aardewerk

Lefard-schotels: productlijnreview

Lefard-schotels: productlijnreview

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. verzamelingen
 2. Interieurartikelen
 3. Hoe te kiezen?
 4. Hoe te zorgen?

Mooie stijlvolle gerechten trekken de aandacht en dienen als de finishing touch voor elk interieur. Als je je smaak wilt bewonderen, kies dan voor kwaliteitsfabrikanten, origineel ontwerp en goede materialen. Al deze kwaliteiten zitten in het ware merk Lefard.

verzamelingen

Het bedrijf Lefard houdt zich bezig met de productie van serviezen en interieurartikelen van porselein en keramiek. De productie is volledig in de fabriek gemaakt, in overeenstemming met moderne en traditionele technologieën voor het roosteren en schilderen van gerechten. Het bedrijf is gevestigd in China, dit land staat bekend om zijn eerbiedwaardige houding tegenover porselein. Hier verscheen dit materiaal voor het eerst en lange tijd was China de belangrijkste leverancier van porseleinen gebruiksvoorwerpen over de hele wereld.

Tegenwoordig zijn Lefard-gebruiksvoorwerpen te vinden in elke speciaalzaak, zowel online als offline. Het merk produceert veel collecties:

 • Engeland Collectie;
 • Koreaanse roos;
 • "Flower Symphony";
 • "Soera";
 • "Oriental Tale";
 • blanco;
 • "Witte vormen" en anderen.
"Oriental Tale"
"Witte vormen"

Engeland collectie

Dit is de belangrijkste en een van de meest interessante, populaire verzamelingen gerechten. Het presenteert theeserviezen, koffie- en theeparen, sets borden en fruitborden. Een onderscheidend kenmerk van deze collectie is fijn porselein, prachtige klassieke tekeningen voor elke smaak (helder, neutraal of nauwelijks merkbaar). De Engelse collectie bevat ook andere series, bijvoorbeeld The Charm of Summer of Melody.

"De charme van de zomer"
"Melody".

Koreaanse roos

De collectie is voortreffelijk, delicaat en mooi. Je kunt er elk dienend item in vinden: thee- en koffieparen, dinersets, theepotten, fruitmanden, saladekommen. Elk item is gemaakt van hoogwaardig ivoor-porselein en versierd met een traditioneel Koreaans rozenpatroon in delicate bruine en roze tinten.

Vergulden en reliëfranden maken dit gerecht nog aristocratischer.

"Flower Symphony"

Het is zowel lichtheid als originaliteit. Alle items in deze collectie zijn gemaakt in wit met goud op de gebogen randen. De covers zijn gemaakt in de vorm van rozenknoppen, de schotels hebben de vorm van bloemblaadjes. In het assortiment zijn, naast theeserviezen en koffieparen, suikerkommen, cakekoffers met deksels, snoep- en fruitschaal, theepotten, potten.

"Sura"

Dit zijn gerechten met een ongewoon mooi ontwerp in de vorm van uittreksels uit de Koran, traditionele patronen, vergulding en groene achtergrondkleur. Thee paar of een ander item uit deze collectie zal een goed cadeau zijn voor degenen die de islam eren. De inscripties op de objecten zijn gemaakt in het Arabisch, versierd met goud of zilver.

Blanco

De collectie bestaat uit een groot aantal verschillende gerechten met een witte kleur. Kopjes, schotels, borden, koffiekopjes, schalen, enzovoort zijn versierd met mooie vergulding en getextureerde patronen die een roos imiteren. De vorm van de gerechten is klassiek, maar het ontwerp zelf is vrij interessant en niet-banaal.

Naast het bovenstaande biedt Lefard niet-klassieke collecties aan, bijvoorbeeld gerechten met katten. Moderne laconieke vormen, originele tekeningen van katten en katten, felle kleuren - dergelijke gerechten zullen een leuk geschenk zijn voor diegenen die van iets ongewoons houden.

Maar u kunt ook elke dag de originele budgetmokken voor het merk vinden., verschillende gerechten van verschillende grootte (bijvoorbeeld voor pannenkoeken, met een deksel), sockets, sets kindergerechten met thematische tekeningen, baden voor sponzen, koffiezetbekers.

Thee- en koffieparen zijn beschikbaar voor 2, 4, 6 en 8 stuks. Alle waren zijn verpakt in een dichte mooie kartonnen doos met een bedrijfsembleem.

Interieurartikelen

Naast servies, bekers en theepotten produceert Lefard een verscheidenheid aan interieurartikelen: beeldjes, kandelaars, juwelendoosjes, servethouders. Het assortiment bevat accessoires in klassieke stijl. (kleine beeldjes, sneeuwballen), beknopt streng of ongebruikelijk interessant, bijvoorbeeld een kandelaar gemaakt van aluminium en glas.

Ook in de collecties worden vazen, interessante tafelklokken en traditionele piggy-vormige spaarvarkens gepresenteerd.

Kerstdecoraties, geheel gemaakt van porselein of gedeeltelijk, zien er interessant uit. Hier vindt u een verscheidenheid aan beschilderde ballen, speelgoed in de vorm van kerstbomen, sneeuwpoppen, sneeuwvlokken, snoep. Het gecombineerde speelgoed wordt gepresenteerd in de vorm van poppen met zachte benen en handvatten.

Bestek en glazen zijn ook te vinden in de collecties van dit merk, evenals stijlvolle accessoires voor de keuken (onderzetters voor warm water, pickups, sponsbaden, trays en meer).

De kosten van kookgerei variëren van 3000 tot 30.000 roebel voor 12-26 items. Prijs is afhankelijk van de collectie, porselein, het aantal personen. Dagelijkse mokken kunnen worden gekocht voor de prijs van 300 tot 1500 roebel. Een mooi koffiepaar uit de elite-collectie kost 1000 - 2000 roebel.

Hoe te kiezen?

Kwaliteitsvolle porseleinen gerechten zijn gemakkelijk te kiezen. vooral, om een ​​paar basisregels te kennen.

 • Deze porseleinkleur heeft schakeringen van helder wit tot ivoor, maar niet grijs. Kookgerei grijsachtig - een teken van vervalsing en slechte kwaliteit.
 • Porselein is een subtiel en "melodisch" materiaal. U kunt het geluid controleren door met een dunne houten stok op de rand van de schaal te tikken. Het geluid moet dun en sonoor zijn.
 • Kwaliteitsporselein is altijd dun, maar duurzaam. Hij kan zelfs een beetje schijnen.
 • Porseleinen schalen moeten perfect glad zijn, zonder de minste knobbels en chips. Als ze verschijnen, heb je een huwelijk.
 • Echt porselein is nooit volledig bedekt met patronen, zodat het materiaal zelf duidelijk zichtbaar is.
 • Alle gerechten moeten gelijkmatig op een plat oppervlak staan, geen afbrokkeling tussen de bodem en de tafel.

Met dergelijke ongecompliceerde manipulaties kunt u in de winkel kiezen voor gerechten van hoge kwaliteit. Trouwens, de plaats van aankoop zelf moet ook overeenkomen - het is onwaarschijnlijk dat goed China op de markt te vinden is of in een onbekende winkel met een slecht licht en een slechte selectie. Lefard-gerechten zijn alleen te vinden in de beste winkels en op grote online platforms die zijn gespecialiseerd in gerechten en interieurartikelen.

Porselein is een prachtig materiaal, het is sterk en duurzaam. Daarnaast zullen prachtige porseleinen gerechten elk feest versieren, zelfs een eenvoudige familiethee. De koffie- en theeservice van Lefard-porselein is een uitstekend geschenk voor elke persoon.

Hoe te zorgen?

  De porseleinen schaal moet met zorg worden behandeld, maar het is niet moeilijk om er voor te zorgen. Het is mogelijk om de vaat op de gebruikelijke manier te wassen of in de vaatwasser, als de fabrikant hierover informatie heeft. Sommige soorten tekeningen op porselein kunnen na de vaatwasser worden beschadigdlees daarom altijd de memo van een specifieke set porselein. Dit geldt vooral voor met de hand geschilderde items.

  Wasmiddel kan gewoonlijk worden gebruikt, maar niet schurend, om de vergulding of het patroon niet te beschadigen. By the way, gerechten met goud of zilver verf kunnen niet worden gebruikt in een magnetron.

  Dure fijne porselein moet alleen met de hand worden gewassen zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Na het wassen kunt u de vaat afvegen met een zachte doek zodat er geen vocht, vlekken en vlekken op zitten.

  U kunt het theestel van Lefard van dichterbij bekijken.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen