aardewerk

TalleR-gerechten: voor-, nadelen en variëteiten

TalleR-gerechten: voor-, nadelen en variëteiten

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. kenmerken
 2. Voors en tegens
 3. species
 4. Hoe te kiezen?
 5. beoordelingen

Potten, pannen en ander keukengerei zijn een belangrijk onderdeel van elke keuken. Deze huishoudelijke artikelen moeten van hoge kwaliteit zijn. Goede gerechten - niet alleen een symbool van comfort. In de potten, pannen en stoofschotels creëren de huisvrouwen culinaire meesterwerken die worden geserveerd voor familiediners of belangrijke feesten. TalleR biedt een verscheidenheid aan gerechten gemaakt van gietijzer, aluminium, roestvrij staal, verschillende legeringen, met of zonder coating.

kenmerken

TalleR-gerechten kunnen worden geselecteerd op basis van hun eigen voorkeuren of het type bord, en rekening houdend met het gezinsbudget. Geschikte gerechten zullen geschikter zijn om te koken, en de gerechten erin zullen lekkerder zijn.

Het stilistische ontwerp van de sets is als streng, Engels, met beknopte vormen en doordachte details gepositioneerd. TalleR LTD wordt gekenmerkt door rijke ervaring in de vervaardiging van gerechten. De ondernemingen gebruiken geavanceerde technologieën en de kwaliteit van de producten krijgt veel aandacht. Het aanbod aan de koper is breed, maar roestvrijstalen keukensets hebben een bijzondere reputatie. TalleR gebruikt 18/10 staal voor deze lijn.

Producten van dit merk staan ​​bekend om zijn sterkte-eigenschappen, weerstand tegen roest, de afwezigheid van schadelijke onzuiverheden in de samenstelling. Het assortiment van de betreffende fabrikant omvat niet alleen servies, maar ook bestek, messensets en diverse interieurartikelen.

Naast roestvrijstalen gerechten bevat de catalogus van het bedrijf ook sets antikleefaluminium en gietijzeren producten. Aluminium verschilt van roestvrij staal door uniforme verwarming en coating "Teflon Platinum Plus" draagt ​​bij aan de basis van non-stick-eigenschappen. In het gietijzeren bestek hebben de meesten met succes gerechten bereid die moeten worden gestoofd of gestoofd.

Naast de hoofdlijn heeft TalleR sets van siliconen keukengerei die van hoge kwaliteit zijn. Ze ondersteunen een breed temperatuurbereik. De sets zijn geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten, zowel in ovens als in magnetrons. Vormen behouden hun plasticiteit na gebruik in diepvriezers. Het assortiment van het bedrijf is breed, voor iedereen zijn er ideale voorbeelden voor het bereiden van je favoriete eten.

Producten zijn gemakkelijk te gebruiken, volg gewoon de eenvoudige instructies voor het gebruik ervan.

Simpele aanbevelingen zullen helpen om een ​​aantrekkelijk uiterlijk en functionaliteit van het gekochte product te behouden.

aluminium
Gietijzer
silicium

Voors en tegens

Wanneer producten van een bepaalde fabrikant in beschouwing worden genomen, worden zowel de positieve als de negatieve kanten van het product in aanmerking genomen. TalleR-producten hebben geen onredelijke voordelen.

 • Alle modellen gerechten moeten zijn uitgerust met een deksel met een stoomopening. Bij de productie van deze onderdelen wordt hittebestendig glas gebruikt.
 • Gerechten gemaakt van populair roestvrij staal of aluminium hebben een optimale dikte van 0,6 cm.
 • De bodem van de tanks verdeelt de warmte correct. Op de meeste exemplaren is het zo ontworpen dat het geschikt is voor inductiekoken.

De binnenkant van de roestvrijstalen pannen is voorzien van labels voor het volume. Het is erg handig bij gebruik in horecagelegenheden en ook thuis bij voorbereidingen voor de toekomst.

Alle items zijn eenvoudig te bedienen.. Slechts enkele gerechten vereisen extra zorg, maar dit zijn de eigenschappen van de materialen die voor hun productie worden gebruikt. Om bijvoorbeeld het originele uiterlijk van de gietijzeren koekenpan te behouden, moet er rekening mee worden gehouden dat er bij de dagelijkse verzorging geen gebruik van wasmiddelen voor nodig is.Spoel de vaat af met warm water en veeg droog met een droge handdoek.

Voor keukengerei met lange gebruiksduur de binnenkant wordt aanbevolen om met vet te worden behandeld. Het vult de poriën die aanwezig zijn in de structuur van de pan. Het wordt aanbevolen om de verwerkte artikelen te verzenden in de voorverwarmde oven, waar je het ongeveer een half uur moet bewaren.

Nog steeds mogelijk tafelgerei behandeling met tafelzout, die in een uniforme laag wordt gegoten en daarin minstens een uur wordt gecalcineerd. Gebruik een nieuwe gietijzeren pan alleen na al deze manipulaties.

Zelfs na dergelijke manipulaties blijft er in de gietijzeren pannen na het koken een zwarte patina achter die erg moeilijk van het oppervlak te verwijderen is. Om het te verwijderen, kunt u een metalen schraper of een stijve borstel gebruiken. Dit schoonmaken is toegestaan ​​na elk gebruik.

Het product van gietijzer zal het originele uiterlijk alleen lang hebben als alle aanbevelingen worden opgevolgd.

species

De algemene classificatie omvat de scheiding van keukengerei in de volgende categorieën:

 • keuken;
 • eetkamer;
 • voor opslag;
 • hulpstof.

Het belangrijkste TalleR-assortiment omvat keukengerei. Zonder koken is koken onmogelijk, thuis of professionele keuken is een van de belangrijkste accessoires.

Pannen worden gepresenteerd in een verscheidenheid aan opties, ze zijn geschikt om op het fornuis te bakken of in de oven te gebruiken. De fabrikant produceert braadpannen verschillende basis, diameter, diepte, handgrepen, antiaanbaklaag, de aanwezigheid of afwezigheid van een dekking.

Een ander soort pannen - vuurpotten. Het doel van deze producten is smaller, maar ze zijn ook geschikt voor gebruik op het fornuis en in de oven.

Voor ovens zijn bedoeld bakken. Deze metalen platen hebben lage zijkanten, ideaal om te bakken.

  Het grootste assortiment TalleR-gebruiksvoorwerpen - pannen. Zonder hen, kook geen eerste gangen, vlees, gestoofd fruit, pasta. Onder elk gerecht is soms een aparte pan nodig, dus in de keuken zijn er meerdere. TalleR biedt sets voor 4, 6, 8 items. Een set van 4 items is een zeer populaire product online winkel. De fabrikant van pannen verschilt niet alleen qua doel, maar ook qua materiaal.

  Pollepels, waterkokers, melkkannen hebben een klein volume, maar diepe steelpannen die geschikt zijn voor het bereiden van snelle gerechten of het koken van melk en water.

  Een van de kleine onderdelen van de catalogus van TalleR is een verscheidenheid aan bakvormen voor brood en broodjes. Vormen voor cakes en taarten zijn niet erg divers, maar ze zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. In dezelfde lijn van de catalogus vindt u potten om te bakken.

  Andere keukenbenodigdheden worden in een catalogus in een aparte categorie gecombineerd, maar zonder dat koken in de keuken ook onmogelijk is:

  • verschillende kommen;
  • raspen;
  • mortel;
  • scherm;
  • skimmers;
  • pollepels;
  • rollende pinnen;
  • messen;
  • scharen;
  • hamers voor het verslaan van vlees.

  Hoe te kiezen?

  Universele regels voor de inrichting van de keuken zijn niet beschikbaar, elk kiest sets op basis van hun behoeften. Voor sommigen lijkt deze keuze niet essentieel, maar het is belangrijk voor eigenaren van kleine keukens. Ze moeten niet volgestopt zijn met onnodige items. In de basisset kunt u items opnemen, zonder welke u zelfs het eenvoudigste voedsel niet kunt bereiden. Handige apparaten zijn onder meer:

  • pannen;
  • braadpannen;
  • messen;
  • snijplanken.

  Kookpotten in de keuken moeten van een andere grootte zijn. TalleR biedt sets met items waarin de containers in elkaar worden gevouwen. Dergelijke sets zullen een minimum aan ruimte innemen in de kast. In de keuken kan aanwezig zijn en verschillende pannen, apart gekocht. Een verplicht kenmerk is hun dikke bodem en esthetische uitstraling. Het aantal potten is gerelateerd aan het aantal mensen in de familie en varieert van 2-3 tot 5 of meer items.

  Professionals adviseren potten met een transparant deksel. Ze zijn handig om het kookproces te regelen.

   Braadpannen - gerechten om te braden, zonder die ook niet in de keuken kunnen. Bakplaat aanbevolen te hebben ten minste twee, waarvan er één met hoge zijden en een deksel, en de andere - een crêpe-maker, met lage zijden. TalleR biedt pannen met afneembare handgrepen. Objecten kunnen zowel op het fornuis als in de oven worden gebruikt.

   Het beste materiaal voor de vervaardiging van pannen is gietijzer. De fabrikant biedt niet-klevende gietijzeren producten, waarvan de duurzaamheid al decennia wordt berekend. Dergelijke gebruiksvoorwerpen zijn vaak zelfs geërfd.

   Kookgerei is ook nodig in elke keuken. De TalleR-vormen verschillen wat betreft het gebruikte materiaal en het beoogde gebruik. Kits kunnen 1-2 producten of een tiental verschillende items bevatten. Mogelijke fabricagematerialen - kunststof, metaal, siliconen.

   Een van de nieuwe producten in de wereld van keukengerei is siliconen snijplanken. Ze wassen gemakkelijk, verschillen in een antislip oppervlak. Het item kan worden opgerold, het neemt niet veel ruimte in beslag in de kast. Professionals adviseren om niet te letten op goedkope siliconenborden. Ze zullen niet lang dienen, als ondermaats.

   Om echt alleen de benodigde items te kopen, kun je voor het eerst een minimale set halen. Het is belangrijk om eerst te wennen aan het standaardkeukengerei en later verschillende nuttige dingen te kiezen die, als ze op de juiste manier worden gebruikt, dienen om het werk in de keuken te vergemakkelijken.

   beoordelingen

   Adviezen over de gerechten die TalleR varieerde. Pannen adviseren bijvoorbeeld om 86% van de kopers te kopen. Ze ontvingen de volgende kenmerken:

   • kwaliteit;
   • duurzaamheid;
   • design;
   • gemak;
   • veiligheid.

    Velen waarderen de veelzijdigheid van roestvrijstalen pannen die geschikt zijn voor alle kachels, inclusief inductie. Van de tekortkomingen van items zijn gemarkeerd volume pennen. Ze nemen vrij veel plaats in kleine kluisjes. De afvalmarkeringen die door de fabrikant zijn geadverteerd, worden na een paar gebruiksdoelen van objecten letterlijk gewist.

    Er zijn weinig beoordelingen van experts over de potten, maar onder de meer positieve die worden opgemerkt duurzaamheid, gemak, schoonheidsproducten. In de pannen van deze fabrikant geen voedsel verbranden. Van de tekortkomingen wijzen experts op de hoge kosten van de kits. Er worden meer pennen verwarmd, dus overstag gaan is nodig om gerechten uit de kachel te verwijderen.

    TalleR-braadpannen zijn ook geschikt voor verschillende kookoppervlakken, waaronder inductiekookplaten. Op de pan gezien de meest negatieve beoordelingen. Gebruikers klagen over een antikleeflaag die snel loslaat. Voedsel brandt in pannen, items zijn moeilijk schoon te maken.

    TalleR-waterkokers worden niet aanbevolen voor de aanschaf van een paar, omdat ze snel worden bedekt met roest, een bloem van onbekende oorsprong, die op geen enkele manier wordt gewassen.

    Gebruikers van TalleR-messen beschouwen het als mooi en in tegenstelling tot dummies roesten ze niet. Het is waar dat marketeers ze adverteren als zelfscherpend, maar de meest gewone items worden bot, maar ze zijn gemaakt van goed staal.

    Adviezen over de fabrikant TalleR set, ze zijn heel verschillend. Het merk is populair, zowel bij huishoudelijk gebruik als bij restauranthouders, en laatstgenoemden kiezen vaak voor gebruiksvoorwerpen van professionele fabrikanten van keukengerei. TalleR biedt kwaliteitsproducten die worden vervalst door gewetenloze bedrijven.

    Vertegenwoordigers van het bedrijf gaan altijd op pad om kopers te ontmoeten die defecte goederen hebben gekregen en om verliezen te vergoeden of om kwaliteitsartikelen aan te bieden ter vervanging van het huwelijk.

    Zie de volgende video voor een overzicht van de Taller-set.

    Schrijf een reactie
    Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

    mode

    schoonheid

    betrekkingen