aardewerk

Alles over Duitse gerechten

Alles over Duitse gerechten

doe mee aan de discussie

 
De inhoud
 1. Functies, voor- en nadelen
 2. Overzicht fabrikanten
 3. Selectieregels
 4. beoordelingen

Kookgerei is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Het wordt vaak aanbevolen om producten te gebruiken die in Duitsland zijn vervaardigd. Maar het is noodzakelijk om dit onderwerp goed te bestuderen om fouten en problemen te voorkomen.

Functies, voor- en nadelen

Vertrouwen of wantrouwen ten aanzien van individuele merken keukengerei wordt vaak en actief besproken. Veel bedrijven gaan naar de oorspronkelijke marketingstappen en verzekeren de volledige veiligheid van hun producten. In feite is het niet ongewoon om producten van lage kwaliteit te vinden die worden gemaskeerd door sonore namen. Praten over de "witte lijst" van Duits keukengerei zou moeten beginnen met het feit dat Slechts een paar bedrijven hebben inderdaad productie in Duitsland. Deskundigen vonden dat van alle soorten gietaluminiumgerechten tot het aandeel van fabrieken in Duitsland een maximum van 6% bestaat.

Op de tweede plaats komt het segment van roestvrije producten (ongeveer 1%). In andere categorieën is het aandeel van echte Duitse gerechten zelfs nog kleiner. Daarom is het uiterst moeilijk om geschikte producten te vinden. Als u echter wilt uitvallen wat voor professioneel gebruik is bedoeld, zult u zich moeten beperken tot zeer weinig merken.

Belangrijk: de overweldigende meerderheid van de Duitse bedrijven vindt zijn productie in China - maar strenge controle zorgt voor hoge kwaliteit.

Overzicht fabrikanten

Woll-merkproducten hebben in ons land een grote populariteit gewonnen. De volledige naam van dit bedrijf is Norbert Woll. Ze houdt zich bezig met de productie van gietpannen met een bijzonder duurzame antiaanbaklaag. In vergelijking met de producten van concurrenten zijn antikleefpotten Norbert Woll het meest perfect. De productie van gerechten onder dit merk is sinds 1979 gaande en al die tijd zijn er innovatieve oplossingen geïntroduceerd.

Metalen Woll-gebruiksvoorwerpen zijn soms grof, maar doordacht ontwerp. Het accentueert precies de belangrijkste voordelen van het eindproduct:

 • lange levensduur;
 • hoge kwaliteit;
 • uitstekende functionaliteit.

Het management van Norbert Woll zet zich in voor het waarborgen van maximale openheid van informatie.

Producten kunnen als een goed alternatief worden beschouwd. Fissler, ook bekend bij huishoudelijke consumenten. De Russische distributieorganisatie RAMO, die dit Duitse bedrijf in de Russische Federatie vertegenwoordigt, heeft een zeer uitgebreid distributienetwerk. Het is niet moeilijk om Fissler-producten te kopen, zelfs buiten de Russische hoofdstad. Het merk zelf is al sinds 1845 bekend en werd in 2007 erkend als het meest geavanceerde in Duitsland.

Fissler-gerechten worden gemaakt met behulp van moderne technologische ontwikkelingen. Verschillende modellen winnen constant solide internationale wedstrijden.

Het bedrijf heeft een nog langere geschiedenis. Zwilling. De volledige naam is Zwilling J.A. Henckels. De fabrieken zijn actief sinds 1731.

Lange tijd werden alleen messen onder dit merk geproduceerd. Sinds het begin van de 21e eeuw begint het bedrijf echter meer aandacht te besteden aan gerechten en keukenaccessoires. Om de productie uit te breiden, werden naast het creëren van eigen capaciteiten kant-en-klare merkondernemingen gekocht. Staub, Demeyere. Maar kwantitatieve groei is geen doel op zich - het bedrijf geeft altijd om stabiele kwaliteit.

Als u om de een of andere reden geen gebruik maakt van gewone staal- of blikschotels, dan kunt u op de waren van het merk letten. Silit. Het bestaat al sinds 1920 en steevast in al die tijd heeft het grote belangstelling getoond voor de nieuwste technische innovaties in de industrie. Nu opvallen modellen met de originele glas-keramische coating Silargan. Algemene voordelen van Silit zijn:

 • onberispelijk kwaliteitsniveau;
 • totale ecologische en sanitaire veiligheid;
 • werkbalans;
 • uniek ontwerp.

De kosten van producten van dit merk zijn echter aanzienlijk.

Leveringen naar Rusland zijn nog steeds relatief klein en het is nogal moeilijk om een ​​echte Silit te kopen.

En als u zich concentreert op de vraag in Duitsland zelf, zou u de voorkeur moeten geven aan producten WMF. De Duitsers kopen ze zelf overal - niet alleen in winkels, maar ook in gewone supermarkten.

Belangrijk: in ons land worden WMF-gerechten bijna nooit gevonden en meestal reizen ze naar de EU.

Deze voorkeur is heel begrijpelijk, het wordt uitgelegd:

 • uitstekend ontwerp;
 • waardige kwaliteit;
 • uitstekende functionaliteit.

Het bedrijf is actief sinds 1853. Bekijk de nieuwste collecties op de officiële website.

Maar zorg SKK verscheen relatief recent. De productie in zijn fabrieken begon in 1985. Net als de Woll wordt dit kookgerei met de hand gemaakt.

Alle afgewerkte producten zijn gecoat met een extreem duurzame antiaanbaklaag. Alleen SKK-kookgerei van aluminium wordt geleverd aan ons land.

Modellen van gietijzer en roestvrij staal worden niet officieel ingevoerd in de Russische Federatie.

Als consumenten gegoten aluminium containers nodig hebben, let dan op op BAF merkartikelen. Het bedrijf richtte zijn productie in de stad Fischbach.

BAF-producten kunnen niet pronken met prachtige ontwerpen. Soms wordt het zelfs beschouwd als eerlijk gezegd niet veeleisend, maar enorme structuren zijn van zeer hoge kwaliteit. BAF werkt bijna 100 jaar en heeft nu behoorlijk moderne technologieën. In het voordeel van dit merk en een uitstekende reputatie.

Aandacht verdient ook ELO-productendie al 85 jaar worden geproduceerd. Dit merk is goed bekend in Rusland en kan worden gekocht op elke binnenlandse hypermarkt. Echt Duitse origine interfereert niet met het handhaven van redelijke prijzen voor ELO-producten. Het bedrijf werkt zeer zorgvuldig en bewaakt de kwaliteit zo goed mogelijk.

Wat de Beem-producten betreft, hoewel ze veel later zijn geproduceerd dan de ELO-producten, levert het geen problemen op.

De fabriek in Hamburg is sinds 2012 actief Stahlberg. Het bedrijf past de modernste technologieën toe en produceert:

 • pannen;
 • emmers;
 • steamers;
 • ketels;
 • voedsel warmers;
 • Fondues en vele andere items.

Becker - Een Duitstalige naam voor 'bakker'. Het assortiment van het merk omvat kant-en-klare sets gerechten en enkele van zijn variëteiten voor de bereiding van verschillende gerechten.

Direct in de winkel van het bedrijf kunt u producten bestellen met bezorging in heel Rusland.

Ook vermeldenswaardig zijn de AMT Gastroguss-producten, waaronder:

 • gewone en pannenkoekenpannen;
 • Walky-talkie;
 • grills;
 • stoofschotels en pollepels;
 • eend pannen en pannen.

Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het totale aantal items in het bereik bereikt enkele honderden.

Voltooi de beoordeling op de markering Zillinger. Strikt genomen is dit geen Duits, maar een Oostenrijks bedrijf.

Maar de kwaliteit van zijn producten is niet inferieur aan de producten van andere bovengenoemde bedrijven.

Selectieregels

Selectie van servies van hoge kwaliteit voor de keuken is niet zo eenvoudig als het lijkt. De beschrijving van alle genoemde bedrijven geeft aan dat ze goede producten maken. Je moet echter niet alleen letten op het merk, maar ook op praktische kenmerken. Roestvrijstalen kookgerei is lang en bestand tegen mechanische schade. Het valt praktisch niet in onder invloed van lasten.

De pen van plastic of silicone levert veel voordeel op. Dergelijke handgrepen zijn veel handiger en comfortabeler gemaakt van metaal. Wat de staalsoorten betreft, is de beste optie een legering met de toevoeging van 18% chroom en 10% nikkel. Het is deze samenstelling die de kans op corrosie tot een minimum beperkt. Chroom-nikkelstaal reageert niet chemisch op voedselcomponenten.

Een belangrijke rol wordt gespeeld door bodemeigenschappen. Meerlaagse bodem helpt om meer op te warmen en de warmte langer te houden. Het zal zeer goed zijn als de hoes is inbegrepen in het pakket.Transparante deksels zijn bijzonder praktisch (ze maken het gemakkelijker om het koken te regelen).

Belangrijk: het is noodzakelijk om te controleren of een specifiek preparaat geschikt is voor werkzaamheden aan een inductiekookplaat.

Je kunt dit leren door een speciale markering. Maar om niet te riskeren, moet u de pan of pan extra met een magneet testen. Sommige modellen laten je water gieten zonder vergiet - dit is erg handig bij het koken van pasta. Ter informatie: als er binnenin een markering is van de hoeveelheid vloeistof die is gegoten, kunt u het recept nauwkeuriger volgen. En wanneer er een zwaar, strak deksel aan de bovenkant zit, is het beter om warmte en vocht binnenin de vaat te houden.

Materiaal is ook belangrijk. Gietijzer gedurende vele eeuwen is helemaal niet achterhaald en is uitstekend voor het blussen van voedsel. In gietijzeren containers branden producten bijna niet. Deze legering door de langzame verwarming en gelijkmatige warmteafgifte is ideaal voor langgare maaltijden. Gietijzer is zo lang mogelijk en stabiel. Zelfs de aanzienlijke belasting wordt gerechtvaardigd door de verbazingwekkende smaak van de bereidingsgerechten.

Aluminium heeft zijn populariteit verloren, omdat het vaak als niet echt bruikbaar materiaal wordt beschouwd. Dit metaal is vooral slecht voor scherpe en zure producten. Gerechten daarvan kunnen echter worden gebruikt om melk te koken.

Belangrijk: aluminium containers moeten dikker zijn. Zeer dunne wanden kunnen gemakkelijk worden beschadigd.

beoordelingen

Wat betreft de individuele modellen van Duitse gerechten, dan pannen Fissler Crispy Ceramic Classic conflicterende beoordelingen veroorzaken. Hoewel in de beschrijving wordt vermeld dat stalen messen kunnen worden gebruikt, is het in feite gecontraïndiceerd. Zelfs met hun zorgvuldig gebruik kunnen chips heel snel verschijnen. Er wordt echter op gewezen dat het gemakkelijk is om voedsel in dergelijke pannen te koken, dat het lekker en gezond is. Er is geen speciale noodzaak om zonnebloemolie te gebruiken.

Opmerking: sommige consumenten hebben dat opgemerkt Dit model verdraagt ​​zelfs stijve schouderbladen. Blijkbaar is dit verschil gerelateerd aan de kenmerken van individuele partijen goederen.

Fissler Crispy Steelux Premium is gemaakt van goed, betrouwbaar staal, u kunt deze pan zonder problemen wassen. Maar dergelijke gerechten kunnen niet als universeel worden beschouwd - bijvoorbeeld voor gewone gehaktballen past het extreem slecht. Wanneer u andere gerechten kookt, moet u uw bereidheid zorgvuldig bewaken zodat voedsel niet aan de bodem blijft kleven.

  Verdient aandacht en pannen Fissler Solea. Ze rechtvaardigen volledig het geïnvesteerde geld, en alleen met de opslag van covers kunnen enkele problemen optreden - een extra kast is vereist. Zonder dit tekort, veroorzaakt al het andere geen klachten.

  ELO Pure Mercury heeft een goede reputatie met een speciale coating "Thermoceramic". In deze diepe pannen kun je koken als in een pan. Opgemerkt wordt dat het vrij eenvoudig is om een ​​rossige korst te verkrijgen. Antikleefcoating is zeer betrouwbaar en werkt met een zorgvuldige werking enkele jaren. Het is toegestaan ​​om de pan in de vaatwasser te wassen en gewoon metalen bestek te gebruiken. De muren zijn volgens sommige consumenten echter te dun.

  Een 16 cm Fissler Special Snack met professionele antiaanbaklaag kan heel lang meegaan. Dekking is ook duurzaam. Het enige negatieve is niet te groot. Dit model wordt aanbevolen voor snelle gerechten zoals roerei of gefrituurde ui-wortelmix. Samenvattend kunnen we zeggen dat de Duitse gerechten over het algemeen van hoge kwaliteit zijn, maar ze moeten worden geselecteerd rekening houdend met de nuances.

  Overzicht van de AMT Gastroguss Frituurpan Zie de volgende video.

  Schrijf een reactie
  Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Do not self-medicate. Raadpleeg voor de gezondheid altijd een specialist.

  mode

  schoonheid

  betrekkingen