Sterke en zwakke punten

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Overweeg eerst de voordelen van het Villeroy & Boch-servies. Ze zijn veel meer dan nadelen.

 • Producten van het Duitse bedrijf zijn bestand tegen vervorming en impact. De sterkte van de modellen is erg hoog, wat de duurzaamheid aangeeft.
 • Door productie worden hoogwaardige materialen gebruikt die perfect warmte behouden en niet bang zijn voor hoge temperaturen.
 • Het gemak en de bruikbaarheid van het modellengamma geeft de Vivo-gerechten een hoge functionaliteit.
 • Het bereik van vormen en tinten is divers en verschilt in verschillende prijsbeleid. Het stijlvolle uiterlijk van de gerechten kan elke vakantietafel verfraaien en het belangrijkste voortreffelijke attribuut in de portie worden.

  Van de minpunten die het vermelden waard zijn temperatuur onbalans. Ook moeten gerechten zorgvuldig worden gebruikt en verzorgd.

  Types en materialen

  De producten van Villeroy & Boch zijn een indicator van kwaliteit en betrouwbaarheid. Gebruik bij de vervaardiging verschillende materialen, die hieronder in meer detail worden besproken. Daarnaast produceert het bedrijf gerechten in hele batches, wat ook het proces van selectie en inkoop zal vergemakkelijken.

  materialen

  Allereerst is het de moeite waard om kennis te nemen van keramiek. Het materiaal van dit materiaal is erg gewild en kan niet één jaar dienen.

  keramiek heeft de eigenschap van uitstekende thermische geleidbaarheid, het wordt gebruikt bij de vervaardiging van vormen voor het bakken en pannen. Het materiaal is absoluut veilig en stoot geen schadelijke stoffen uit bij hoge temperaturen.

  Porseleinen gerechten - een van de belangrijkste elementen bij het serveren.

  Modellen van porselein zien er elegant en stijlvol uit.

  Producten zijn erg populair met geverfde tekening.

  Verschillende ornamenten en patronen zijn het belangrijkste kenmerk bij de productie van gerechten van het Duitse merk.

  Siliconen producten kan de meest budgetoptie worden genoemd. Maar tegelijkertijd hebben ze verschillende voordelen. Het materiaal is erg plastic, waardoor het gemakkelijk is gebakjes uit de vorm te scheiden.

  Siliconen zijn veilig en geven geen schadelijke stoffen af, het wast goed.Het nadeel is de instabiliteit bij te hoge temperaturen.

  Opgemerkt moet worden dat alle producten in de productie passeren speciale kwaliteitscontrole en verschillende controles, en pas dan op tafel voor de consument.

  types

  De keuze aan gerechten Villeroy & Boch is zeer divers. Bijvoorbeeld, keramische ovenschaal is erg populair. Deze vorm heeft de eigenschap langzaam te verwarmen, wat bijdraagt ​​aan het uniform bakken van de schaal zonder voedsel aan de randen te verbranden. De keramische bodem is dicht en dik, waardoor tijdens het koken ook geen voedsel verbrandt.

  Duurzame en betrouwbare keramische vorm geschikt voor het bakken van gerechten in de oven en magnetron.

  Gerechten kunnen ook worden gebruikt om levensmiddelen te bevriezen.

  Het gebruik van keramische vorm Vivo vereist naleving van bepaalde regels.

  • Vóór het eerste gebruik de afwas goed wassen en afdrogen. Om het gebruikelijke overgebleven voedsel te verwijderen, moet u de vorm in de vaatwasser doen of het product wassen met een harde spons of een plastic borstel. Om ernstige vervuiling te verwijderen, moet u warm zeepwater in de vaat doen en 20 minuten laten staan. Dan gewoon wassen en spoelen.
  • Wanneer u in contact komt met gerechten die uit de oven worden gehaald, moet u altijd een handdoek of ovenwanten gebruiken.
  • Plaats de keramische vorm niet op een open vuur of een ander kookoppervlak.
  • Het is verboden de vorm direct na de vriezer in de oven te plaatsen. Kookgerei en oven moeten samen worden verwarmd.

   In de keuken van om het even welke huisvrouw moeten ook gerechten zijn om de taart te bakken. De elegante vorm van Vivo warmt langzaam op, wat bijdraagt ​​aan het gelijkmatig bakken van het deeg.

   De cake kleeft niet en kleeft niet aan het oppervlak van de mal. Het uiterlijk van het product zal het dessert nog mooier maken en de prachtige stijl van dit model is perfect voor het interieur van elke keuken. Voor het gemak heeft de vorm uitstekende handvatten en de diameter van het product is 30 cm.

   Vierkante gerechten voor het bakken en braden zijn erg handig en ideaal in grootte voor het bereiden van verschillende gerechten.

   Volgens de meeste huisvrouwen is een vierkante vorm van 27 cm praktischer dan rechthoekig. Daarin kun je vlees bakken, lasagne en appels koken.

   Ook produceert het bedrijf Villeroy & Boch veel gerechten.

   • Stel nieuwe vers in geschikt voor dagelijks gebruik. Sneeuwwitte gerechten zien er erg stijlvol en geschikt uit voor het serveren van de tafel voor elke feestelijke gebeurtenis.
   • Stone Ware-collectie Gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een ongewone uitstraling. De inrichting van de producten wordt gepresenteerd in witte en bruine tinten. Bovendien wordt de bruine kleur gedeeltelijk aangebracht op de randen van de schalen, waardoor het uiterlijk meer esthetisch wordt.
   • Het scala aan gerechten Basic Voice gemaakt in een moderne stijl. Producten hebben witte ronde randen, wat de uitstraling van esthetiek en charme geeft. Klassieke witte borden worden een essentieel kenmerk van elke keuken.
   • Set van gerechten Fresh Basic bevat een verzameling kopjes en schoteltjes. Producten van duurzaam, betrouwbaar porselein worden zeer zorgvuldig gemaakt. Nobele, zuivere lijnen van gerechten zijn het kenmerk van het merk.
   • Verzameling keukengerei Nieuw Sweet Basic eenvoudig van uiterlijk en gemaakt in een klassieke witte kleur. Deze set is geschikt voor dagelijks gebruik en voor het serveren van de vakantietafel.
   • New Wave Kit gemaakt van high-end porselein, dat de verfijning van elk detail benadrukt. Ondanks het materiaal kunnen de producten in de vaatwasser worden gewassen en worden gebruikt tijdens het koken in de magnetron. Een verzameling unieke items kreeg de titel 'Trendware of the Year'. Ongebruikelijke verschijning bezit is "blikvanger" op elke tafel. De vormen van vierkanten, driehoeken en rechthoeken worden gecombineerd met de golvende inrichting van gerechten.

   Progressief serveren van gerechten maakt de collectie zeer aantrekkelijk en geeft hem een ​​esthetische uitstraling.

   Afzonderlijk is het de moeite waard om het modelbereik van de lijn te noteren Slim koken. Het kookgerei heeft veel functies en omvat verschillende vormen voor het bakken en schalen-schermen voor het serveren van de tafel en het serveren van gerechten. Producten worden gepresenteerd in verschillende maten en kleuren. De collectie bevat met de hand geschilderde modellen van hittebestendig materiaal en met schokbestendige randen.

   Bij de vervaardiging van Clever Cooking-gebruiksvoorwerpen worden materialen zoals hoogwaardig porselein en siliconen gebruikt.

   Producten verdragen lage temperaturen en zijn ideaal voor het invriezen van voedsel.

   Gebruiksvoorwerpen zijn ook geschikt voor gebruik in een magnetron en vaatwasser.

   Clever Cooking-producten onderscheiden zich door hun bruikbaarheid en functionaliteit. Vormen kunnen temperaturen tot +250 graden verdragen, zodat ze kunnen worden gebruikt bij het koken in de oven.

   Platte vormen kunnen zowel als deksel dienen als als afzonderlijke bakvorm. Een dergelijke veelzijdigheid maakt het mogelijk om verschillende gerechten tegelijk te bereiden: laat groenten sudderen, bak of bak appeltaart.

   Het uiterlijk van de producten van de collectie zal elke portie versieren en het is niet nodig om de schotels naar een ander gerecht te verplaatsen.

   Stijlvolle witte vormen zullen een geweldige toevoeging zijn aan de feesttafel.

   Bowl-zeef wordt terecht "slim" Clever Cooking genoemd. Siliconeninzetstuk wordt gebruikt om spaghetti of pasta af te tappen. Het kan ook worden gebruikt om de bladeren van sla of andere greens te wassen. Het inzetstuk kan eenvoudig worden verwijderd, waarna de schaal kan worden gebruikt als een element voor serveren. Silicone dat het product bedekt, passeert de vloeistof niet en heeft een uitstekende warmtecapaciteit.

   Dankzij dit blijven de gerechten lang hun temperatuur behouden.

   Hoe te kiezen?

   De benadering van de keuze van gerechten is altijd individueel. De kwaliteit van materialen en hun sterkte speelt een grote rol. De producten van Villeroy & Boch combineren hoogwaardige grondstoffen, geweldige functionaliteit, praktische aspecten en een stijlvolle uitstraling.

   Bij het kiezen van gerechten moet rekening worden gehouden met de eigenschappen en eigenschappen van materialen.

   Keramische producten tolereren geen extreme temperaturen.. Er mogen geen keramische vormen op de kookplaat worden geplaatst of open vuur. Desondanks zijn er veel vraag naar dergelijke modellen. Het is handig om verschillende gerechten erin te bakken.

   Porseleinen serviesgerechten onderscheiden zich door hun esthetiek en charme. Luxe porselein ziet er geweldig uit bij het serveren van een tafel. Porseleinschotels kunnen in de vaatwasser worden gewassen en worden gebruikt tijdens het koken in de magnetron.

   Medische siliconen, die worden gebruikt bij de vervaardiging van siliconen keukengerei, is een veilig materiaal. Daarom heeft elk product uit de lijn van siliconenmodellen het gemak en de praktische bruikbaarheid. Maar er moet aan worden herinnerd dat het materiaal een slechte weerstand tegen hitte heeft.

   De verscheidenheid aan vormen is net zo groot als de verscheidenheid aan gerechten.

   Allereerst moet de vorm voor koken worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeuren en voorkeuren. Bij het bakken van gerechten kunt u niet alleen muffins en taarten bakken, maar ook vlees of appels. Je kunt niet bang zijn dat de producten aan de oppervlakte blijven of verbranden. Voor salades zijn saladekommen van verschillende vormen en kleuren. Ze zijn nog steeds handig om een ​​gezond ontbijt te bereiden en te gebruiken bij het bereiden van kleine porties gerechten.

   Tegenwoordig is de fabrikant Villeroy & Boch een van de meest elite. Binnen het bereik van dit bedrijf zijn er modellen en producten voor elke smaak. Producten van hoge kwaliteit zijn zeer betrouwbaar en duurzaam, waardoor de levensduur van gerechten jarenlang toeneemt.

   Je kunt meer leren over een van de lijnen van Villeroy & Boch-gebruiksvoorwerpen uit de onderstaande video.

   Schrijf een reactie
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

   mode

   schoonheid

   betrekkingen