aardewerk

Tefal gerechten: een verscheidenheid aan modellen

Tefal gerechten: een verscheidenheid aan modellen

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
  1. Functies en voordelen
  2. Overzicht van populaire sets
  3. Klantrecensies

Het bedrijf Tefal is er al lang in geslaagd om zich te vestigen als een fabrikant van hoogwaardige en duurzame producten tegen betaalbare prijzen. Vrijwel elke huisvrouw gebruikte minstens eenmaal de pannen of pannen van het bedrijf om te koken. In ons artikel zullen we kijken naar de kenmerken en voordelen van het servies van het merk, de meest populaire sets beschrijven en de feedback bekijken die door klanten op internet is achtergelaten.

Functies en voordelen

Tefal geeft om zijn reputatie, dus alle apparaten worden zorgvuldig gecontroleerd en getest in elke productiefase, zodat de koper het beste product voor de bereiding van gezonde gerechten kan krijgen. Professionele ontwikkelaars en moderne technologieën zorgen niet alleen voor de hoge kwaliteit van de gerechten, maar ook voor een lange levensduur. Het bedrijf geeft 10 jaar garantie op alle producten, wat veel zegt.

Voor de vervaardiging van producten gebruikt het merk hoogwaardige roestvrijstalen kwaliteit 18/10, die de optimale verhouding van chroom en nikkel bevat. De eerste voorkomt het optreden van corrosie, de tweede stelt u in staat de modellen een ideale vorm te geven.

Elk product is uitgerust met een antikleefcoating, die op verschillende manieren wordt getest op vrijgave voor slijtvastheid voordat deze wordt vrijgegeven. Het oppervlak stelt je in staat te koken zonder een druppel olie.

Sommige modellen zijn uitgerust drielaagse inductielaag HIBB-technologie. Het kenmerk is de aanwezigheid van een aluminiumlaag tussen de toplaag en de bodem, die zorgt voor een uniforme en snelle opwarming van de producten. Dankzij een unieke technologie vindt het vervaardigen van gerechten plaats door naadloos lassen, wat vervorming van pannen en potten voor een lange tijd voorkomt.

Andere Tefal-modellen zijn uitgerust met een DURABASE-technologiebodem. Op de achterkant van pannen, pannen en potten kunt u speciale stralen vinden die zorgen voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de warmte door het hele product. Dit type bodem voorkomt het optreden van vervorming door oververhitting als gevolg van de verhoogde weerstand tegen hoge temperaturen.

Opgemerkt moet worden dat gerechten op basis van DURABASE-technologie niet worden gecombineerd met inductiekookplaten.

Tefal-producten vervaardigd na 2000 zijn uitgerust speciale indicator Thermo-Spot, verantwoordelijk voor het aanpassen van de optimale verwarmingstemperatuur. Het ziet eruit als een rode cirkel met een lichter gearceerd patroon. Tijdens het verwarmen wordt het patroon, wanneer de temperatuur de onderkant van 180 graden bereikt, geleidelijk donkerder totdat de cirkel een uniforme rode tint krijgt.

Als de temperatuur het kritieke niveau van 240 graden overschrijdt, wordt het cijfer opnieuw weergegeven op de indicator, echter in een omgekeerde schaduw. Dit is een signaal om te stoppen met koken en de pan uit het vuur te verwijderen.

Een ander voordeel van Tefal-producten is de aanwezigheid van een afneembaar handvat op modellen van sommige series.. De bruikbaarheid van deze functie is door de jaren heen bewezen en met de tevreden reacties van huisvrouwen. Ergonomische vorm biedt gemak en betrouwbaarheid van fixatie. Het handvat is stevig aan het apparaat bevestigd en kan zo nodig eenvoudig worden verwijderd door op een knop te drukken. Het product is ontworpen voor hittumniveaus tot 240 graden.

De mogelijkheid om het handvat te verwijderen geeft Tefal gerechten veel voordelen. Allereerst het gemak van opslag. Nadat u de hendel hebt verwijderd, kunt u de pannen, pollepels en stoofschotels voorzichtig in elkaar schuiven en op de plank leggen en de hendel in het kleinste product plaatsen. Zorg ervoor dat de apparaten niet veel ruimte in beslag nemen.Het tweede voordeel van de afneembare handgreep is de mogelijkheid om pannen en steelpannen te gebruiken voor het bereiden van gerechten in de oven, ze passen gemakkelijk in elke unit.

Plaatsing in een vaatwasser, waar elke centimeter belangrijk is, zal compacter zijn. Het handvat kan in het bestekvak worden geplaatst.

Gerechten van dit type zijn vooral handig voor gezinnen met jonge kinderen die alles proberen aan te raken. Door het ontbreken van handvatten kunnen ze de pan niet grijpen en per ongeluk omdraaien, wat het werk van de moeder enorm vergemakkelijkt en de veiligheid van het kind waarborgt.

Opgemerkt moet worden dat Alle merkfabrieken van Tefal voldoen volledig aan de internationale normen voor de kwaliteit van de productie ISO 14001 en EU-verordening nr. 1907/2006. Ze bieden een garantie dat het bedrijf zorgt voor het minimaliseren van de negatieve impact van planten op de natuur, en dat het merk zich ertoe verbindt zorgvuldig het gekochte materiaal en componenten te bewaken, namelijk de garantie dat er geen schadelijke ingrediënten in hun samenstelling aanwezig zijn. Op een doos met alle producten van het merk Tefal staat een eco-tag "Gezondheid & Milieu".

Het logo betekent dat het bedrijf geen perfluoroctaan, cadmium, lood en andere zware metalen zuur aan het product toevoegt, wat te vinden is in het glazuur van sommige gewetenloze fabrikanten.

Overzicht van populaire sets

Het bedrijf biedt verschillende series van hoge kwaliteit en stijlvol design. Alle producten zijn compatibel met elk type kookplaat, inclusief inductie. Pannen hebben een Termo-spot-indicator.

Tefalaroma

Keukengerei Tefal Aroma zal een geweldige hulp zijn voor elke gastvrouw. De potten hebben een diameter van 20 en 24 cm, een pollepel - 20 cm .De producten zijn gemaakt van gegoten aluminium, waardoor het mogelijk is om voedsel langer warm te houden na het koken. De dikke bodem en wanden maken het gebruik van apparaten voor het bakken van gerechten in de oven mogelijk. Interne coating met vervaardigde antikleefeigenschappen op technologie Titanum extra en bevat titaniumdeeltjes, het voorkomt oppervlaktecontaminatie en biedt eenvoudig onderhoud en reiniging.

Modellen aan beide zijden zijn uitgerust met comfortabele spuitmonden voor het aftappen, evenals een meetschaal op de binnenmuur. Van bijzonder belang is een deksel met een verlengde handgreep die verticaal kan worden geplaatst.

Aromapannen hebben een diameter van 22,24 en 26 cm. Met de interne anti-aanbaklaag van Titanium kunt u producten zonder druppel olie braden.

Comfortabele mondstukken aan de zijkanten van de behuizing zijn ontworpen om overtollig vocht af te tappen. Naast de langwerpige hoofdgreep is er een klein handvat voor meer gebruiksgemak.

Ingenio

Deze lijn bestaat uit 4 sets.

Een overzicht van gerechten van Tefal Ingenio, zie hieronder.

PTFE

Het bestaat uit drie items: aluminium pannen 24 en 28 cm en een afneembare handgreep. Het binnenoppervlak bestaat uit vier lagen, die zorgen voor een verhoogde sterkte van de producten en weerstand bieden tegen mechanische schade. De antikleefeigenschappen van de apparaten stellen u in staat om gezond voedsel te koken. Er is ook een uitgebreide set met een extra 24 cm steelpan en een universele cover van 28 cm die geschikt is voor elk model. Het wordt alleen gecombineerd met een gas- en elektrisch fornuis.

fijnproever

De collectie omvat twee pannen met een diameter van 22 en 26 cm en een afneembare handgreep. De apparaten zijn gemaakt van roestvrij staal, hebben een verhoogde sterkte en antikleefcoating met een verhoogde kras- en snijweerstand, waardoor tijdens het koken een metalen spatel kan worden gebruikt. De rode indicator Thermo-Spot geeft het niveau van verwarmingsapparaten weer. Producten worden gecombineerd met elk type kookoppervlak.

glazuur

De set bestaat uit 10 items: een steelpan - 24 cm, een pollepel - 18 cm, een grillpan - 27 cm, een bakplaat - 22 cm, een glazen deksel, een handvat, twee plastic afdekkingen en twee plastic scheppen. Expert pro coating is gemaakt van keramiek en heeft verbeterde antikleefeigenschappen. De buitenste laag van geëmailleerde chocoladekleur van hoge kwaliteit is niet bang voor oververhitting. Producten uit de collectie kunnen selectief worden gekocht, afhankelijk van uw behoeften. Apparaten zijn alleen geschikt voor gas- en elektrische kachels.

inductie

De set bevat een bakplaat met een diameter van 24 cm, een wok - 28 cm, een emmer - 20 cm, afdekkingen voor elk apparaat met een magnetisch handvat, een plastic deksel voor de emmer, een verwijderbaar handvat en een spatel. Inside Expert Expert-coating heeft hoge antikleefeigenschappen., De buitenkant is gemaakt van zwart aluminium en heeft bovendien een stalen schijf aan de onderkant, voor een nog snellere verwarming. Covers van glas zijn uitgerust met een rubberen rand, die bijdraagt ​​aan een goede pasvorm in de pan. De apparaten zijn compatibel met elk type plaat.

Jamie Oliver

Deze serie heeft drie sets.

geborsteld

De collectie omvat twee potten met deksels van 20 en 24 cm, evenals een pollepel met een deksel van 16 cm. De borden zijn gemaakt van roestvrij staal, de metalen behuizing is versierd met een zwarte matte streep. Ergonomisch gevormde handgrepen worden niet warm tijdens het koken en zijn stevig aan het lichaam bevestigd. De drielaagse bodem van roestvrij staal, aluminium en magnetisch staal zorgt voor een snelle en uniforme verwarming. Apparaten zijn compatibel met alle platen.

gegoten

De set bevat een grillpan van 27 cm, een wok van 30 cm, klassieke 20,24 en 28 cm pannen gemaakt van gegoten aluminium. De producten zijn licht in gewicht en handig in gebruik. De verdikte bodem is uitgerust met een metalen schijf die kunt u koken op een inductiefornuis. Het binnenoppervlak is gegolfd, met antikleefeigenschappen en titaniumdeeltjes in de samenstelling maken het mogelijk producten zonder olie te bereiden. Ergonomisch roestvrijstalen handvat stevig bevestigd aan het lichaam. Aan beide kanten zijn er spuitmonden voor aftappen.

hoofdstroom

Deze set bevat een stoofpan van 25 cm, een lepel van 16 cm en twee pannen van 20 en 24 cm Elk product is uitgerust met een glazen deksel met zijgaten op de rand om de vloeistof gemakkelijk af te voeren. Op de binnenmuren van de potten bevindt zich een meetschaal. Ergonomisch gevormde handgrepen maken het gemakkelijk om apparaten te verplaatsen. De gerechten zijn gemaakt van roestvrij staal van topkwaliteit De binnenlaag van Prometal pro maakt het gebruik van metalen spatels mogelijk tijdens het koken. Dankzij de stalen schijf aan de onderkant kunnen de pannen worden gebruikt. op alle soorten kookplaat.

expertise

De set van deze serie bestaat uit: klassieke pannen - 21,24,26 en 28 cm, pannenkoekenpan - 25 cm, wok - 28 cm, grill - 26 cm, pan - 20 cm met deksel, stoofpan - 26 cm met deksel. Alle producten zijn exclusief, gepatenteerde technologie Titanium Hard Base, wat de aanwezigheid van een dikke bodem met deeltjes titanium in de samenstelling aangeeft. De fabrikant beweert dat de gerechten in deze serie tot 30 jaar meegaan. Antikleefcoating biedt niet alleen het gemak van koken, maar ook het gemak van het wassen van apparaten. Deskundigheidsmodellen worden gecombineerd met elke soort kookplaat.

intuïtie

De set van deze lijn bevat twee pannen van 20 en 24 cm en een pollepel van 16 cm .De producten zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn uitgerust met een dikke, ingekapselde bodem, die zorgt voor uniforme en snelle verwarming. De behuizing is bestand tegen vervorming en schade. Glazen afdekkingen hebben een speciale opening voor stoom. De randen van de potten hebben kleine holtes voor het legen van de vloeistof. Op de binnenmuur bevindt zich een meetschaal. Gecombineerd met elke soort kookplaat.

Klantrecensies

Gebruikers spreken nogal positief over de merkproducten van Tefal. Hoogwaardig kookgerei maakt het kookproces een waar genoegen. Dankzij de duurzame behuizing van de producten, comfortabele handvatten met een ergonomische vorm en antiaanbaklaag kunt u snel smakelijke en gezonde gerechten bereiden. Eenvoud in zorg en opslag van apparaten wordt opgemerkt, vooral het betreft modellen met de afneembare handgreep die niet veel plaats inneemt. De Thermo-Spot-indicator helpt veel mensen om de mate van verwarming van de pannen te bepalen, wat het werk gemakkelijker maakt. Shoppers zijn dol op de Tefal-sets en bevelen ze aan vrienden aan.

Het enige nadeel van sommige gebruikers is het probleem van het koken van roereieren. Om een ​​of andere reden blijft dit gerecht vaak in de pan plakken. Voor de rest zijn er geen klachten.

Schrijf een reactie
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

mode

schoonheid

betrekkingen